- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.081
öyle demeeee, insan korkuyor. gün de 6 tane antibiyotik aliyorummm... ben en iyisi gideyim bir doktora..
mahcup olacak bisi yokkkkk..... senin canin sag olsun...
yapma miamoremm herkes kulaniyo bi sen degilsinkii hamilelikte mecburen ne hap kullanalar var kortizon mesala gebelikte tehlikeli derler cogu kulaniyo mecburen belkim banda verecek bu sefer do0ktorrrr....seninki hani gennellikle herkesin kullandigi bi happp
bak görüyonmu tirolda kalsalarmis birbirimize yakin olacakmisizzzz
yaw hani rafet el romanin sarkisi vardi ya macera dolu amerika diye ondan cok etkilendim bennnah bi görsem nasi macera doluymusss
tühh beaa keşke türkiyede kalaydınızz yaaaa
şimdiii yanındadımmmmmm çoktann gelmişşşştimmmmm hele istanbulta olaydınn bıktın dıııı
göle gözüm yaşardııı ne oluuu baaaa
saollll cankuşummmm düşünmen yeterr ama en güzell hediyeee diz dize oturup soohper etmek oluuu
inş... o günlerde gelii kimbilir belkimm fıdığımm doğdunda gelisnnnnn
ona yeleciklerr örüümmm baticiklerrr örümmmm
öyle demeeee, insan korkuyor. gün de 6 tane antibiyotik aliyorummm... ben en iyisi gideyim bir doktora..
cok merak iyi degil derler gorup napcan>>>>>>>>>
bak görüyonmu tirolda kalsalarmis birbirimize yakin olacakmisizzzz
yaw hani rafet el romanin sarkisi vardi ya macera dolu amerika diye ondan cok etkilendim bennnah bi görsem nasi macera doluymusss
bide baska biseyden der eskiler.. ama ben bilmem yorumsuz:)))))9doru insanin basina ne gelirse meraktan gelir derlerrrr
insaalllah yasakcitircimmm, hayirlisi olsunn. neyse birakalim bunlari. sen ne istiyon Tr den söyle bakalimmm...
ben okuldeke gitcektimmm yasakımmm şu erasmus varyaa onlaaaama olmadıııı hastalandım gidemedimmmm
inş... giderizzz bigünnnn kocişleri kandırıppppp
göle gözüm yaşardııı ne oluuu baaaa
saollll cankuşummmm düşünmen yeterr ama en güzell hediyeee diz dize oturup soohper etmek oluuu
inş... o günlerde gelii kimbilir belkimm fıdığımm doğdunda gelisnnnnn
ona yeleciklerr örüümmm baticiklerrr örümmmm
keske istanbulda bi evimiz ne olsaydi moremmmen azindan tr geldigimde bi ay boyunca hasret giderirdikkk
sadece kuzucukla sag salim gelin baska valla bisey istemiyommmm geldik de evimize tamamdirrr
cnimmm benimmm karsilikli degill ayyyy. icimden geldi yerim vardi valizde sikistirdim bir iki bisi....sorun yokk
insalalh morem ölmedenn bi görürrüz belkimmben okuldeke gitcektimmm yasakımmm şu erasmus varyaa onlaaaama olmadıııı hastalandım gidemedimmmm
inş... giderizzz bigünnnn kocişleri kandırıppppp
bide baska biseyden der eskiler.. ama ben bilmem yorumsuz:)))))9
saol canim benimmm, ama gercekten söyle istedigin varsa getiririm. biliyon benim herif harika paket yapar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?