Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımsın bakarlar muayene olmana gerek yok ki sadece kan vereceksin onlarda genetiğe gönderecek...1tüp kan sadece

nuarinimm benden tam 12 tüp kan almislardi yawwwnaptilarki acep bu kadar kani

galiba yarisinida arastirmada kullanmak icin mi aldilardikiii

Kızlarr ben hsg cekıldımm çook şükür temiz çıktı iki tüpümde açıkmışş kolayca geçmiş ilaçç

acaba neden okdar aldılar ki ee kuzum sen almayandasın belki orda farklıdır kuzucum

bende bilmiyommm tam 12 tüptüüü.sonucta okadar sey vardiki baktiklari bagisikliga bakmislarrr ..igm dedikleri kizamiga ne bakmislar varisim oldugunu bile bundan dolayi ögrendimmiyice kanimin herseyi cikarmislar ortaya.....kansizliga vitamin c ye bakmislarrr varisimde varmis dedimm yosam bilmyiodum oldugunu saolsunlar herseyimi bulmuslarrr

Son düzenleme:
Kızlarr ben hsg cekıldımm çook şükür temiz çıktı iki tüpümde açıkmışş kolayca geçmiş ilaçç

süper canım hsg den sonra hamile kalan çok var canımsın değerlendir doktorum bana öyle demişti ben çektirdiğim de çünkü tüpler genişlediği için spermler daha rahat gidiyormuş

ne güzel yaw bak herşeyi araştırmışlar burda öyle değil ki kolay kolay yapmıyorlar birşeyleri....

slm arkadaşım geçmiş olsun hadi gözün aydın ,ya bende 4 düşük oldu pıhtılaşma var eşimin de morfoloji düşük velhasıl şimdi doktor hsg istiyor gebe kalmıyorum aspirin kullanmama ve yumurta takibi ilaç derken bunlara rağmen gebelik olmayınca istedi ama bn çk korkuyorum nasıl bişey bayıltmadan yapıyormuş senin nasıl ağrı oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…