Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

eeeeee boşuna dememişler üzüm üzüme baka baka kararır diye

ben görmedim hiç şimdi duydum senden

bende asagida gözüküyolar öyle farkettim nickler sadece bi harfle degisik biri gidiyo biri geliyo gercek nuarinimde seste vermediii

ayvaliki duymazmiyim melekimmmsizin oralarda cok güzeldir bazen tv lerde ne gösteriyoalrrr bakiyodumm öylemesala hülya avsarin anasi orali ya magazinlerde duyuyodum hep yada görüyodumm
evet çook güzel bi yer

eeee bide hülyamız var avşar kızımız
ayıptır söylemesi akrabam olur kendileri

Son düzenleme:
evet çook güzel bi yer

eeee bide hülyamız var avşar kızımız
ayıptır söylemesi akrabam olur kendileri

sizin oralardan güzel kisciklar cikiyo sizlerdende belliii

melekim bi yemeciginiz yada bi tarifiniz varmiii ünlü olann varsa versende bi yapsakkk olmami

Son düzenleme:
sizin oralardan güzel kisciklar cikiyo sizlerdende belliii

melekim bi yemeciginiz yada bi tarifiniz varmiii ünlü olann varsa versende bi yapsakkk olmami
hiç öyle kendime ait klasik bi yemek gelmdi aklıma gelirse yazarım
mesela fırın yemeklerini çook severim ben tavuk falan fırında

dur bak yine binim
yaw bi insana süpürge bukami yakisirrrrsacciklarin nasi havalaniyo öyle senle beraberrr
bugün hiç bişey yemek istemiyo canım
yaw bi insana süpürge bukami yakisirrrrsacciklarin nasi havalaniyo öyle senle beraberrr
benimde istemiyo ozamann

Son düzenleme:
selam kızlar napıyonuz ütüye başlamadan bi uğrayım dedim

melekim nasılsın canım geçen gün ben beraber tedaviye başlayalım dedim diemi çıktın kız kırdımmı canım ya sonradan kendi kendime suçlandım valla kırdıysam özür dilerim kuzum be arada öyle patavatsızlık yapıyom

yöresel bi yemeciginiz yokmuyaz onlarda olur firin tavuk ne
kız fırına tavuku salçalı su yapıp koy sonrada biraz tavuk baharatı serp çoook lezzetli oluyo

bi anneme sorum sonra diyim sana yöresel yemekleri

ama yöresel tatlı biliyom bak oda sadece burda satılıyo höşmerim tatlısı
taze peynir ve irmikten oluyo bi yesen hep istersin
bide annemin kuru patlıcanlardan sarımsaklı pişirdiği yemeği var ama orda kurutulmuş patlıcanı nerde bulursun

Son düzenleme:

yaw ne bilim tavuku baska bi sekil yapiyon sanmistimm

peki hösmerimi yazsana o zamann satilmayi napacam tarif lasimsatili türk marketlerinde patlican alirimm

Son düzenleme:
melekim hoş geldin canım.............bitti mi işlerin............
kıscem sende hoşgeldin tam bitmedi işlerim ama bugün canım bişey istemiyo depresyondayım bugün
benimde istemiyo ozamann

yasakım sen ye kuzum senin hormoncuklarını düzelmesi gerek çünküm
yok bitanem hiç kırılırmıyım sana sakın öyle deme bidaha patavatsızlık falan keşke maddi imkanımız olsa da hemen başlasak ama evde ki hesap uymuyo çarşıya
bugünlerde işlerimyoğun biraz o yüzden çook kalmıyom kk da bugün kociş işte bende geldim buraya sen napıyon anlat hele silkeleme var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…