- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.981
evet yasakhayalim 2 haziranda gidiyorum trye nasipse
zikzakim dualarim seninle insallah guzel haberler verirsinn
iyi az kalcakmissinyosam ordan gelmiyon kk ya
kiz gecen sefer cenazeye gitmistim nasil girseydim belki bu sefer girerimm annem pc basina oturunca kiziyo bizi ozlememissin diyo
kiz zikzakim ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ki hic biseyim yok bulantim neyimm olan bisey de yok normalimm her zamanki gibi
doru giremezdin o gittigindedoru benim annemde ayni nasi yazim yaninda böyle tikir tikirr kadin sekreter sanar benii
biz ne acilara alismadikki loorimm bu hamilleik isi bizi zorlamadii bilemm
öyle yasakcitir. buraya 22 km uzakta kücük bir sehir var. Gifhorn diye.. oraya baslicam insaallah. sehri begendim cokk eski bisi, kücük bir carsisi var ama cok hos. ortasindan nehir geciyor nehrin etrafinda cafeler falan var. yazin güzel olacaga benzer. cok yakinlarda bir göl ve bir saray varmis. hayirlsi
burda kar yagiyo yasakhayalimmm minik minik duruyo arada uff hala gelmedi yazzz
slm kızlar nasılsınız canlarımm
ayyy canlarımmm bişe dicem ben şimdi bişe gördümde
2 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
işe yarıyormudurki var mı deneyen :) yarın hastalanmam lasım inş olmam amaolursam başlıcam 2.günü
hoşş geldinnn cankuşummmm
bi ben varınn herzamn ki gibii
yaaa Zikzakcim ben seni hamile olarak biliyordum. yoksa yanlismi biliyorum...
sen ne zaman geldinnnnnnnn? gitmedin mi?
sen ne zaman geldinnnnnnnn? gitmedin mi?
ooo topigin kalbi varsa hala yaşıyo demek nasılsın canım varmı bi haber benim bilmedigim
morem kendi annenlerdemi ist..dagittim moree yakınnn kayunvallidemmm kocişim kalkalım dedi kalktık 1 saat anca durdukk yorulmuşş herifimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?