Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim ben denemistimmm yumurtalari buyutuyodu yanlis hatirlamiyosam dene derim

evet canım forumdada kullananlar varmış hamile kalanlar

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur.

çokda yararlıymış inş işe yarar

Allahmı söyletti miamoremmm inşallah bat bekliyorum yanlıs hatırlamıssın inş içine doğmuştur

insaalllah tatlimmm... ben hamile kaldiktan sonra o kadar cok rüya örmeye basladim kii bazen gercekle karisitir oldum. gece de en az 5 csit görüyorum hep karistiriyorumm.. Nasip kuzum yaaa belki malum olmustur..

insaalllah tatlimmm... ben hamile kaldiktan sonra o kadar cok rüya örmeye basladim kii bazen gercekle karisitir oldum. gece de en az 5 csit görüyorum hep karistiriyorumm.. Nasip kuzum yaaa belki malum olmustur..

inşallah canım benimm sen nasılsın nasıl gidiyor neler yaşıyorsun

inşallah canım benimm sen nasılsın nasıl gidiyor neler yaşıyorsun

cok sükür diyelimmm. benim 7. haftaya kadar biseyim yoktu sonra bir basladi günlerim zehir oldu.. midem öldürdü beni ama cok sükür cabuk gecti. simdi yine hasaas ama o günlerdeki gibi degil.... aglicaktim artikkk o kadar...

simdide mantarla ugrayiorum. antibiyotige basladim bugün hayilrisi olsun ne diyim

Rabbim şifa ve kolaylık versin miamorem inşallah bizdede tadarız o duyguyu

ben cıkıyorum canım kimsede kalmadı zaten hoscakal canım

kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....RABBİM HEPİNİZEE YAŞATSINNN BU GÜZELL DUYGUYU....ŞUAN ÇOKK HEYCANLIYIMMM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…