- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.061
morem sen konusursun ben dinlerim seni konusmani seviyom benn
yok moreee benim onlardan bi sıkıntım var açıkcası yakın olması işime gelyooo
biliosunn kocişinn durumunuu :26::26::26::26:
acil bidurumdaa hemen gelioalrrr
morem hani bi tugcemavi vardi sabahlaridami gelmiyo artikinn o
çok peltekim moreee
böle yavaş yavaş konuşmak zorunda kalyommm
öğretmen olcaktım peltekim die olamadımmm
biliyorum morem bi sorunun olmadiginida hani misafirleri geliyo seni cagiriyolar ya belki sende gitmek istemiycem o yüzden demistimmama bak sende haklisin o yönü ben hic düsünmemistimmm esin yönündenn:26:
yokkk yasakım hiç gellmiooooo
canom da yok bi kaç gündürr karabiberdee yokkk :44::44::44::44:
kis yerim seni senin en cok bu yönünü seviyomm kompleksiz bi kizsinn
olsun cok tatlisin ben bikmadan dinlerim senii cankusummm
evet yahuu orasıı kkötüü olyoo hiç istemiorummm biyere gitmezz bazen böle kapansam eve yatsam yatsammm
saolll yasakımmmminş.. ozamanlar gelirdee şöle bol bol sohpet ederizzzz
alla alla bi kis nerde en son asilama ne demisti tugcecanom sabahlaridami yokkk:26:ben sabahlari geliyo sanmistimmm onuu insalalh iyidir bebiside kendidee karabiberi hic anlamiyommm facedende ulasan yokk.i nslaalh iyidir gelmezse gelmesin isterse inslalah esiyle ailesiyle ilgili bi sorunu yokturrrr
he iste morem onu demek istemistim cünkü seninde bi evin var belki o gün gitmek istemiycen baska isin olabilir yada evde kafa dinlemek isteyebilirsinn diye uzak olman iyi demistimmm
yok oda gelmiooo bu gün bi kızçee de sordu sanım hamiş topiğnden merak etmişler inş iiyidirrrr :26::26::26::26:
evet o konudda istiorumm gitmeyii bide yeni yerler gömeyi çok sverimmm bakalım yaz sonu beli olcakk
ölemii bak simcik benimde kafam karisti canomu cok severim benn insallah iyi haberini duyarizzz:26:
git morem insallah esinin sagligi yerinde sen iyi bakiyonn gidin baska yere yine firsatiniz olunca ziyaretlerini aparsinizzz
inşş... yawww bugün mersahım da gelmediii onun battı ama
gelemdii ne oldu aceppp
bu kızçler biz merak edelim diemi gelmiolar nee
yine mersahim dün burdaydi ama canomdan haber yomuss:26:mersahim in acaba negatif ciktida üzüdü ondanmi gelmiyo:26:..monarossam nolduukislar yaw negatif cikinca gelmemezlik etmeyinn merak ediyoz
şükür şimdii iii zaten onun için bebek isitorz hemen sağlığımız iikene büyüteli dieee 10 sene sonrasını göremeiorzzz
rabbim önce sağlık versinnn inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?