Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw ne yedm bilymusunuz BULGUR

yidim geldim

OHHH afiyet olsun.........

zuhalim sen mankensin yaw senle boylarimiz ayni ama kilo fARKINA BAKKyaw benim herifte cok fena bi kilo verim süzülmüsüsnn noldu sana deyip aciyoo

valla ben alışkınım daha zayıftım 3-4 sene önce sonra şurupla kilo aldım.. bu iyi gibi 57-58 o arada gelip gidiyorum canım.. erkekler aynı ilk kilo almaya başladığımda kilo mu aldın sen dedi istemiyor sandım sonra bi ara 59 a gelmiştim diyet yapacağım 2 kilo filan gitsin dedim hayır sakınyapma dedi... nasıl alıştılarsa öyle gitsin istiyorlar

morem zayif degilsink isen zuhalle ayni kilodasinn

hatta ben 1 kg 600 gr fazlayım

Son düzenleme:

kızçem sen nasıl oldunnn beaa daha iimisiinnnnn :26::26::26::26::26:

senin boyun vaaa cankuşummm benim 1,64 booyummmm

nasıl oldun sen canım iyimisin .. ye tabi ya can boğazdan gelir

danke sohn

zuhalim ben ilk evlendigimde 58 kiloydum sonram böyle 69 kadar ciktim simdi tiroidde var az yewsem bilem gitmiyo kilodoru erkekeelr gözü neye alistiysa onu istiyo

zuhalim ben ilk evlendigimde 58 kiloydum sonram böyle 69 kadar ciktim simdi tiroidde var az yewsem bilem gitmiyo kilodoru erkekeelr gözü neye alistiysa onu istiyo

bende evlendipim zaman sterstennn vermiştim 53 kilodumm 3 kilo almışımm 10 ayda

zaten var yaa eskiden azıcık yemeği keseyim hemen giderdi 25 i geçtim sonra az yesemde kilo değişmiyor yasağımm...

ben boy 1,60 yaa çok kısaym

değilsin değilsin....

ipem kilon kac boyuna göre uygunca hic önemli degil kiscemm

kilo evlendiğimde 47dim, şimdi 50-52 arası değişiyom hedefim 48 ama inemedm bi türlü ..

zaten var yaa eskiden azıcık yemeği keseyim hemen giderdi 25 i geçtim sonra az yesemde kilo değişmiyor yasağımm...

değilsin değilsin....

yaw giyiyom topukluyu düğünlerde tamam işte

şuan yataktaym gülüm.hareket edince nefes dengem bozuluyo.nefs alamıo gibi oluyom.
pc kucağmda size geldim:))

kızçem ben sana yazdımm sabahhh bekle die daha yeni çokk iğnen çıkmaz şlimdiden yumurtanın döllenmesi 10 günü b uluormuşş sen içini rahat tut rabbşm büyüktürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…