- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.601
yaw ne yedm bilymusunuz BULGUR
yidim geldim
zuhalim sen mankensin yaw senle boylarimiz ayni ama kilo fARKINA BAKKyaw benim herifte cok fena bi kilo verim süzülmüsüsnn noldu sana deyip aciyoo
morem zayif degilsink isen zuhalle ayni kilodasinn
nazım,hayalim,zuhalim hoşbuldum canım.
nazım nie yemek yemiyon sen kız?ye sağlıklı beslen kalorisi fazla olmayan şeyleri yersen çok kilo almazsın ki.
gerçi ben hepsinden yiyom durum vahim:))
kilo milo dinlemez oldum:))
OHHH afiyet olsun.........
valla ben alışkınım daha zayıftım 3-4 sene önce sonra şurupla kilo aldım.. bu iyi gibi 57-58 o arada gelip gidiyorum canım.. erkekler aynı ilk kilo almaya başladığımda kilo mu aldın sen dedi istemiyor sandım sonra bi ara 59 a gelmiştim diyet yapacağım 2 kilo filan gitsin dedim hayır sakınyapma dedi... nasıl alıştılarsa öyle gitsin istiyorlar
hatta ben 1 kg 600 gr fazlayım
nazım,hayalim,zuhalim hoşbuldum canım.
nazım nie yemek yemiyon sen kız?ye sağlıklı beslen kalorisi fazla olmayan şeyleri yersen çok kilo almazsın ki.
gerçi ben hepsinden yiyom durum vahim:))
kilo milo dinlemez oldum:))
valla ben alışkınım daha zayıftım 3-4 sene önce sonra şurupla kilo aldım.. bu iyi gibi 57-58 o arada gelip gidiyorum canım.. erkekler aynı ilk kilo almaya başladığımda kilo mu aldın sen dedi istemiyor sandım sonra bi ara 59 a gelmiştim diyet yapacağım 2 kilo filan gitsin dedim hayır sakınyapma dedi... nasıl alıştılarsa öyle gitsin istiyorlar
nasıl oldun sen canım iyimisin .. ye tabi ya can boğazdan gelir
danke sohn
zuhalim ben ilk evlendigimde 58 kiloydum sonram böyle 69 kadar ciktim simdi tiroidde var az yewsem bilem gitmiyo kilodoru erkekeelr gözü neye alistiysa onu istiyo
senin boyun vaaa cankuşummmbenim 1,64 booyummmm
zuhalim ben ilk evlendigimde 58 kiloydum sonram böyle 69 kadar ciktim simdi tiroidde var az yewsem bilem gitmiyo kilodoru erkekeelr gözü neye alistiysa onu istiyo
banadaaa fındık kadarsın diee nereni tutcamı bilemiorum diooo
sen de kısa sayılmazsın 50 çok zayıf olur çirkin durur illa vereceksen 2 klio ver 54 ol
sen de kısa sayılmazsın 50 çok zayıf olur çirkin durur illa vereceksen 2 klio ver 54 ol
bende evlendipim zaman sterstennn vermiştim 53 kilodumm 3 kilo almışımm 10 ayda
ben boy 1,60 yaa çok kısaym
ben boy 1,60 yaa çok kısaym
kızçem sen nasıl oldunnn beaa daha iimisiinnnnn:26::26::26::26::26:
işte spor yapmalı zuhaliim ben koca gmn oturuo burdaaaa
popim yayılcak sonundaaaaa
ipem kilon kac boyuna göre uygunca hic önemli degil kiscemm
zaten var yaa eskiden azıcık yemeği keseyim hemen giderdi 25 i geçtim sonra az yesemde kilo değişmiyor yasağımm...
değilsin değilsin....
yaa bence de çok azyf olma nazm güzel durmazki ....
ben evlendğmde 47 kiloydum
şuan yataktaym gülüm.hareket edince nefes dengem bozuluyo.nefs alamıo gibi oluyom.
pc kucağmda size geldim:))
ülemii sen kuşmusunn ozamn ipemmm
şuan yataktaym gülüm.hareket edince nefes dengem bozuluyo.nefs alamıo gibi oluyom.
pc kucağmda size geldim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?