Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gittim moree yakınnn kayunvallidemmm kocişim kalkalım dedi kalktık 1 saat anca durdukk yorulmuşş herifimmm

yaa Telefon trafigi vardi pardon. bisi dedim kactim gibi oldu.... eee iki gece kaldiiiiiii hasretlik bitecek insaalllahhh...

Allah im ben bugün bir oturmadimm daha simdi oturdum. sabah 9 da cikmistim evden. aslinda hamile kalmadan önce benim kk ya girmem söz konusu bile olmazdi. benim bir kardesim var Rabbim ona uzunn güzel ömürler versin beni bir dakka bos biakz sagolsun:))

he anladim simcikkk neyseki onlarda ist.daymisssana seni göremiycezmi bi ka hafta burda bulgaristana gidincekktüm moreleri görcen demekkkk

evettt yasakımm inşş. bakalımmm zaman olusa gitcemm bu sene azcık kafammı dağıtayımm dağ bayır gezeyimmmm

sen hiç ist. gelmesmiisnn yasakım beaaa

miamorem zaten cogunluk hamile kalmayi düsününce yada düsükten sonra burayla tanismistir..ben ilk düsügümden sonra üye olmustumm ondan önce hic internet aliskanligim yoktu

evet moreee valla ordan orya gezdşn bugünn aman soğuklarda üşütmedeee

sen pazar mı gityon can kuşumm antalya ya

yattimidinlensin yorulmus demekki moremmm

uzakk yasakımm kocişin işii biz avruoa yakasında oturıozz kociş saba akşam anadolu yakasına geçioo günde 4 saat yol gityo yoruluoo yawrumm kıyamannn

miamorem zaten cogunluk hamile kalmayi düsününce yada düsükten sonra burayla tanismistir..ben ilk düsügümden sonra üye olmustumm ondan önce hic internet aliskanligim yoktu

ben severim sohbeti yada bisey paylasmayi.... ama vaktim olmazdi tatlim hamile kalmadan önce.... dedim ya kardesim bos birakmazdi, o olmasa evde iki dakka oturmam ben:))))

uzakk yasakımm kocişin işii biz avruoa yakasında oturıozz kociş saba akşam anadolu yakasına geçioo günde 4 saat yol gityo yoruluoo yawrumm kıyamannn

nerde oturuyorsunuz? ben bir yil kaldim Istanbul da . Mecidiyeköy deydi evim. sisli de de isim. harika bir bir yildi asla unutmucamm:))

ben severim sohbeti yada bisey paylasmayi.... ama vaktim olmazdi tatlim hamile kalmadan önce.... dedim ya kardesim bos birakmazdi, o olmasa evde iki dakka oturmam ben:))))

bebis oluncada oturmazsin atarsin arabasina gezdirrisin süreklii

benide sen başladınn buraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…