Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ahahahahahah sen daha antalya ya gelemiyon iki günlügüne nasil gitcen amerikaya:))

ben bekarrr olaydımmmmmm ne almanya kaldı dı şimdi antalya canımmmm
ama işteee başımı bağlayınca kuyruğumu kıstırdımmmm
ölmeden gitcem inş...kocişi kandırsammmmm

ne yemekleriniz var aksamam söyleyin bakalim. begendigimizden bizde pisirelimmm

miomoremm kiscem ben biftek , pommes, salata bide corba ama onda halen karar veremedim yogur corbasi yapabilirim belkimmmbaskada yok yeterr iki kisiyiz zatenn

ben bekarrr olaydımmmmmm ne almanya kaldı dı şimdi antalya canımmmm
ama işteee başımı bağlayınca kuyruğumu kıstırdımmmm
ölmeden gitcem inş...kocişi kandırsammmmm

yaw morem sende vala ne laflar var kuyrugu kistirdim dedin ya cok güldüm he

morem özellikle survivordan sonram gel

eeee yeter yaniii:) biftegi nasil yapiyon, cok kuru oluyor benim esim yemiyor...

miamorem önce gril tavada kizartiyomm yagsizsonram baska bi genis tavada altina önce sogan koyup böyle yuvarlak kesipp soteliyom.biiki dis sarimsak koyuyorummm..eti üzerine yerlestiriyomm..bi tabakta salca ve baharatli(KARABIBER KIRMIZI TOZ BIBERKEK GIBI) bi sos yapip biraz sicak suyla sulanndirip üstüne döküyomm kisik ateste pisiriyom baya yumusak oluyoo

alla alla nuarinim geliyo o gidiyo nurian geliyo :44::44:nickler benziyo biri gidip biri geliyo hangisi benim gercek kiscemmm

dünkü menüde börek vardı ama bugün daha meydanda bişey yok
hiç de canım istemiyo bişey yapmakta yemekte

melekiminde halen yemecigi yokkknapalim kiscem her zaamn hamarat olacak degilyaa

benle konustukca bana benziycekk belliii

Son düzenleme:
alla alla nuarinim geliyo o gidiyo nurian geliyo :44::44:nickler benziyo biri gidip biri geliyo hangisi benim gercek kiscemmm

evet valla antalya isinmistir simcikkmelekim sizin oralrda isinmistirrr
ısınmıştır canım bizim burada çok ısındı dün acaip bi sıcak vardı ama bugün hava kapalı yağmur yağcak sanırım
bizim burdaki sahilde doludur bugün hafta sonu
duydunmu bilmem :26::26:ayvalık var burda şeytan sofrası falan

ayvaliki duymazmiyim melekimmmsizin oralarda cok güzeldir bazen tv lerde ne gösteriyoalrrr bakiyodumm öylemesala hülya avsarin anasi orali ya magazinlerde duyuyodum hep yada görüyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…