Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

söleme canım sakın ben de ilk bebeğimi düşürdüm onu da kimseye sölememiştim ama anneler demiştik hemen kötü oldu (( şimdi olursa karnım belli olana kadar sadece burada paylaşırım heralde.. o zaman kursağmda kalan sevincimizi paylaşalım hemennnnn :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ne demek melekcim yaa bizde herşeyi buraya yazıyoruz zaten bunun için burdayız nasıl çıktı kızçem adetinden kaç gün geçmişti hemen çıktımı :26::26::26::26:

ben tam sevineniyorumm kii çokk karışığımm şuan da kimselere de söyleyemiyorummm...eşimlee öylee oturuyoruzzz korkudan sevinemiyoruz ki...

o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımdan sonra buruk bi sevinç ve korku içinde bir gebelik geçiririm heralde o da kısmet olurda hamile kalabilirsem .. ama ona da razıyım sağlıklı bir evlat gelicekse bu kadar endişeçekmişim biraz daha çekerim napalım .. sen de endişeni fazla büyütmeden kendi içnde yaşa .. ne çok kaptır kendini ne de çok fazla kork .. sakin olmaya ve bol dua etmeye çalış .. herşey güzel olucak emin ol tatlım :13::13::13::13:

o kadar dayanamam belki ama en azından kalp atışlarını duyup sağlıklı bir hamilelik olduğundan emin olana kadar söylemiycem....aslında hamilelik takvimini de yapmıycaktımmm ilk hamileliğim de içim de kaldı..bkıp bakıp iç çektiğim içinnn yaptımmm... :) RABBİME EMANETTT BEBEĞİM...RABBİM SİZLEREDE SAĞLIKLI HAMİŞLİKLER NASİP ETSİN İNŞ...BEN ŞİMDİ ÇIKIYORUMMM...ÇOK SAĞOLLASINNN....İYİ NİYETİNNN GÜZEL GÖNLÜN İÇİN...SADECE DUAAA...HOŞÇAKALINNN...

sağoşasınnnn ipekimmm...rabbim hemencicik sana da sğlıklıbir hamişlik nasipp etsin inş...sağolasınnnn...şuan hiçbirşey hissedemiyorummm...duacınım çok çokk...hoşçakal...

dualar müşterek tatlım, her zaman ederim emin ol, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

anaaaaaaaam çooooook sevindim kızzzz ay çok şükür kuzum ya biliyodum sizin hiç bi sorun yoktu zaten allahım size bağışlasın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın canım benim

sağolasınnn kuzummm...RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDE KİNİ HEMENCİCK NASİP ETSİNN inş...çokk sağolasınnn çokkk...

hodbuldummmmmm:))) okuluma da yazildim, kayinvalidem yazdirmaya gittiii ahahahahahaha:))) 16 mayis da Prüfung var... bakalim kacinci stufe den baslatacak...

ne demekkk canım bunlaa neye başlıosunnnn :44::44::44::44::44:

şifa olsunnn canımm inş.... tez vakkite gitcekkk mantarr

hosbuldum canlar ben iyiyim çok şükür bata 5 gün ama ne adet ne hamilelik belirtisine dair hiç bişi yok sizde ne var ne yok

canımmm hayırlsıı i,nş... beklenmedik andaaa geli verriiii bebennnn

yok canim benim bilemediler. benim sertifikalarim var, ober stufe dedi bende istemedim. 2003 de ben ulm universitesine gitmistim.. ama cok Zaman gecti dedim mittel stufe istedim. kadinda o Zaman sinav yapalim dedi...

:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…