Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi iste morem istahi acarsa o kötü ya ben yuttugum zaman ne olsa yerim o derece aciktiriyo beni

ben bunun pskolojik olduğunu düşünüorumm yasakımmm :44::44::44::44: bendce sen şimdi acıkcam die dğşünüğün için acıkıosunnn

folbiol iciyon sen moremmm hic acikmiyonmuu

ben de acıkmyom ya bunu da ilk duydum, zaten yatmadan içiyom snra uykuya geçiş

benimde karisti günde 3 defa icen kac mg almis oluyo zamann

şimdi zuhale yazdm canım, günde 3 içilen yine toplamda 5 mg ama tabletleri 3 e bölünmüş, yani 1 tb 170 mcg x 3 = 5 mg oluo .. folbiol günde 1 tane içilyo çünkü onun 1 tb 5mg zaten alınan doz yine aynı kıslar anlatbildimmi acaba ??

folbiol iciyon sen moremmm hic acikmiyonmuu

ben de acıkmyom ya bunu da ilk duydum, zaten yatmadan içiyom snra uykuya geçiş

şimdi zuhale yazdm canım, günde 3 içilen yine toplamda 5 mg ama tabletleri 3 e bölünmüş, yani 1 tb 170 mcg x 3 = 5 mg oluo .. folbiol günde 1 tane içilyo çünkü onun 1 tb 5mg zaten alınan doz yine aynı kıslar anlatbildimmi acaba ??

yaff ben 30 sn takıldım neka hızlı olmuşum da hberm yokmuş :126::126::126::126::126:

aslinda hic haberi olmayip icmeyenelr var folikasiti bizler cok inceliyoz galiba herseyiikimi doktor gerek bilem görmüyo yedigin besinler aliyosun diyo.bu islar cok karisik bi bebemiz olursa ancak bu sorualrdan kurtulacaz olmadigi müddetce daah cok kafamiz karisacakk

Son düzenleme:

maşşalhhh ipemmmm füze gibisinnnnn

hoş geldin zuhalimmm

bende de ondan varrr

buarada nasıl olsunn kızçemmm karnın daha iimiii :26::26::26::26:

hoşbuldum tatlım karın ağrısı gitti şimdi bel ağrısı var masa başında çalışınca full,, normal galiba

tatlım şimdi baktım folbiol sadece folik asit içerir 5 mg >>>> günde bir defa
Folic Plus 4 mg -folik asit-kalsiyum-vitamin d içerir >>>>>>>>>>>>> günde 3 defa yazıyor.
ben folic plus alayım mı demiştim doktoruma o da hayır gerekli değil folbiol yeterli hatta onuda haftada 2-3 defa kullan hergün şart değil hamile kalınca her gün alırsın demişti... ben ilk zamanlar öyle yaptım sonra araştırıp hergüne döndüm ama bu ay hamile değilsem ki muhtemelen değilim hafta da 2-3 e düşüreceğim...

cnm zaten 4 veya 5 mg farketmez .. folıc plus dediğimin içinde 1 tb 170 mcg toplam da 3 içysun o da 5 mg oluo ama içinde 400 mcg folic asit var gerisi başka vitaminler filan galiba yanlış bilmiosam ...

yukarıda yazdım ipeğimm durum buymuş

aynen yasakımmmm eskiden yoğmuşş bunlarr gayet güzell doğuruolrmışşş

ipem tr burdan farkli ben günde 3 defa bile icmiyom bi kere alinacak diyo ama folbiolda degill..bide dorusun mcg ve mg farkli oldugu icinn kaRISIKLIK oluyo galiba..bak senide aciktirmiyomus keske benide öyle etkilemeseee

zaten bilmeden hamile kalanlarda gebelik başladığında içiyo genelde bi süre sonra bıraklıyo galiba ilk 3 ay olabilir mi acaba?? gebelik planlarken de kullanın dedi bana doktor düşüğünüz de olmuş mutlaka kullanın dedi...

ipem tr burdan farkli ben günde 3 defa bile icmiyom bi kere alinacak diyo ama folbiolda degill..bide dorusun mcg ve mg farkli oldugu icinn kaRISIKLIK oluyo galiba..bak senide aciktirmiyomus keske benide öyle etkilemeseee

pskolojikkk more seninnnn

yok yasakım yawww bölee günlerce yemesemm acıkmıcamm yaniii oderece zorla yiorummmm
bak 1 hfatdır sadece ayakta kalayım die sabhları 1 dilim kek le 1 bardak .çay la duruomm :26::26::26: gün boyu yemediğim olyooo

kuş musun sennn yaa güzelce ye... yetersiz beslenmek iyi bişey değil sabahları yumurta ye mutlaka....

iyi iste morem istahi acarsa o kötü ya ben yuttugum zaman ne olsa yerim o derece aciktiriyo beni

yasağımm benim iştah genelde açık folbiole yoramıyorum... ama sanki bu son 10 gündür daha açık iştah folbiol her gün aldım diye olabilir... daha önce kullandığımda hiç etki etmedi...

valla herkes ne diyor biliyor musun BULGUR ...folik asit hapı yerine hamileler bulgur yesin diyor................ ondaki folik asit hiç birşeyde yokmuşş

benim arkadaşoma da aynınu demişş düzenli olarak kullanın rahim yeri temiz olsun hamiş olursanızz bebeğnizz temiz yere gelsin demişşş

anladim zuhalimm ..benim hapada baktim 400 mcg folikasit yaziyo günde bi defa aliniyo....icinde bi cok vitaminn ne var..

doktorlar hamilelik düşününce başlatıyor.... çok uzun süre pek iyi bişey değil 3 ay hamile kalınmazsa doktora söyleyip bırakmakta fayda var ya da azaltmakta.........hamilelikte 3. aydan itibaren bıraktırıyor doktorlar canımm.........

Son düzenleme:

yawww zuhalimm böle değildimmm bu nezle olduğumdan beriii hiç yemesem olcak yaniii şimide mide daraldı galiba içim alımooo gün aşırı falan yemeye başladımmm

bzm 3 tane içtiğmiz folic plusun sizin orda tek tabletliği var demmki hem de vitamin içeren .. nyse yasğm yimek yimek dedin durdun beni de acıktırdın yaw ben b çıkym gelcem inşallah

bzm 3 tane içtiğmiz folic plusun sizin orda tek tabletliği var demmki hem de vitamin içeren .. nyse yasğm yimek yimek dedin durdun beni de acıktırdın yaw ben b çıkym gelcem inşallah

afiyet olsunnn ipemm yi sen yiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…