Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öyle demeeee, insan korkuyor. gün de 6 tane antibiyotik aliyorummm... ben en iyisi gideyim bir doktora..

yapma miamoremm herkes kulaniyo bi sen degilsinkii hamilelikte mecburen ne hap kullanalar var kortizon mesala gebelikte tehlikeli derler cogu kulaniyo mecburen belkim banda verecek bu sefer do0ktorrrr....seninki hani gennellikle herkesin kullandigi bi happp

mahcup olacak bisi yokkkkk..... senin canin sag olsun...

göle gözüm yaşardııı ne oluuu baaaa

saollll cankuşummmm düşünmen yeterr ama en güzell hediyeee diz dize oturup soohper etmek oluuu

inş... o günlerde gelii kimbilir belkimm fıdığımm doğdunda gelisnnnnn

ona yeleciklerr örüümmm baticiklerrr örümmmm

insaalllah yasakcitircimmm, hayirlisi olsunn. neyse birakalim bunlari. sen ne istiyon Tr den söyle bakalimmm...

tühh beaa keşke türkiyede kalaydınızz yaaaa

şimdiii yanındadımmmmmm çoktann gelmişşşştimmmmm hele istanbulta olaydınn bıktın dıııı

keske istanbulda bi evimiz ne olsaydi moremmmen azindan tr geldigimde bi ay boyunca hasret giderirdikkk

cnimmm benimmm karsilikli degill ayyyy. icimden geldi yerim vardi valizde sikistirdim bir iki bisi....sorun yokk

öyle demeeee, insan korkuyor. gün de 6 tane antibiyotik aliyorummm... ben en iyisi gideyim bir doktora..

için rahat etceksee gittt canımmm amaaa bişey yokturrr benim arkadaşım 8 ayındaa ilk günden itibaren demir ahiydı kan hapıydı kalsıumdu hep içtii halada içyoo 3 fdene daha vermiş doktorr dün dedii ilaçlarla büyüdü bebeğimmm bişey yoktur sen içini rahat tutt

bak görüyonmu tirolda kalsalarmis birbirimize yakin olacakmisizzzz

yaw hani rafet el romanin sarkisi vardi ya macera dolu amerika diye ondan cok etkilendim bennnah bi görsem nasi macera doluymusss

ben okuldeke gitcektimmm yasakımmm şu erasmus varyaa onlaaa ama olmadıııı hastalandım gidemedimmmm

inş... giderizzz bigünnnn kocişleri kandırıppppp

senin ördügün paticikleri sevim ila

cnimmm benimmm karsilikli degill ayyyy. icimden geldi yerim vardi valizde sikistirdim bir iki bisi....sorun yokk

teşekürrr ederimmmmmm çokk mutlu oldummmmm

çok çok teşekür ederimmmmm cankuşummmm

duygulandım çokkkkk

ooturdumm kaldımm moreee yemeciklerim kaldııııı
hemen kaçyommmm cankuşummm ii yolcularr bana yazz arada şurdayım burdayıom diee merak ederimmmmm
rabbim yolunu açık etsinnnnnn inş...
yasakımmmmm akşam gelcemmm seni görmeden aymıcam artıkk yoğsam uyymamıorummmmm
dilekim iki gözümmm akşam görüşüzzz genee
çauwwww beaaaaa

saol canim benimmm, ama gercekten söyle istedigin varsa getiririm. biliyon benim herif harika paket yapar:))))

valla siz evinize gelin ses verin yeterli miamoremmyaw vala öyle bi paketleme görmemistim hayatimdabu kadarmi güzel paketlenir bi pakettttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…