Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne güzel yaw bak herşeyi araştırmışlar burda öyle değil ki kolay kolay yapmıyorlar birşeyleri....

valla öyle nuarinimm daha aklimda olmayan o kadar sey varki simdi unuttumm kagit sonuclarla doluydu

hamileliktede öyle en az 7 tüp aliyolarrr yaw kanim bitecekkk vere vere böyle oldumm

valla öyle nuarinimm daha aklimda olmayan o kadar sey varki simdi unuttumm kagit sonuclarla doluydu

hamileliktede öyle en az 7 tüp aliyolarrr yaw kanim bitecekkk vere vere böyle oldumm

uff yasakhayalim ya sorma hic yarin gidicem kan vermeye simdi her gittigimde alicaklar uyuz oluyorum ya ne yapiyolar o kadar kani ala ala

canolarrr şimdi dikkat ettim benim 3 dene kalpciğim olmuşş yaaaa

canım sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim doktorum özellikle beni fındıkzade radyotoma gönderdi. inan 3 dk bile sürmedi anestesi falan almadım kanamam falanda olmadı korkulacak birşey yok inann ama güvenilir bir yere git...

yok burda en fazla 4tüp ben haftaya falan anca okadar veririm o bile beni bitiriyor yaw
canolarrr şimdi dikkat ettim benim 3 dene kalpciğim olmuşş yaaaa
kalpciğini yesinler kız yakıştı sana onlar
ben sevmiyom nuarinim yaw sülümaniii loorim bilirrr

uyduyu bombalamayi bilem düsünmüstüm carsambalariiii

aman aman kuzum uyduya yazık

Son düzenleme:
loorim daha hic zayiflayamadimkiii halen 68 kiloyummmmm

ben nefret ediyorummm zayıflıktann ufff inşallah hamilelikten aldıklarım gitmez fazla zayıf olmak kötü uff hiçbirşey yakışmıyor bence biraz balık etli olmak en güzeli...(benim koca öyle seviyor birde)

Ah canım ah urfada oturuyorum mutlaka işini ii yapan vardır ama burda o kadar çok doğum olunca ilgilenmiyorlar pek bakalım diyarbakırda universial hastanesi ii diyorlar belki orda yaparım ama müthiş korkuyorum normal muayenede bile acı çekerim ben inşallah cesaretimi toplarım tüp yapmazdan önce baktırmam lazım bakalım artık hayırlısı.

Ben geldiiiiim,pcyi kaptırdım ömrüme:)))Şimdi ilk yarı sonuçlarını dinliyo kaptım bende:))))Napiyorsunuz canlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…