- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.781
ne güzel yaw bak herşeyi araştırmışlar burda öyle değil ki kolay kolay yapmıyorlar birşeyleri....
bayılıyorum bende bu muhteşem yüzyıla hem izliyorum hem yazıyorum
lorine sen hoşgelmişin kubane
aldin mi baskul yasakhayalimm
valla öyle nuarinimm daha aklimda olmayan o kadar sey varki simdi unuttumm kagit sonuclarla doluydu
hamileliktede öyle en az 7 tüp aliyolarrr yaw kanim bitecekkk vere vere böyle oldumm
slm arkadaşım geçmiş olsun hadi gözün aydın ,ya bende 4 düşük oldu pıhtılaşma var eşimin de morfoloji düşük velhasıl şimdi doktor hsg istiyor gebe kalmıyorum aspirin kullanmama ve yumurta takibi ilaç derken bunlara rağmen gebelik olmayınca istedi ama bn çk korkuyorum nasıl bişey bayıltmadan yapıyormuş senin nasıl ağrı oldu mu?
he loorimmm ama tartilmadim hecccbikac gün yine diyet yapim bi onla tartilacam bide eskisiyle farki görecem bakalimm
Hosbulduk nunummm
bayılıyorum bende bu muhteşem yüzyıla hem izliyorum hem yazıyorum
lorine sen hoşgelmişin kubane
canolarrr şimdi dikkat ettim benim 3 dene kalpciğim olmuşş yaaaa
hadi hayirli olsun yasakhayalimm fazlada zayiflama heee
oyy lorimm hoş geldin demedim yaaa laaahoş geldinnn meleğimmmm
yok burda en fazla 4tüp ben haftaya falan anca okadar veririm o bile beni bitiriyor yawvalla öyle nuarinimm daha aklimda olmayan o kadar sey varki simdi unuttumm kagit sonuclarla doluydu
hamileliktede öyle en az 7 tüp aliyolarrr yaw kanim bitecekkk vere vere böyle oldumm
kalpciğini yesinler kız yakıştı sana onlarcanolarrr şimdi dikkat ettim benim 3 dene kalpciğim olmuşş yaaaa
ben sevmiyom nuarinim yaw sülümaniii loorim bilirrr
uyduyu bombalamayi bilem düsünmüstüm carsambalariiii
ben sevmiyom nuarinim yaw sülümaniii loorim bilirrr
uyduyu bombalamayi bilem düsünmüstüm carsambalariiii
uff yasakhayalim ya sorma hic yarin gidicem kan vermeye simdi her gittigimde alicaklar uyuz oluyorum ya ne yapiyolar o kadar kani ala ala
loorim daha hic zayiflayamadimkiiihalen 68 kiloyummmmm
loorim daha hic zayiflayamadimkiiihalen 68 kiloyummmmm
oo bilmezmiyimm amannn amannn
canım sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim doktorum özellikle beni fındıkzade radyotoma gönderdi. inan 3 dk bile sürmedi anestesi falan almadım kanamam falanda olmadı korkulacak birşey yok inann ama güvenilir bir yere git...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?