- 14 Ağustos 2012
- 1.266
- 69
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.921
ben de iyiyiym canım gezmedeydim yeni geldim. Bi bakıyım dedim. Sorma ben de yemeğe kalkmak lazım da işte bakma senhoşgeldin monarsoammm hemencik dualar okuyan güzel kızçem benmIyi diyelim iyi olsun işten geldm haftanın yorgunluğu var braz Yemek olayını boşladm dışarda halledelm dedm bakalım eşim gelince napcaz ??? Sen nasılsın canım ??
hihihihi ben çekmeye başlamıştım zati kutupensem
doğum başlamış artık canım biz sana sen bize dua et. Unutma aman bizi sancı çekerken başla dualarakızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....rabbim hepinizee yaşatsınnn bu güzell duyguyu....şuan çokk heycanlıyımmm....
ben de iyiyiym canım gezmedeydim yeni geldim. Bi bakıyım dedim. Sorma ben de yemeğe kalkmak lazım da işte bakma sen
hoşbuldum canım sen de hoşgeldinhoşgeldinn kızçemm
doğum başlamış artık canım biz sana sen bize dua et. Unutma aman bizi sancı çekerken başla dualara
kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....RABBİM HEPİNİZEE YAŞATSINNN BU GÜZELL DUYGUYU....ŞUAN ÇOKK HEYCANLIYIMMM....
ben de iyiyiym canım gezmedeydim yeni geldim. Bi bakıyım dedim. Sorma ben de yemeğe kalkmak lazım da işte bakma sen
kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....RABBİM HEPİNİZEE YAŞATSINNN BU GÜZELL DUYGUYU....ŞUAN ÇOKK HEYCANLIYIMMM....
Kızlar bu duayı ayarlayan arkadaş kimdi deyiverin hele
bak arkadaşım benim eşimde hareket problemi var doktor kontrolündeyiz 2 aydır. Iki ay boyunca her gittiğimizde doktorumuz dışardan kesinlikle yemek yemeyin dedi. Biz de yiyorsak bile çok bildiğimiz kalitelii yerlerde belli şeyler yiyoruz. Aklında olsun amannncanm hayırlı olsun inşallahAma sen yeni mi yaptın gebelik tablonu yenimi hamişsin onu tam anlamadım ??
Yaaa sorma ben de dışarda yemek hiç istemez eşim bıkyrum işe gidince dışarda yemekten diyo .. Ama ben de napym bu saatten snra hem yorgunm hem eşim de biraz sonra gelir zaten
hoşbuldum canım sen de hoşgeldin
kizzz kim hamile kim dogum yapiyooo az soyleyinnn
ayyy canımm nasıl sevindim anlatamam rabbim hayırlı ettsin hamileliğiniine zaman öğrendin kızçemmm
bak arkadaşım benim eşimde hareket problemi var doktor kontrolündeyiz 2 aydır. Iki ay boyunca her gittiğimizde doktorumuz dışardan kesinlikle yemek yemeyin dedi. Biz de yiyorsak bile çok bildiğimiz kalitelii yerlerde belli şeyler yiyoruz. Aklında olsun amannn
kız ne biliyim valla ciddi sandım ben dalga malga yok tatlımm ozaman hayırlı olsun o günleri de görürüz inşallahneden dalga geçiyorsun kiiii...heycandan ayı yanlış girmişimm( ama ben yinede dua ederimmm senin içinnn...rabbim gönlüne göre versin...yine de sağolasınnn....
Ilhanazz a söyleyiverin kızlar ben bu perşembe başlanacak arkadaşın duasını okudum hasta olmadan diye çarşamba bitirdim. Ipekim söyleyiver olur mu
melek84 hamiş canım yeni öğrenmiş daha hayırlı olsun tamamına ersin inşallah
evet maşallah güzel haberlerimiz başladı galiba yine inşallah ardarda gelmeye devam eder herkeslerden ayağını sürü melek84
yok canm zaten biz temiz ve bildiğimiz yerlerden yeriz öle karışık şeyler de yemeyiz asla .. zaten çok az çıkıyoruz dışarı be tatlım onu da yapmasak hepten körükörüne geçiyo zaman .. şimdilik sorun bende ama ileri tedavilere geçersek eşimin testini de yenilicez haliyle canm keçi boynuzu, arısütü polen bi de bal çörekotu tarçın karışımları spermelere iyi diye bilyrum ben ama sen de okumuşundur kesin ????
aynenn canım yaaa inşallah rabbim bizlere de nasip eder
bu ay ugurlu gelsin hepimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?