- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.541
yaa belki o kızın başka tepkimeleri filan varsa onla beraber olabilir diye demiştir doktor bilemedmki ?? ailesinde meme problemi olanlar mesela potansiyel tehlike oluyo ya belki ondan uyarmıştır ??
cnm zaten 4 veya 5 mg farketmez .. folıc plus dediğimin içinde 1 tb 170 mcg toplam da 3 içysun o da 5 mg oluo ama içinde 400 mcg folic asit var gerisi başka vitaminler filan galiba yanlış bilmiosam ...
öle ama anlayan beri gelsin
iyi iste morem istahi acarsa o kötü ya ben yuttugum zaman ne olsa yerim o derece aciktiriyo beni
folbiol iciyon sen moremmm hic acikmiyonmuu
benimde karisti günde 3 defa icen kac mg almis oluyo zamann
folbiol iciyon sen moremmm hic acikmiyonmuu
yok yasakım yawww bölee günlerce yemesemm acıkmıcamm yaniii oderece zorla yiorummmm
bak 1 hfatdır sadece ayakta kalayım die sabhları 1 dilim kek le 1 bardak .çay la duruomm :26::26::26: gün boyu yemediğim olyooo
ben de acıkmyom ya bunu da ilk duydum, zaten yatmadan içiyom snra uykuya geçiş
şimdi zuhale yazdm canım, günde 3 içilen yine toplamda 5 mg ama tabletleri 3 e bölünmüş, yani 1 tb 170 mcg x 3 = 5 mg oluo .. folbiol günde 1 tane içilyo çünkü onun 1 tb 5mg zaten alınan doz yine aynı kıslar anlatbildimmi acaba ??
yaff ben 30 sn takıldım neka hızlı olmuşum da hberm yokmuş :126::126::126::126::126:
hoş geldin zuhalimmm
bende de ondan varrr
buarada nasıl olsunn kızçemmm karnın daha iimiii :26::26::26::26:
cnm zaten 4 veya 5 mg farketmez .. folıc plus dediğimin içinde 1 tb 170 mcg toplam da 3 içysun o da 5 mg oluo ama içinde 400 mcg folic asit var gerisi başka vitaminler filan galiba yanlış bilmiosam ...
aslinda hic haberi olmayip icmeyenelr var folikasiti bizler cok inceliyoz galiba herseyiikimi doktor gerek bilem görmüyo yedigin besinler aliyosun diyo.bu islar cok karisik bi bebemiz olursa ancak bu sorualrdan kurtulacaz olmadigi müddetce daah cok kafamiz karisacakk
ben de acıkmyom ya bunu da ilk duydum, zaten yatmadan içiyom snra uykuya geçiş
şimdi zuhale yazdm canım, günde 3 içilen yine toplamda 5 mg ama tabletleri 3 e bölünmüş, yani 1 tb 170 mcg x 3 = 5 mg oluo .. folbiol günde 1 tane içilyo çünkü onun 1 tb 5mg zaten alınan doz yine aynı kıslar anlatbildimmi acaba ??
yaff ben 30 sn takıldım neka hızlı olmuşum da hberm yokmuş :126::126::126::126::126:
aslinda hic haberi olmayip icmeyenelr var folikasiti bizler cok inceliyoz galiba herseyiikimi doktor gerek bilem görmüyo yedigin besinler aliyosun diyo.bu islar cok karisik bi bebemiz olursa ancak bu sorualrdan kurtulacaz olmadigi müddetce daah cok kafamiz karisacakk
ipem tr burdan farkli ben günde 3 defa bile icmiyom bi kere alinacak diyo ama folbiolda degill..bide dorusun mcg ve mg farkli oldugu icinn kaRISIKLIK oluyo galiba..bak senide aciktirmiyomus keske benide öyle etkilemeseee
yok yasakım yawww bölee günlerce yemesemm acıkmıcamm yaniii oderece zorla yiorummmm
bak 1 hfatdır sadece ayakta kalayım die sabhları 1 dilim kek le 1 bardak .çay la duruomm :26::26::26: gün boyu yemediğim olyooo
iyi iste morem istahi acarsa o kötü ya ben yuttugum zaman ne olsa yerim o derece aciktiriyo beni
valla herkes ne diyor biliyor musun BULGUR ...folik asit hapı yerine hamileler bulgur yesin diyor................ ondaki folik asit hiç birşeyde yokmuşşaslinda hic haberi olmayip icmeyenelr var folikasiti bizler cok inceliyoz galiba herseyiikimi doktor gerek bilem görmüyo yedigin besinler aliyosun diyo.bu islar cok karisik bi bebemiz olursa ancak bu sorualrdan kurtulacaz olmadigi müddetce daah cok kafamiz karisacakk
zaten bilmeden hamile kalanlarda gebelik başladığında içiyo genelde bi süre sonra bıraklıyo galiba ilk 3 ay olabilir mi acaba?? gebelik planlarken de kullanın dedi bana doktor düşüğünüz de olmuş mutlaka kullanın dedi...
hoşbuldum tatlım karın ağrısı gitti şimdi bel ağrısı var masa başında çalışınca full,, normal galiba
tatlım şimdi baktım folbiol sadece folik asit içerir 5 mg >>>> günde bir defa
Folic Plus 4 mg -folik asit-kalsiyum-vitamin d içerir >>>>>>>>>>>>> günde 3 defa yazıyor.
ben folic plus alayım mı demiştim doktoruma o da hayır gerekli değil folbiol yeterli hatta onuda haftada 2-3 defa kullan hergün şart değil hamile kalınca her gün alırsın demişti... ben ilk zamanlar öyle yaptım sonra araştırıp hergüne döndüm ama bu ay hamile değilsem ki muhtemelen değilim hafta da 2-3 e düşüreceğim...
yukarıda yazdım ipeğimm durum buymuş
zaten bilmeden hamile kalanlarda gebelik başladığında içiyo genelde bi süre sonra bıraklıyo galiba ilk 3 ay olabilir mi acaba?? gebelik planlarken de kullanın dedi bana doktor düşüğünüz de olmuş mutlaka kullanın dedi...
kuş musun sennn yaa güzelce ye... yetersiz beslenmek iyi bişey değil sabahları yumurta ye mutlaka....
yasağımm benim iştah genelde açık folbiole yoramıyorum... ama sanki bu son 10 gündür daha açık iştah folbiol her gün aldım diye olabilir... daha önce kullandığımda hiç etki etmedi...
valla herkes ne diyor biliyor musun BULGUR ...folik asit hapı yerine hamileler bulgur yesin diyor................ ondaki folik asit hiç birşeyde yokmuşş
ipem tr burdan farkli ben günde 3 defa bile icmiyom bi kere alinacak diyo ama folbiolda degill..bide dorusun mcg ve mg farkli oldugu icinn kaRISIKLIK oluyo galiba..bak senide aciktirmiyomus keske benide öyle etkilemeseee
bzm 3 tane içtiğmiz folic plusun sizin orda tek tabletliği var demmki hem de vitamin içeren .. nyse yasğm yimek yimek dedin durdun beni de acıktırdın yawben b çıkym gelcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?