Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben de iyiyiym canım gezmedeydim yeni geldim. Bi bakıyım dedim. Sorma ben de yemeğe kalkmak lazım da işte bakma sen

kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....rabbim hepinizee yaşatsınnn bu güzell duyguyu....şuan çokk heycanlıyımmm....
doğum başlamış artık canım biz sana sen bize dua et. Unutma aman bizi sancı çekerken başla dualara

doğum başlamış artık canım biz sana sen bize dua et. Unutma aman bizi sancı çekerken başla dualara

Neden dalga geçiyorsun kiiii...heycandan ayı yanlış girmişimm ( ama ben yinede dua ederimmm senin içinnn...RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...YİNE DE SAĞOLASINNN....

kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....RABBİM HEPİNİZEE YAŞATSINNN BU GÜZELL DUYGUYU....ŞUAN ÇOKK HEYCANLIYIMMM....

canm hayırlı olsun inşallah ama sen yeni mi yaptın gebelik tablonu yenimi hamişsin onu tam anlamadım ??

ben de iyiyiym canım gezmedeydim yeni geldim. Bi bakıyım dedim. Sorma ben de yemeğe kalkmak lazım da işte bakma sen

yaaa sorma ben de dışarda yemek hiç istemez eşim bıkyrum işe gidince dışarda yemekten diyo .. ama ben de napym bu saatten snra hem yorgunm hem eşim de biraz sonra gelir zaten

kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....RABBİM HEPİNİZEE YAŞATSINNN BU GÜZELL DUYGUYU....ŞUAN ÇOKK HEYCANLIYIMMM....

ayyy canımm nasıl sevindim anlatamam rabbim hayırlı ettsin hamileliğinii ne zaman öğrendin kızçemmm

bak arkadaşım benim eşimde hareket problemi var doktor kontrolündeyiz 2 aydır. Iki ay boyunca her gittiğimizde doktorumuz dışardan kesinlikle yemek yemeyin dedi. Biz de yiyorsak bile çok bildiğimiz kalitelii yerlerde belli şeyler yiyoruz. Aklında olsun amannn

Ilhanazz a söyleyiverin kızlar ben bu perşembe başlanacak arkadaşın duasını okudum hasta olmadan diye çarşamba bitirdim. Ipekim söyleyiver olur mu

kizzz kim hamile kim dogum yapiyooo az soyleyinnn

melek84 hamiş canım yeni öğrenmiş daha hayırlı olsun tamamına ersin inşallah

ayyy canımm nasıl sevindim anlatamam rabbim hayırlı ettsin hamileliğinii ne zaman öğrendin kızçemmm

evet maşallah güzel haberlerimiz başladı galiba yine inşallah ardarda gelmeye devam eder herkeslerden ayağını sürü melek84

yok canm zaten biz temiz ve bildiğimiz yerlerden yeriz öle karışık şeyler de yemeyiz asla .. zaten çok az çıkıyoruz dışarı be tatlım onu da yapmasak hepten körükörüne geçiyo zaman .. şimdilik sorun bende ama ileri tedavilere geçersek eşimin testini de yenilicez haliyle canm keçi boynuzu, arısütü polen bi de bal çörekotu tarçın karışımları spermelere iyi diye bilyrum ben ama sen de okumuşundur kesin ????

neden dalga geçiyorsun kiiii...heycandan ayı yanlış girmişimm ( ama ben yinede dua ederimmm senin içinnn...rabbim gönlüne göre versin...yine de sağolasınnn....
kız ne biliyim valla ciddi sandım ben dalga malga yok tatlımm ozaman hayırlı olsun o günleri de görürüz inşallah

Canimmmm hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldummm rabbim yuzunu guldurduu

aynenn canım yaaa inşallah rabbim bizlere de nasip eder
bu ay ugurlu gelsin hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…