Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar günaydınnn

bu haftanın en garip olayı çok çabuk sinirleniyor olmam, normalinde kontrollü sabırlı sakin bir insanım, en ufak şeylerde bile patlıyorum resmen... İnşallah bulantılarımla birlikte bu özellikte geçer
öğrencilere valan tahamülüm çok düştü, Allah yardım etsin bana da onlara da...

valla ben o testlere baya güveniyorum aslında canımmm,, o yüzden umudum yok da şu regl bi gelsee

valla ben de güveniyorum da benim yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı ama o ay hamileymişim...
o yüzden güven ama %100 değil bence canım..

geçer inşallah üzülme canım inşallah atlatıcaksın bunları da, ıhlamur papatya çayı filan zararı olmaz heralde ama skainleştirir canım salla gitsin, hamiş olsam da milleti pataklasam neka iyi olurdu bahanem de var bişe diyemezler hhihiii

Pureipek: evet ben hakliyim ama haksiz olmak istemem...esim aramizi düzeltmeye calisiyor ama böyle yaparak beni onlardan dahada soguktuyor...
Kutuktupense: evet birsey atiyorum, arasana diyor, baska biresey yapiorum mutfaga kaciyorum is yapiorum, ara diyor....ben biktim her defasinda böyle kavga etmekten...
Esrarengiz86: evet canim, mümkün oldundan dahada fazla yapiorum, esimde bana diyorki, ben aranizi düzeltmeye calisiorum diyor, sonra bana geliyor o laflar geri, ve gerilim oluyor diyor...

kizlar bende ne yapacami bilmiyorum, onlar sevgisini bende yok etti...cok olay oldu, onlari affedemiyorum bir türlü...(Kin bile tutuyorum onlara karsi, cünkü canimi cok acitilar)

canım hiç kavga etme sakin ol aranı iyi tut eşinle ara derse geçiştir tamam arıcam de sonraya bırak

ay kendimi birilerini pataklarken düşündüm de çok komik geldi fikri bile... Allah korusun

ben rehber öğretmenim ya sesimi bile yükseltmemem lazım işte sıkıyorum kendimi daha çok içim şişiyo yaaaa...

bak eşini karşına al sakin bi şekilde şöle söyle en iyisi; "canım sen beni onlara karşı adım atmaya zorluyosun, anlıyorum ve biliyosun ki yapmaya çalışıyorum zaten, ama ben bu konuda artık biraz hassaslaştım haklı olarak gördüğüm muamele beni yodu.. şimdi bana yaptığını ailene yap artık, onlar bana adım atarsa samimiyetlerine inandığım an ben zaten elimden geleni yaparım de.. ama onlar bana yaklaşmadıkça benden de daha fazlasını bekleme lütfen de .. böle şeyler iki taraflı olur de .. hem senin zorunla onlarla konuşmamızın ne bana ne onlara ne sana yararı var hiçbi anlamı olmuyoki de ..önemli olan gerçekten hissederek yapmak değil mi.. işte onlar bana sıcak davranmaya başlasın ben bunu bi hiissediym o zaman ben üzerime düşeni yapmazsam o zaman gel bana neden aramysun diye sor de ????

ay kendimi birilerini pataklarken düşündüm de çok komik geldi fikri bile... Allah korusun

ben rehber öğretmenim ya sesimi bile yükseltmemem lazım işte sıkıyorum kendimi daha çok içim şişiyo yaaaa...

Kıyamam canım yaa... sakin olmaya çalış bitki çayı filan yatıştırır.. tabi fazla içmek yok bebişe sakıncalı olmasın ..
inşallah en yakın zamanda bulantında sinirinde geçer canım... buarada kaç haftalık oldun? bide bişi daha sorucam bebek yoklaması die biişi duydunmu ? benim ara ara kasğımdam tekme yiyomuşum gibi oluyodu anneme teyzeme arkadaşımın annesinede sordum hepsinden aynı cvp aldım rahim bebek arıo.. die doğru olabilirmi ???

yawff ben bazen çok sinirli olunca ya çok ağlyrum gerginlikten ya da bazen öfkeden eşime şakayla karışık bi yanacığnı sıkyrum bi enseye paat sonra bi burnunu sıkıyrum sonra bi surata çaat oooh sinirim geçiyo

yaww kızçem böle şeyler ölesine sölenen şeyler bunlara kafa yorma sen yaa.. bi ara sancı gibi olur, bi ara batma gibi olur, bi ara yanma gibi olur,, eskiler herşeye bişeler sölemiş işte senin hissettiğin bazı fizyolojik olaylar bunlar herkes bazen hisseder .. hani çalışmalarını yaparsın gerisi kısmet quzum yaa .. rahim dediğin bir organ tatlım, kendikendini bana bebe getirrrrrrrr, die kascak veya büzcek hali yokya

Canım olaylardan biraz kopuğum biliyosun çalışıyorum geçmişi falan da okuyamıyorum anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle sorunun var, eşinse onlara yakın durman için zorluyor...

nacizane tavsiyem:

eşin onları sev vs dediğinde çok açık bir şekilde " sevgi kazanılan bir duygudur, olumlu hal ve hareketleri ile bende bu duyguyu kazanabilirler onlara her zaman şans veriyorum ama senin bu konudaki baskıların beni sinirlendirip tam tersi şekilde düşünmeme sebep oluyor, lütfen beni ya da anneni yönetmeye çalışmaktan vazgeç" de....

ardından eşin demediği zamanlarda (3-4 gün arayla olabilir çok da sık olmasın) kayın valideni aramaya çalış 2dk yı geçmeyecek konuşlar olsun.. sadece merhaba nasılsınız bizde iyiyiz yoğunum evişi çalışma falan ama Allaha şükür iyiyiz falan de herkese çok selaaaaaam" deyip kapat telefonu... zamanla onlara karşı sevgi beslemesende daha nötr düşünebildiğini göreceksin...

şuan eşinin zorlamalarına ya da ailesine olan yaklaşımına olan sinirini ve olumsuz duygularını da kv ne yönlendiriyorsun ve bunun farkında değilsin.
onlarla eşin istemeden dialoglar kur, eşin istediğinde ise ben zaten konuşmuştum de ve bu konu hakkında konuşmasını engelle...

bu dediklerimi bir ay boyunca yap ve bana geri bildirim ver işler biraz daha yoluna girdi mi girmedi mi diye?

kızçem belkimde inanmak istediğimden bilmiorum ama eskilerin dediği çoğu şeyde doğru çıkmıomu ? neden buna gülüosun?? :26: kısmet doğru dionda ya tutarsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…