- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.041
benide sen başladınn buraaaa
daha varmış kuzucum sen calış bol bol
bebis oluncada oturmazsin atarsin arabasina gezdirrisin süreklii
üle mii ttühhh
seni görmeyiii sohpet etmeyi okada isitrum kiii
inş.. Rabbim bigünn kısmet ederrr
nerde oturuyorsunuz? ben bir yil kaldim Istanbul da . Mecidiyeköy deydi evim. sisli de de isim. harika bir bir yildi asla unutmucamm:))
bebis oluncada oturmazsin atarsin arabasina gezdirrisin süreklii
tabiii esimle ikimizde gec yasa kadar bekar kaldik ve gec yasta anne baba olucaz insaallah. ikimizde özgürlügümüze düskünüzdür...ikimiz de gezmeyi severiz. bebek olacagini düsünmemistik haziranda amerika ya gidecektik en yakin arkadasim orada. ama iptal ettik doktor izin vermedi o kadar uzun yolculuga.. bebek ucabilecegi zaman gidecegiz. ikimizinde ortak karari hayati bebege göre degil ortak ailemize göre ysicaz insallah. artik bebek olunca belli olur hersey:))))
napsin yasik yorluyo dememkiii
inşallahh ne kadar güzellll olcakkkkanne kız gezelerrr
morem kis bu cümleyide anlamadim kusura bakma
evet taşıncas ondannn karşıyaa öle görünüooo :26::26::26::26:
tabiii esimle ikimizde gec yasa kadar bekar kaldik ve gec yasta anne baba olucaz insaallah. ikimizde özgürlügümüze düskünüzdür...ikimiz de gezmeyi severiz. bebek olacagini düsünmemistik haziranda amerika ya gidecektik en yakin arkadasim orada. ama iptal ettik doktor izin vermedi o kadar uzun yolculuga.. bebek ucabilecegi zaman gidecegiz. ikimizinde ortak karari hayati bebege göre degil ortak ailemize göre ysicaz insallah. artik bebek olunca belli olur hersey:))))
bende cok isteyom moremm belli belki bi gün bulusuruzzzdag daga kavusmaz insan insana kavusur
beni de sen alıştırdın buraya yazcaktımm beaaa
gözüm tv dee ondan karıştııı ortalık geneee
anne kizmi
inşallahhh yasakım inşalllhhhh
ayy evett ağzımdan öle çıktııı inş... bakalımmm
tasinin imkanniz varsa moremmm hem kaynanagilede biraz uzak olursunuzz
iyikide alistirdim senin gibi bi kisceyle herkesler tanisti sevdiitoigin demisbasi oldun kiminin sari kiscesi kiminin moresi kimininn cankusu kiminin nazi benimse kardesim oldunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?