Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aminnn yasakımmmm

ülemiii :44::44::44: yaa işte herkes de aynı tepkime yapmıor denmekkş bak bazı kızçeelrin iştahını açymun bende tık yokkk :44::44::44::44:

Son düzenleme:

anladım cnm haklısın sanırsam saol bitanem ya azıcık konuştumda rahatladım.haklısınız... ben sanırım dr değiştirip iyi bir dr a gidip yoluma devam etmeliyim.haklısınz öyle insanlar benimde çevremde var.ve şuanda arkamdan iyi işler yaptığnı sanıyorlar ..Allah ım kötülere fırsat vermesin inş..

cnm normalde en fazla 30 günde bir di..hiç kullanmadım ovulasyon testi.. yada folik asit ... sadece klomen içtim onuda kontrol etmedi ... öyle mevlama sığındımm çok şükürr diyorum

ya klomeni verince bakması lazm nası takip etmediki anlamadım ?? ovulasyon testi de ben galenik marka yaptm 3 gündür yanlış sonuç verdi şikayet etcem, dün dr yumurtlama olmuş dedi, akşam evde yaptm gene negatifti inanamadım ????

işte senin dediğin bizm burda folic plus oluo, onun da içinde hem folik asit hem de bazı başka vitaminler var ama unuttm şimdi fiyatı10 tl galiba .. folbiol da 3 tl .. kitlemi yapymuş onu duymadım ya ben de onu içiodum şimdilerde yaa

ülemiii :44::44::44: yaa işte herkes de aynı tepkime yapmıor denmekkş bak zabı kızçeelrin iştahını açymun bende tık yokkk :44::44::44::44:

kis yazmis morem aklim karisti aam tüm doktorlar veriyo folbioluu ama o kizin doktoru kulanam demis... bende cok istah aciyo gece bilem yutsam hemen acikiyodummm

bende sok oldum doktoru demis folbiol memeler icin zararli diyee pihtilasma topigine yazmisti bundan iki hafta önce ne bak buraya yazmayi unutmusum simcik akliam geldii

kis yazmis morem aklim karisti aam tüm doktorlar veriyo folbioluu ama o kizin doktoru kulanam demis... bende cok istah aciyo gece bilem yutsam hemen acikiyodummm

ala ala öle olsa doktorlarınn %80 i onu veryooo bilmeslermii nşe versinlerrr

bende bişey yapmıo yasakım hatta iştahım hiçç yokkkk :26::26::26::26::26:

hiç yemesem olcak yanii zoraki yiyorummm

yaa onlar zaten ayrı bir alem .. diyorum bazen ben mi başka bi dünyada yaşıyorum yoksa bunlar mı çözemiyorum yaa .. herkesin derdi bir başkasıyla uğraşmak, kimse kimseye karışmayıp kendi hayatını düzenlemeye çalışsa ve kendini biraz olsun geliştirse hayat varya çok güzel olucak .. oysa böle yapıp çekilmez hale getiriyolar dünyayı, cahillik başa belaa ....

bu folbiol iyice kafamı karıştırdı..... folik asit 4 mg olanı yok dediler bana..... folbiol marka,,o da 5 mg ..altında küçük bi biraz var 5mg folik asit diye........

hakslınnn ipemmmm zaten böle gereksiz soranlar olmsaa biizmde morallemiz daha ii olcakkk

bu folbiol iyice kafamı karıştırdı..... folik asit 4 mg olanı yok dediler bana..... folbiol marka,,o da 5 mg ..altında küçük bi biraz var 5mg folik asit diye........

hoş geldin zuhalimmm

bende de ondan varrr

buarada nasıl olsunn kızçemmm karnın daha iimiii :26::26::26::26:

bende sok oldum doktoru demis folbiol memeler icin zararli diyee pihtilasma topigine yazmisti bundan iki hafta önce ne bak buraya yazmayi unutmusum simcik akliam geldii

yaa belki o kızın başka tepkimeleri filan varsa onla beraber olabilir diye demiştir doktor bilemedmki ?? ailesinde meme problemi olanlar mesela potansiyel tehlike oluyo ya belki ondan uyarmıştır ??

cnm zaten 4 veya 5 mg farketmez .. folıc plus dediğimin içinde 1 tb 170 mcg toplam da 3 içysun o da 5 mg oluo ama içinde 400 mcg folic asit var gerisi başka vitaminler filan galiba yanlış bilmiosam ...

hakslınnn ipemmmm zaten böle gereksiz soranlar olmsaa biizmde morallemiz daha ii olcakkk

öle ama anlayan beri gelsin

folbiol iciyon sen moremmm hic acikmiyonmuu

yok yasakım yawww bölee günlerce yemesemm acıkmıcamm yaniii oderece zorla yiorummmm
bak 1 hfatdır sadece ayakta kalayım die sabhları 1 dilim kek le 1 bardak .çay la duruomm :26::26::26: gün boyu yemediğim olyooo

ala ala öle olsa doktorlarınn %80 i onu veryooo bilmeslermii nşe versinlerrr

bende bişey yapmıo yasakım hatta iştahım hiçç yokkkk :26::26::26::26::26:

hiç yemesem olcak yanii zoraki yiyorummm

iyi iste morem istahi acarsa o kötü ya ben yuttugum zaman ne olsa yerim o derece aciktiriyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…