- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.501
afiyet olsun göbişler dolsunben şimdi kahvaltı molasına geçyrum biraz sonra gelirim kızçelerm :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yok sanırsamm :26:Kimse yokmuuuuuuuuuu
hadi afiyet olsun ipekim bende yapayım bariii acıktımmm
herkese kahvaltiya gitti heral
Kimse yokmuuuuuuuuuu
yok sanırsamm :26:
valla ben o testlere baya güveniyorum aslında canımmm,, o yüzden umudum yok da şu regl bi gelsee
Kızçem pcye geçti kimsecikler kalmadı yaww
Geldim kızçem geldim burdaym
kızlar günaydınnn
bu haftanın en garip olayı çok çabuk sinirleniyor olmam, normalinde kontrollü sabırlı sakin bir insanım, en ufak şeylerde bile patlıyorum resmen... İnşallah bulantılarımla birlikte bu özellikte geçer
öğrencilere valan tahamülüm çok düştü, Allah yardım etsin bana da onlara da...
valla ben de güveniyorum da benim yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı ama o ay hamileymişim...
o yüzden güven ama %100 değil bence canım..
ya benm de güz döneminden bi tane var koşullu geçer durumunda( bahadan da 3 tane var onları biraz orta yüksek yapıp not ortalamasını yükseltmem de lazm o zaman kurtulma ihtimalim var .. zorlıcam eğer bitirebilirsem size varya pasta ısmarlıcam pastaaa
yaa işte yazdım yukarı pensem inşallah bu sene zorlıcam ama nolursa olsun zor, soru sayısı da azaldı atınca en azından tutan kâr oluyodu
yaww basam kendini öfkeyle doldurmamaya çalış ama haklısın ne diyim ki zorluk çıakrdırkları aşikar( keşke böle olmasa ama kilit nokta eşindir bunu unutma şayet o ailesinin durumunun bilincinde olup sana destek verirse alacağın tavır sizin aranızı bozmaz ama öle yapmazsa çok dikkatli olmalısın böle durumlarda haklı hep haksız duruma düşürülür bir şekilde kendine bunu yapma sakın
sağolasınnn
tatlım girdiğin kadar boşver bazen havadan sudan, bazen doktordan ilaçdan, bazen de kaynanadan filan iştene yakalarsan ordan götür
tatlım o ne ya zorla aratmalar falan banada oldu o ilk başlarda bende dedim eşime ben canım isterse ararım nedensiz aramam dedim bir kaç defa böyle zorladı baktı zorladıkça ben yapmıyorum o da bıraktı artık
ya tüm bunlar uzakken bide ülke değişikken oluyosa bence yat kalkta yakın olmadığınıza şükret canım ya... dertleri ne bunların? ozaman sende vurdum duymaz olcan. eşin anneleri yüzünden seni kırmıcak incitmicek bi karakterde ise eğer aramı dedi sürekli sonra ararım de geçiştir.. o sonralar hiiiçççç gelmesinn ...annelerile alakalı konu açıldıkça dikkatini hep başka şeye topla eşinin..
farklı bi konudan çık konuşurken hiç yapamıosan aman şimdi bişi konuşmayalım de cazibeni kullanyani mümkün olduğu kadar az konuşturmaya bak bakalım..
yaww hoşgeldin ipekimmmHerkez geçmişi okuyo sanırsam :26: Yazan yok
Pureipek: evet ben hakliyim ama haksiz olmak istemem...esim aramizi düzeltmeye calisiyor ama böyle yaparak beni onlardan dahada soguktuyor...
Kutuktupense: evet birsey atiyorum, arasana diyor, baska biresey yapiorum mutfaga kaciyorum is yapiorum, ara diyor....ben biktim her defasinda böyle kavga etmekten...
Esrarengiz86: evet canim, mümkün oldundan dahada fazla yapiorum, esimde bana diyorki, ben aranizi düzeltmeye calisiorum diyor, sonra bana geliyor o laflar geri, ve gerilim oluyor diyor...
kizlar bende ne yapacami bilmiyorum, onlar sevgisini bende yok etti...cok olay oldu, onlari affedemiyorum bir türlü...(Kin bile tutuyorum onlara karsi, cünkü canimi cok acitilar)
geçer inşallah üzülme canım inşallah atlatıcaksın bunları da, ıhlamur papatya çayı filan zararı olmaz heralde ama skainleştirir canımsalla gitsin, hamiş olsam da milleti pataklasam neka iyi olurdu bahanem de var bişe diyemezler hhihiii
Pureipek: evet ben hakliyim ama haksiz olmak istemem...esim aramizi düzeltmeye calisiyor ama böyle yaparak beni onlardan dahada soguktuyor...
Kutuktupense: evet birsey atiyorum, arasana diyor, baska biresey yapiorum mutfaga kaciyorum is yapiorum, ara diyor....ben biktim her defasinda böyle kavga etmekten...
Esrarengiz86: evet canim, mümkün oldundan dahada fazla yapiorum, esimde bana diyorki, ben aranizi düzeltmeye calisiorum diyor, sonra bana geliyor o laflar geri, ve gerilim oluyor diyor...
Kizlar bende ne yapacami bilmiyorum, onlar sevgisini bende yok etti...cok olay oldu, onlari affedemiyorum bir türlü...(Kin bile tutuyorum onlara karsi, cünkü canimi cok acitilar)
ay kendimi birilerini pataklarken düşündüm de çok komik geldi fikri bile... Allah korusun
ben rehber öğretmenim ya sesimi bile yükseltmemem lazım işte sıkıyorum kendimi daha çok içim şişiyo yaaaa...
ay kendimi birilerini pataklarken düşündüm de çok komik geldi fikri bile... Allah korusun
ben rehber öğretmenim ya sesimi bile yükseltmemem lazım işte sıkıyorum kendimi daha çok içim şişiyo yaaaa...
Kıyamam canım yaa... sakin olmaya çalış bitki çayı filan yatıştırır.. tabi fazla içmek yokbebişe sakıncalı olmasın ..
inşallah en yakın zamanda bulantında sinirinde geçer canım... buarada kaç haftalık oldun? bide bişi daha sorucam bebek yoklaması die biişi duydunmu ? benim ara ara kasğımdam tekme yiyomuşum gibi oluyodu anneme teyzeme arkadaşımın annesinede sordum hepsinden aynı cvp aldım rahim bebek arıo.. die doğru olabilirmi ???
kizlar bende ne yapacami bilmiyorum, onlar sevgisini bende yok etti...cok olay oldu, onlari affedemiyorum bir türlü...(Kin bile tutuyorum onlara karsi, cünkü canimi cok acitilar)
kahvaltiniz bittimi kizlar
yaww kızçem böle şeyler ölesine sölenen şeyler bunlara kafa yorma sen yaa.. bi ara sancı gibi olur, bi ara batma gibi olur, bi ara yanma gibi olur,, eskiler herşeye bişeler sölemiş iştesenin hissettiğin bazı fizyolojik olaylar bunlar herkes bazen hisseder .. hani çalışmalarını yaparsın gerisi kısmet quzum yaa .. rahim dediğin bir organ tatlım, kendikendini bana bebe getirrrrrrrr, die kascak veya büzcek hali yokya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?