- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.961
melek 84 gelsene tatlım sevinelim brazck ihtiyacımız var yaa
evet azıcık kırıldım....kimseciklere söyleyemediğim içinn arada girip takıldığımm bi burası olduğu için sevincimi ve korkumu paylaşacak kimsecilerrr de olmadığı için sizlere yazdımm...ama affettim gitti...biraz alınganlık ettim sanırım...sağolasınnnn...
sağolasınnnn kızcem...ben çokk girmediğim içinnn çok konuşamadığımız içinnn yazmasaydımm keşke dedim...çıktımm hemen...ama dayanamayıp geldimm yinee,,,daha 1saat önce öğrendimm kimselerede söyleyemşyorummm çünkü ilk bebeğimi düşürdüm....tekrar aynı şeyi yaşamakdan çokk korkuyorum...yapmıycaktım idrar testini dayanamayıp yaptımmm...sağolasınnn
evet azıcık kırıldım....kimseciklere söyleyemediğim içinn arada girip takıldığımm bi burası olduğu için sevincimi ve korkumu paylaşacak kimsecilerrr de olmadığı için sizlere yazdımm...ama affettim gitti...biraz alınganlık ettim sanırım...sağolasınnnn...
sağolasınnnn kızcem...ben çokk girmediğim içinnn çok konuşamadığımız içinnn yazmasaydımm keşke dedim...çıktımm hemen...ama dayanamayıp geldimm yinee,,,daha 1saat önce öğrendimm kimselerede söyleyemşyorummm çünkü ilk bebeğimi düşürdüm....tekrar aynı şeyi yaşamakdan çokk korkuyorum...yapmıycaktım idrar testini dayanamayıp yaptımmm...sağolasınnn
ben tam sevineniyorumm kii çokk karışığımm şuan da kimselere de söyleyemiyorummm...eşimlee öylee oturuyoruzzz korkudan sevinemiyoruz ki...
söleme canım sakın ben de ilk bebeğimi düşürdüm onu da kimseye sölememiştim ama anneler demiştik hemen kötü oldu(( şimdi olursa karnım belli olana kadar sadece burada paylaşırım heralde.. o zaman kursağmda kalan sevincimizi paylaşalım hemennnnn :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımdan sonra buruk bi sevinç ve korku içinde bir gebelik geçiririm heralde o da kısmet olurda hamile kalabilirsem .. Ama ona da razıyım sağlıklı bir evlat gelicekse bu kadar endişeçekmişim biraz daha çekerim napalım .. Sen de endişeni fazla büyütmeden kendi içnde yaşa .. Ne çok kaptır kendini ne de çok fazla kork .. Sakin olmaya ve bol dua etmeye çalış .. Herşey güzel olucak emin ol tatlım :13::13::13::13:
o kadar dayanamam belki ama en azından kalp atışlarını duyup sağlıklı bir hamilelik olduğundan emin olana kadar söylemiycem....aslında hamilelik takvimini de yapmıycaktımmm ilk hamileliğim de içim de kaldı..bkıp bakıp iç çektiğim içinnn yaptımmm... :) RABBİME EMANETTT BEBEĞİM...RABBİM SİZLEREDE SAĞLIKLI HAMİŞLİKLER NASİP ETSİN İNŞ...BEN ŞİMDİ ÇIKIYORUMMM...ÇOK SAĞOLLASINNN....İYİ NİYETİNNN GÜZEL GÖNLÜN İÇİN...SADECE DUAAA...HOŞÇAKALINNN...
o kadar dayanamam belki ama en azından kalp atışlarını duyup sağlıklı bir hamilelik olduğundan emin olana kadar söylemiycem....aslında hamilelik takvimini de yapmıycaktımmm ilk hamileliğim de içim de kaldı..bkıp bakıp iç çektiğim içinnn yaptımmm... :) RABBİME EMANETTT BEBEĞİM...RABBİM SİZLEREDE SAĞLIKLI HAMİŞLİKLER NASİP ETSİN İNŞ...BEN ŞİMDİ ÇIKIYORUMMM...ÇOK SAĞOLLASINNN....İYİ NİYETİNNN GÜZEL GÖNLÜN İÇİN...SADECE DUAAA...HOŞÇAKALINNN...
kızçelerim geçmişlere takıldınız herkese iiyi akşamlar kaçtım ben
kızçem özletme o zaman akşam da gelll öptümm
geldimm kızçem amaa sen gitmişinnnn
hodbuldummmmmm:))) okuluma da yazildim, kayinvalidem yazdirmaya gittiii ahahahahahaha:))) 16 mayis da Prüfung var... bakalim kacinci stufe den baslatacak...
canim benim hosbulduk. evet öglen basladim ilaca. esim ardi doktorumu sordu herseyi. Adam elbette aciklamasini mantikli bir sekilde yapti. en azindan tedirgin degilim... enfeksiyon cocugun beyin gelisimini etkilermis. o yüzden icilmesi lazimmis her türlü...zaten diyor hic bir ilacin hamilelerde kesin olani yok diyor. hep bir risk var diyor...
hosbuldum canlar ben iyiyim çok şükür bata 5 gün ama ne adet ne hamilelik belirtisine dair hiç bişi yoksizde ne var ne yok
yok canim benim bilemediler. benim sertifikalarim var, ober stufe dedi bende istemedim. 2003 de ben ulm universitesine gitmistim.. ama cok Zaman gecti dedim mittel stufe istedim. kadinda o Zaman sinav yapalim dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?