Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kırdım mı canım seni yaa inan ben ciddi zannettim şaka falan yapmadım inan. Kusura bakma

rabbim nasip ederse niye olmasın ipekim yaaa yeterki rabbim ol desinn

Allahımdan hayırlısını diliyorum şifa diliyorum canım artık ben hepimiz için güzel hayırlı akıbetler olsun inşallah, aminn ..

ben unutuyorum canım hep söylemeyi
şu duaları bitirelim de arkaarkaya doğuralım inşallah hayırlısıyla

amin cnm inşallah bu sana bu bana bu öbürünebu diğerine geri kalanların hepsine birden

niye kalmayasin ipekimm rahat ol olucak tabiki
sağol teyzesinin güzel hamişi inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun da

Kırdım mı canım seni yaa inan ben ciddi zannettim şaka falan yapmadım inan. Kusura bakma

hayırlı evlatlar versin rabbim inşallah hepimize

Ahhh kızlar çok geziyorum ben galiba yemekten sonra gitcez şimdi çıkayım yemek var hazırlanma vaar. öpüyorum sizi

çıktı galiba monarosam yanlış anladı kızcağz ( üzldüm ben de yaa melek84 gerçekten yanlış anladı monarosam öle bişeye kötü niyetle yazmaz .. inşallah okursun bu mesjları tatlım ..

ipekim senin neydi ki probemin bir sürü aksilik diyorsun

canım ne diym şimdi prolaktin yüksek benm dr korunun demedi deneyin dedi ama polip varmş yeni öğrendm pkolym ayrıca da düzensiz adet işte hesapta dün yumurtlama oldu ?? bu ara braz çalışma ?? ondan sonra ne olur bilemyrum, hayırlısı Allahtan ???

sen çalışmaları sıkı tut ipekim hem bak yumurtlama gününmüşte inşalahh gelir melekinn
gerisi Allah tann

sen çalışmaları sıkı tut ipekim hem bak yumurtlama gününmüşte inşalahh gelir melekinn
gerisi Allah tann

amin ben hayırlısı diyorum artk canım.. çalışmaya bakıcass tabi ama sağlıkla rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah.. kötü bi tecrübem de olunca ( hem korku oluyo hem istek oluyo insanda .. Allahım yardım etsin bana da sizlere de inşallah ..

inşallah canım rabbim büyük bir bakarsın hiç ummadığın anda gelmiş meleğin hiç belli olmaz
hiç adet olmayıp hamiş kalanlar var sıkma canını sen

Ahhh kızlar çok geziyorum ben galiba yemekten sonra gitcez şimdi çıkayım yemek var hazırlanma vaar. öpüyorum sizi

bende öpüyorum kendine iyi bak gene gel canım benm

inşallah canım rabbim büyük bir bakarsın hiç ummadığın anda gelmiş meleğin hiç belli olmaz
hiç adet olmayıp hamiş kalanlar var sıkma canını sen

öle tabi nasibizmizde ne varsa görücez bakalım.. inşallah Allahım aratmasın daha fazla ...

evet azıcık kırıldım....kimseciklere söyleyemediğim içinn arada girip takıldığımm bi burası olduğu için sevincimi ve korkumu paylaşacak kimsecilerrr de olmadığı için sizlere yazdımm...ama affettim gitti...biraz alınganlık ettim sanırım...sağolasınnnn...
melekim hamişim dedi kaçtıı yaa merak ettim ne zaman öğrendi diyiiii
hemm daaaa halayını çekecedikkk

sağolasınnnn kızcem...ben çokk girmediğim içinnn çok konuşamadığımız içinnn yazmasaydımm keşke dedim...çıktımm hemen...ama dayanamayıp geldimm yinee,,,daha 1saat önce öğrendimm kimselerede söyleyemşyorummm çünkü ilk bebeğimi düşürdüm....tekrar aynı şeyi yaşamakdan çokk korkuyorum...yapmıycaktım idrar testini dayanamayıp yaptımmm...sağolasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…