Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok moreee benim onlardan bi sıkıntım var açıkcası yakın olması işime gelyooo

biliosunn kocişinn durumunuu :26::26::26::26:

acil bidurumdaa hemen gelioalrrr

biliyorum morem bi sorunun olmadiginida hani misafirleri geliyo seni cagiriyolar ya belki sende gitmek istemiycem o yüzden demistimmama bak sende haklisin o yönü ben hic düsünmemistimmm esin yönündenn:26:

çok peltekim moreee

böle yavaş yavaş konuşmak zorunda kalyommm

öğretmen olcaktım peltekim die olamadımmm

kis yerim seni senin en cok bu yönünü seviyomm kompleksiz bi kizsinn

olsun cok tatlisin ben bikmadan dinlerim senii cankusummm

biliyorum morem bi sorunun olmadiginida hani misafirleri geliyo seni cagiriyolar ya belki sende gitmek istemiycem o yüzden demistimmama bak sende haklisin o yönü ben hic düsünmemistimmm esin yönündenn:26:

evet yahuu orasıı kkötüü olyoo hiç istemiorummm biyere gitmezz bazen böle kapansam eve yatsam yatsammm

yokkk yasakım hiç gellmiooooo

canom da yok bi kaç gündürr karabiberdee yokkk :44::44::44::44:

alla alla bi kis nerde en son asilama ne demisti tugce canom sabahlaridami yokkk:26:ben sabahlari geliyo sanmistimmm onuuinsalalh iyidir bebiside kendideekarabiberi hic anlamiyommm facedende ulasan yokk.inslaalh iyidir gelmezse gelmesin isterse inslalah esiyle ailesiyle ilgili bi sorunu yokturrrr

kis yerim seni senin en cok bu yönünü seviyomm kompleksiz bi kizsinn

olsun cok tatlisin ben bikmadan dinlerim senii cankusummm

saolll yasakımmmm inş.. ozamanlar gelirdee şöle bol bol sohpet ederizzzz

evet yahuu orasıı kkötüü olyoo hiç istemiorummm biyere gitmezz bazen böle kapansam eve yatsam yatsammm

he iste morem onu demek istemistim cünkü seninde bi evin var belki o gün gitmek istemiycen baska isin olabilir yada evde kafa dinlemek isteyebilirsinn diye uzak olman iyi demistimmm

yok oda gelmiooo bu gün bi kızçee de sordu sanım hamiş topiğnden merak etmişler inş iiyidirrrr :26::26::26::26:

he iste morem onu demek istemistim cünkü seninde bi evin var belki o gün gitmek istemiycen baska isin olabilir yada evde kafa dinlemek isteyebilirsinn diye uzak olman iyi demistimmm

evet o konudda istiorumm gitmeyii bide yeni yerler gömeyi çok sverimmm bakalım yaz sonu beli olcakk

ölemii bak simcik benimde kafam karisti canomu cok severim benn insallah iyi haberini duyarizzz:26:

inşş... yawww bugün mersahım da gelmediii onun battı ama
gelemdii ne oldu aceppp

bu kızçler biz merak edelim diemi gelmiolar nee

ÖZEL BİR 19'LU HÂCET DUASI
Başı dertte, sıkıntıda olan, büyük bir problemle karşılaşmış olan, herhangi bir düşmanından kurtulmak, selâmete çıkmak isteyen ya da daha başka talepleri olanlar için son derece tesirli bir dua formülü vermek istiyorum bu bölümde de...

Bu duayı tatbik eden pek çok kişi 19 güne kalmadan arzularına nail oldular, bunlara yakından şahidim!..

Yalnız şunu kesinlikle ifade edeyim... Haksız yere, başkalarına zulüm için, ya da kötü amaçlı olarak bu formül tatbik edilirse; bunu yapanın asla başı belâdan kurtulmaz; ettiği ters dönüp kendisini vurur.

Şimdi dua şeklini yazıyorum...

Önce şu altı Allâh ismini iyice ezberleyelim:

"FERDÜN, HAYYUN, KAYYÛMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."

Beş vakit namazın farzının arkasından on dokuz harfli bu altı isim her gün okunacak, on dokuzar defa... Evvelinde on defa "ALLÂHU EKBER" denildikten sonra!..

On dokuzuncu günden sonra, herhangi bir şekilde sıkıntın olduğu takdirde bu isimlere ilaveten "...Seyec' alullâhu ba'de 'usrin yüsrâ" (65.Talâk: 7) âyetini de okuyacaksın her defasında...

Yani şöyle:

"Ferdün, Hayyun, Kayyûmun, Hakemun, Adlun, Kuddûsun... Seyec'alullâhu ba'de usrin yüsrâ."

Bu metin on dokuz defa tekrar edilecek, beş vakit namazın farzlarının arkasından, on dokuz gün süre ile...

Âyetin mânâsı da şudur:

"Allâh zorluktan sonra bir kolaylık oluşturur!.." (65.Talâk: 7)

Eğer talebiniz, sıkıntıdan kurtulmak değil de daha başka ise, o takdirde, yukarıda yazdığım âyeti kerîme yerine, yine on dokuzar harfli olan, konusuna göre, şu âyeti kerîmeleri okuyabilirsiniz:

git morem insallah esinin sagligi yerinde sen iyi bakiyonn gidin baska yere yine firsatiniz olunca ziyaretlerini aparsinizzz

şükür şimdii iii zaten onun için bebek isitorz hemen sağlığımız iikene büyüteli dieee 10 sene sonrasını göremeiorzzz

rabbim önce sağlık versinnn inş..

inşş... yawww bugün mersahım da gelmediii onun battı ama
gelemdii ne oldu aceppp

bu kızçler biz merak edelim diemi gelmiolar nee

yine mersahim dün burdaydi ama canomdan haber yomuss:26:mersahim in acaba negatif ciktida üzüdü ondanmi gelmiyo:26:..monarossam nolduukislar yaw negatif cikinca gelmemezlik etmeyinn merak ediyoz

yine mersahim dün burdaydi ama canomdan haber yomuss:26:mersahim in acaba negatif ciktida üzüdü ondanmi gelmiyo:26:..monarossam nolduukislar yaw negatif cikinca gelmemezlik etmeyinn merak ediyoz

evettt yahuuu

ben bu konuda kendimi çookkk seviorumm Allahıma şükürr hiç morelimm düşmüooo

ölee üzülüorum ama 5 dakka sonra gelsnn gene enerjiii

şükür şimdii iii zaten onun için bebek isitorz hemen sağlığımız iikene büyüteli dieee 10 sene sonrasını göremeiorzzz

rabbim önce sağlık versinnn inş..

morem hicbirimizin garantisi yokkii .bundan 5 dakika sonrasini bile bilemeyizkiiirabbim nasi bi yol cizmizse onu yasiycazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…