- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.021
allahım en kısa zamanda inşallah sizede nasip eder hayırlı saglıklı sıhatli verir inşallahhh
aç durma zatenn bebemm elinin altında hep olsun krakerlerrr yii onlarııı
gittim moree yakınnn kayunvallidemmm kocişim kalkalım dedi kalktık 1 saat anca durdukk yorulmuşş herifimmm
allahım en kısa zamanda inşallah sizede nasip eder hayırlı saglıklı sıhatli verir inşallahhh
yok beaawww her akşam olumu hiççç
hem herifim yattııı bilemmm :26::26::26::26:
he anladim simcikkk neyseki onlarda ist.daymisssana seni göremiycezmi bi ka hafta burda bulgaristana gidincekk tüm moreleri görcen demekkkk
aç durma zatenn bebemm elinin altında hep olsun krakerlerrr yii onlarııı
aminnnrabbimde senin daha bi hamilleik gecirip kuzucugunu kucagina almayi nasip etsin kiscemmm
yaa Telefon trafigi vardi pardon. bisi dedim kactim gibi oldu.... eee iki gece kaldiiiiiii hasretlik bitecek insaalllahhh...
Allah im ben bugün bir oturmadimm daha simdi oturdum. sabah 9 da cikmistim evden. aslinda hamile kalmadan önce benim kk ya girmem söz konusu bile olmazdi. benim bir kardesim var Rabbim ona uzunn güzel ömürler versin beni bir dakka bos biakz sagolsun:))
yemeye calışıyorum canım işte.senin bat nezaman
yaa Telefon trafigi vardi pardon. bisi dedim kactim gibi oldu.... eee iki gece kaldiiiiiii hasretlik bitecek insaalllahhh...
Allah im ben bugün bir oturmadimm daha simdi oturdum. sabah 9 da cikmistim evden. aslinda hamile kalmadan önce benim kk ya girmem söz konusu bile olmazdi. benim bir kardesim var Rabbim ona uzunn güzel ömürler versin beni bir dakka bos biakz sagolsun:))
evettt yasakımm inşş. bakalımmm zaman olusa gitcemm bu sene azcık kafammı dağıtayımm dağ bayır gezeyimmmm
sen hiç ist. gelmesmiisnn yasakım beaaa
ay sonu canım m ben battan ziyade ay sonuu şu kan testi sonuçlarını bekliorumm :26::26::26::26:
yattimidinlensin yorulmus demekki moremmm
miamorem zaten cogunluk hamile kalmayi düsününce yada düsükten sonra burayla tanismistir..ben ilk düsügümden sonra üye olmustumm ondan önce hic internet aliskanligim yoktu
ay sonu canım m ben battan ziyade ay sonuu şu kan testi sonuçlarını bekliorumm :26::26::26::26:
uzakk yasakımm kocişin işii biz avruoa yakasında oturıozz kociş saba akşam anadolu yakasına geçioo günde 4 saat yol gityo yoruluoo yawrumm kıyamannn
ben severim sohbeti yada bisey paylasmayi.... ama vaktim olmazdi tatlim hamile kalmadan önce.... dedim ya kardesim bos birakmazdi, o olmasa evde iki dakka oturmam ben:))))
miamorem zaten cogunluk hamile kalmayi düsününce yada düsükten sonra burayla tanismistir..ben ilk düsügümden sonra üye olmustumm ondan önce hic internet aliskanligim yoktu
uzakk yasakımm kocişin işii biz avruoa yakasında oturıozz kociş saba akşam anadolu yakasına geçioo günde 4 saat yol gityo yoruluoo yawrumm kıyamannn
ist kimsem yok kiscemmher zaman gelemiyoz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?