- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.521
sadece 6 gün gecikmis 35.güne kadar normal sayiliyo regl olma seninki galiba 36.günde gelmis cokta abartili bi rakam degill..dememkii yumurtlaman gec oluyo hic ovulasyon testi kullnadinmiiikiscem bebek isine gelince cevremiz masallah arka arkaya bide ilk yil heemn doguruyo alistim artik benn..cevrede su an bi ben bebeksizimmm.. carsi pazar ciksan önüne biri gecer yine sorar bikmadan usanmadannn..dengesizler doluu aynen yeterki allah göstermesin seytana uyup isyan etmeyelimmm:26:
folbiol kullanııorum bendeee
15 olmuomuu:44::44::44::44::44:
15 olmaz canm folbiol günde 1 .. herşey kararında biz zaten neden çekiyruz ya eksikliklerden ya fazlalıklardan ...
15 olmuomuu:44::44::44::44::44:
anladim folbiol 5mg folikasit 4 mg..bizlerin burda icinde bi cok vitamin olan hap veriyolar icinde sadece 400 mg folikasit var tüm doktorlar yeterli görüyolarrryani günlük sadece 400 mg folik asit icmis oluyozz..:44:size göre az oluyo benim ictigimm.. bide gecen pihtilasma topiginde biri yazmis folbiol memede kistlere kitlelere neden oluyomus diye doktor demis korktum folbioldan burda burda almis iciyodum doktor demeden kk duyduklarimdan icenler vardi o yüzden almistim simdi koktum icmiyorumda folbiolu
canım benm bu seneki adet periodum şöle oldu .. 02.01.2013 - 24.03.2013 kendin değerlendir ve biraz daha sabırlı olmaya çalış ve de sakin olmaya .. zaten pko varsa alışkınsındır ben 5-10 günlük geckmeleri zaten pek önemsemyrum normalinde ..
işyerindeki olayları da hepten sallamaya çalış .. içinde yaşarken zor gerçi, herkes herşeyi iyi bildiğini sanır, kendini mükemmel ve çok zeki sanır yıllardır bıktırdılar beni de ... ya bizm burda biri var.. bilgisayarın temel şeylerinden çakmıyo ya bu kadar olmas, ama kaç yıllık tecrübesi var işyerlerinde bişekilde inan görür aklında kalır en temel şeylerden bahsedyrum düşün...
morem folbiolu degil folikasiti sormustumm
cnm normalde en fazla 30 günde bir di..hiç kullanmadım ovulasyon testi.. yada folik asit ... sadece klomen içtim onuda kontrol etmedi ... öyle mevlama sığındımm çok şükürr diyorum
anladim folbiol 5mg folikasit 4 mg..bizlerin burda icinde bi cok vitamin olan hap veriyolar icinde sadece 400 mg folikasit var tüm doktorlar yeterli görüyolarrryani günlük sadece 400 mg folik asit icmis oluyozz..:44:size göre az oluyo benim ictigimm.. bide gecen pihtilasma topiginde biri yazmis folbiol memede kistlere kitlelere neden oluyomus diye doktor demis korktum folbioldan burda burda almis iciyodum doktor demeden kk duyduklarimdan icenler vardi o yüzden almistim simdi koktum icmiyorumda folbiolu
ülemiii :44::44::44: yaa işte herkes de aynı tepkime yapmıor denmekkş bak zabı kızçeelrin iştahını açymun bende tık yokkk :44::44::44::44:
ya klomeni verince bakması lazm nası takip etmediki anlamadım ?? ovulasyon testi de ben galenik marka yaptm 3 gündür yanlış sonuç verdi şikayet etcem, dün dr yumurtlama olmuş dedi, akşam evde yaptm gene negatifti inanamadım ????
işte senin dediğin bizm burda folic plus oluo, onun da içinde hem folik asit hem de bazı başka vitaminler var ama unuttm şimdi fiyatı10 tl galiba .. folbiol da 3 tl .. kitlemi yapymuş onu duymadım yaben de onu içiodum şimdilerde yaa
kis yazmis morem aklim karisti aam tüm doktorlar veriyo folbioluu ama o kizin doktoru kulanam demis... bende cok istah aciyo gece bilem yutsam hemen acikiyodummm
anladım cnm haklısın sanırsam saol bitanem ya azıcık konuştumda rahatladım.haklısınız... ben sanırım dr değiştirip iyi bir dr a gidip yoluma devam etmeliyim.haklısınz öyle insanlar benimde çevremde var.ve şuanda arkamdan iyi işler yaptığnı sanıyorlar ..Allah ım kötülere fırsat vermesin inş..
yaa onlar zaten ayrı bir alem .. diyorum bazen ben mi başka bi dünyada yaşıyorum yoksa bunlar mı çözemiyorum yaa .. herkesin derdi bir başkasıyla uğraşmak, kimse kimseye karışmayıp kendi hayatını düzenlemeye çalışsa ve kendini biraz olsun geliştirse hayat varya çok güzel olucak .. oysa böle yapıp çekilmez hale getiriyolar dünyayı, cahillik başa belaa ....
bu folbiol iyice kafamı karıştırdı..... folik asit 4 mg olanı yok dediler bana..... folbiol marka,,o da 5 mg ..altında küçük bi biraz var 5mg folik asit diye........
doru diosunn ipemmm evet bende 1 tane içyommmm
bu folbiol iyice kafamı karıştırdı..... folik asit 4 mg olanı yok dediler bana..... folbiol marka,,o da 5 mg ..altında küçük bi biraz var 5mg folik asit diye........
bende sok oldum doktoru demis folbiol memeler icin zararli diyee pihtilasma topigine yazmisti bundan iki hafta önce ne bak buraya yazmayi unutmusum simcik akliam geldii
hakslınnn ipemmmm zaten böle gereksiz soranlar olmsaa biizmde morallemiz daha ii olcakkk
folbiol iciyon sen moremmm hic acikmiyonmuu
ala ala öle olsa doktorlarınn %80 i onu veryooobilmeslermii nşe versinlerrr
bende bişey yapmıo yasakım hatta iştahım hiçç yokkkk :26::26::26::26::26:
hiç yemesem olcak yanii zoraki yiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?