- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.621
şuan yataktaym gülüm.hareket edince nefes dengem bozuluyo.nefs alamıo gibi oluyom.
pc kucağmda size geldim:))
sen kuş kadar ye bir de üstüne spor yapmaya kalk... valla bayılıp kalırsın deneme bileeee
olsun moree ben alışığm ac dutryama survivora katılsam varya keisn birinci olurummmm aç durmaktannn
kilo evlendiğimde 47dim, şimdi 50-52 arası değişiyom hedefim 48 ama inemedm bi türlü ..
yaw giyiyom topukluyu düğünlerde tamam işte
canm ne iyi ettin hoşgeldin dikkatli ol
boşuna uçankuş demysunz tabe üleym
kilo evlendiğimde 47dim, şimdi 50-52 arası değişiyom hedefim 48 ama inemedm bi türlü ..
yaw giyiyom topukluyu düğünlerde tamam işte
iyi olmaya çalışıyom ipeğimmmsağol.
geçmiş olsun gülüm polip mi varmış...
takma kafana gececek inşallah.benim bi yakınımda vardı ufaktı.
inan 1 ay sonra yok olmuştu.sen yeterki üzme kendini..
olsun moree ben alışığm ac dutryama survivora katılsam varya keisn birinci olurummmm aç durmaktannn
ipemm ne kada zayyfffsınnnn
inme zaten zayifsinnneka az kilodasiniz kislarr hamiel kalinca bilem hic sorununuz olmazz msalalhhh
gerçektenmi canım böle şeyler duymaya çok ihtiyacım var .. nasıl kendiliğinden yok olmuş acaba ?? Allahım benim de yardımcım olsun inşallah.. kendimi rahat tutmaya çalışıyorum zaten ama ynede aklı kalıo insanın biraz tabi .. benm de ufakmış inşallah kaybolur kendiliğinden ..
hee yasakla ben senin yerine de yerik zati :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
gerçektenmi canım böle şeyler duymaya çok ihtiyacım var .. nasıl kendiliğinden yok olmuş acaba ?? Allahım benim de yardımcım olsun inşallah.. kendimi rahat tutmaya çalışıyorum zaten ama ynede aklı kalıo insanın biraz tabi .. benm de ufakmış inşallah kaybolur kendiliğinden ..
hee yasakla ben senin yerine de yerik zati :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
noldu buryukuma biseylerden haberim mi yok benimm
bencede zayiflamyi düsünüyo bide ben hic mutfagin önünden gecmim o zamamnnn
yasakımm sen traidten veremiorum dedin dimiii kızçem benim ablamada ölee hiç yemio hiç vermio acep onda da olabülümü traoiddd :26::26::26:
inme zaten zayifsinnneka az kilodasiniz kislarr hamiel kalinca bilem hic sorununuz olmazz msalalhhh
ipemm ne kada zayyfffsınnnn
valla yasakımmmm ben dedi sa göedin gele beraber dşet yapak destek oluurk birbirmizeee
morem vala bu adam tiroid hapini vermezse baska doktora gidecemmm olurmu napacam ben bu tiroidleeeablan bi baktirsin tiroidine tabi olabilirrr..
yaff inemyom zati, zuhalin dediği gibi kilo verme olayı her geçen yıl zorlaşıyo ..ben şimdi 32 yaş oldum hepten zor.. yemesemde gitmiyo merethamiş kalabileydim kilo filan hiç dert edinmicektm zaar, bebişten sonra da tombik olursam olym hiç umrum değil yaa ....
yawf kızçem boyum kısa kilo da olsa çok kötü olur zati .. bildiğin bodurum ben, gerçi bodur tavuk piliç olayı da biras geçerli .. görenler yaşımı hiç tahmin edemes hep küçük sanırlar
gülüm doktor röntgen çekebilmekiçin bundan emin olmsaı gerekiodu.yaptı yok dedikızçem ben sana yazdımm sabahhh bekle die daha yeni çokk iğnen çıkmaz şlimdiden yumurtanın döllenmesi 10 günü b uluormuşş sen içini rahat tut rabbşm büyüktürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?