- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.761
eferinnn minikkusummmmmmmmyok yasakım kazıdım aklımaaa hiçç unuturmuyummm şimdi google amcama yazdımm testi yapan hastaneler diee bbakıorumm
sen nerde otuyordun bebemm ist.değil dimi
ilk kuzucuk geliyo insalalhh rabbim izin verirse devamida gelecek zeynebbnurummmmmmmmmm
hepimiz insalalhh böyleolacagizzzz
canımsın bakarlar muayene olmana gerek yok ki sadece kan vereceksin onlarda genetiğe gönderecek...1tüp kan sadece
inşallah inşallah dualarım sizlerle hep Rabbim yeterki ol desin hepinizi böyle görecem
nuarinimm benden tam 12 tüp kan almislardi yawwwnaptilarki acep bu kadar kani
galiba yarisinida arastirmada kullanmak icin mi aldilardikiii
loorimmm ses istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
nuarinimm benden tam 12 tüp kan almislardi yawwwnaptilarki acep bu kadar kani
galiba yarisinida arastirmada kullanmak icin mi aldilardikiii
acaba neden okdar aldılar ki ee kuzum sen almayandasın belki orda farklıdır kuzucum
Kızlarr ben hsg cekıldımm çook şükür temiz çıktı iki tüpümde açıkmışş kolayca geçmiş ilaçç
Kızlarr ben hsg cekıldımm çook şükür temiz çıktı iki tüpümde açıkmışş kolayca geçmiş ilaçç
bende bilmiyommmtam 12 tüptüüü.sonucta okadar sey vardiki baktiklari bagisikliga bakmislarrr ..igm dedikleri kizamiga ne bakmislar varisim oldugunu bile bundan dolayi ögrendimm iyice kanimin herseyi cikarmislar ortaya.....kansizliga vitamin c ye bakmislarrr varisimde varmis dedimm yosam bilmyiodum oldugunu saolsunlar herseyimi bulmuslarrr
ses bir iki
gec yazabilirim biliyosunuz ki muhtesem suluman var
ses bir iki
gec yazabilirim biliyosunuz ki muhtesem suluman var
doru sülüman var bugünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?