Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bebis oluncada oturmazsin atarsin arabasina gezdirrisin süreklii

tabiii esimle ikimizde gec yasa kadar bekar kaldik ve gec yasta anne baba olucaz insaallah. ikimizde özgürlügümüze düskünüzdür...ikimiz de gezmeyi severiz. bebek olacagini düsünmemistik haziranda amerika ya gidecektik en yakin arkadasim orada. ama iptal ettik doktor izin vermedi o kadar uzun yolculuga.. bebek ucabilecegi zaman gidecegiz. ikimizinde ortak karari hayati bebege göre degil ortak ailemize göre ysicaz insallah. artik bebek olunca belli olur hersey:))))

nerde oturuyorsunuz? ben bir yil kaldim Istanbul da . Mecidiyeköy deydi evim. sisli de de isim. harika bir bir yildi asla unutmucamm:))

şimdi başakşehirde oturoummm canımm oralar güzel evet ama çokk merkesiii

evler çok pahalıdı orda yoksa kocişin işi oradan daha yakın ama işte buradan ev alabildikk

ş,mdi taşşıncas gibi ama ümraniyeye

kuzucuk bakalim planlari nasi etkileycekk

olsunn cankuşumm bebekk olsun daa sonra gezersinirr dünyayıı 3 ünüzzz

beni de sen alıştırdın buraya yazcaktımm beaaa

gözüm tv dee ondan karıştııı ortalık geneee

iyikide alistirdim senin gibi bi kisceyle herkesler tanisti sevdiitoigin demisbasi oldun kiminin sari kiscesi kiminin moresi kimininn cankusu kiminin nazi benimse kardesim oldunn

tasinin imkanniz varsa moremmm hem kaynanagilede biraz uzak olursunuzz

yok moreee benim onlardan bi sıkıntım var açıkcası yakın olması işime gelyooo

biliosunn kocişinn durumunuu :26::26::26::26:

acil bidurumdaa hemen gelioalrrr

iyikide alistirdim senin gibi bi kisceyle herkesler tanisti sevdiitoigin demisbasi oldun kiminin sari kiscesi kiminin moresi kimininn cankusu kiminin nazi benimse kardesim oldunn

sende benimmm yasakımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…