- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.641
sorma gülüm dün 2 defa acile kaldırıldım.
nefes alamıyodum.sabah üşütmedir.göğüs kası ağrı yapıyodeyip eve yolladılar.
sıcak su koy dedi.eve gelince koydum eşim işe gitti.sonra daha kötü oldum nefes almakta iice zorlandım.gece 11 de yine acile gittik
ekg,akciğer grafisi derken doktor gaz ağrısıgöğsüne vuruyo deyip eve yolladı yine.
film çekmeden önce de riskolsaın diebeta ya baktı 2,9 çıktı((
morem kusura bakma kiscemde vala bu cümleden anlayamadimbidaah yazarmisinn sana zahmet olmazsaaa
gülüm doktor röntgen çekebilmekiçin bundan emin olmsaı gerekiodu.yaptı yok dedi(
ben de öle düşünmek istiyom.iğne olalı bihaftayı yeni geçti.bişi varsa bilem 4,5 günlük.10 günlük yolu almadı ki daha deyip rahatlamaya çalışıyom.eşime üzüldüm ya
yoksa ben yıllar da olsahayırlı zamanda gelsin die beklemeye razıyım.reglime de 1 hafta var daha
gülüm doktor röntgen çekebilmekiçin bundan emin olmsaı gerekiodu.yaptı yok dedi(
ben de öle düşünmek istiyom.iğne olalı bihaftayı yeni geçti.bişi varsa bilem 4,5 günlük.10 günlük yolu almadı ki daha deyip rahatlamaya çalışıyom.eşime üzüldüm ya
yoksa ben yıllar da olsahayırlı zamanda gelsin die beklemeye razıyım.reglime de 1 hafta var daha
yettim gariiii
dedim kii gel beraber diet yapakk destek oluruzz biirbirimizeee
cok gecmis olsun yawrukusummmsu an nasilsinn:26:niye hastanede bi gözetimde kalmadin cankusumm bu ne deemk oluyo bitanemm( riskolsaın diebeta ya baktı 2,9 çıktı)
he simcik anlaadimmben yapacam ama sen yapmiycann saan yasak neyin dietini yapacan zaten bisey yemiyosunn
yettim gariiii
morem kusura bakma kiscemde vala bu cümleden anlayamadimbidaah yazarmisinn sana zahmet olmazsaaa
dedim kii gel beraber diet yapakk destek oluruzz biirbirimizeee
yawff nazım tamm konuşukene çok tatlı pelteksin de yazakene de öle yazma beyaa anlmıoss sona
gerçektenmi canım böle şeyler duymaya çok ihtiyacım var .. nasıl kendiliğinden yok olmuş acaba ?? Allahım benim de yardımcım olsun inşallah.. kendimi rahat tutmaya çalışıyorum zaten ama ynede aklı kalıo insanın biraz tabi .. benm de ufakmış inşallah kaybolur kendiliğinden ..
hee yasakla ben senin yerine de yerik zati :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
risk olmasın die beta hcg ye baktı demek istedim:)))
looorimmmmmmmmm hoşş geldnnn kuusummmmmmm
hosgeldiniz loorim habbitemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yawff nazım tamm konuşukene çok tatlı pelteksin de yazakene de öle yazma beyaa anlmıoss sona
ipekim cok tatli oluyo ama ya yiycem bu kisi ben cogunlukla anliyodum aama o cümleyi vala cözemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?