- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.121
eeeeee boşuna dememişler üzüm üzüme baka baka kararır diye
ben görmedim hiç şimdi duydum senden
evet çook güzel bi yerayvaliki duymazmiyim melekimmmsizin oralarda cok güzeldir bazen tv lerde ne gösteriyoalrrr bakiyodumm öyle mesala hülya avsarin anasi orali ya magazinlerde duyuyodum hep yada görüyodumm
sen bilirsin gerçek nuarini süpürgesine
bende asagida gözüküyolar öyle farkettim nickler sadece bi harfle degisik biri gidiyo biri geliyogercek nuarinimde seste vermediii
evet çook güzel bi yer
eeee bide hülyamız var avşar kızımız
ayıptır söylemesi akrabamolur kendileri
sizin oralardan güzel kisciklar cikiyo sizlerdende belliii
melekim bi yemeciginiz yada bi tarifiniz varmiii ünlü olann varsa versende bi yapsakkk olmami
sen bilirsin gerçek nuarini süpürgesinebinişinden
yemek tarifimi dedin
hiç öyle kendime ait klasik bi yemek gelmdi aklıma gelirse yazarımsizin oralardan güzel kisciklar cikiyo sizlerdende belliii
melekim bi yemeciginiz yada bi tarifiniz varmiii ünlü olann varsa versende bi yapsakkk olmami
hiç öyle kendime ait klasik bi yemek gelmdi aklıma gelirse yazarım
mesela fırın yemeklerini çook severim ben tavuk falan fırında
nuarinim hic süpürge kullanmiyokiiben bi senin binisini biliyommm ilk askim öyle baslamisti cünkümmm
bugün hiç bişey yemek istemiyo canımivetttttbu kelimeye tikligin mi vardi yosam melekimm
melekim hoş geldin canım.............bitti mi işlerin............kızlar döndüm geri
nörünüzbakalım
yaw bi insana süpürge bukami yakisirrrr
dur bak yine binim
yaw bi insana süpürge bukami yakisirrrrsacciklarin nasi havalaniyo öyle senle beraberrr
bugün hiç bişey yemek istemiyo canım
kız fırına tavuku salçalı su yapıp koy sonrada biraz tavuk baharatı serp çoook lezzetli oluyoyöresel bi yemeciginiz yokmuyaz onlarda olur firin tavuk ne
.........................
kız fırına tavuku salçalı su yapıp koy sonrada biraz tavuk baharatı serp çoook lezzetli oluyo
bi anneme sorum sonra diyim sana yöresel yemekleri
ama yöresel tatlı biliyom bak oda sadece burda satılıyo höşmerim tatlısı
taze peynir ve irmikten oluyo bi yesen hep istersin
bide annemin kuru patlıcanlardan sarımsaklı pişirdiği yemeği var ama orda kurutulmuş patlıcanı nerde bulursun
kıscem sende hoşgeldin tam bitmedi işlerim ama bugün canım bişey istemiyo depresyondayım bugünmelekim hoş geldin canım.............bitti mi işlerin............
yaw bi insana süpürge bukami yakisirrrrsacciklarin nasi havalaniyo öyle senle beraberrr
benimde istemiyo ozamann
yok bitanem hiç kırılırmıyım sana sakın öyle deme bidaha patavatsızlık falan keşke maddi imkanımız olsa da hemen başlasak ama evde ki hesap uymuyo çarşıyaselam kızlar napıyonuz ütüye başlamadan bi uğrayım dedim
melekim nasılsın canım geçen gün ben beraber tedaviye başlayalım dedim diemi çıktın kız kırdımmı canım ya sonradan kendi kendime suçlandım valla kırdıysam özür dilerim kuzum be arada öyle patavatsızlık yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?