Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

babam balci ya ondan bal damliyordur hehehe
kiz insallah, hep birlikte kalalim, öyle bir mucize olsa ne güzel olur biliyormusun
ama biliyormusun ben iyi tahmin yürütürüm...walla bak, hamile olana söylüyorum icimden geceni dogru cikiyor hep....

canım ne çayları bunlar civan perçemi ve aslan pençesi karışımı olan çaymı ? bende bu ay kalmassam diğer ay için yapıcam ...

bu ay bende içtimmmm

bakalım artıkkk canımmm şu ovularyon testlerinide kullanın muhakakk

mesale ben hep netten hesaplıyordum bu ay onları aldım meğersem erken çatlıomuşş

yumurtalarımmm yeni fark ettim yaniii

ilk gebeliğimde tamamen süpris olduğu için hiç dikkat etmemiştimmm

nazim ben 4 gündür ovulasyon testini yapiorum daha bir tik yok bendeeee...acaba bende catlamiyormu dicem ama benim adetim hep geliyor....yani onla alakali olamaz mi???

hergünmü kulandim ovu testini?
ben daha 4 güdnür basladim, 1 hafta önce bitti benim adetim

ay kız zaten umutlanmak için ufacık neden arıorum nasıl sevindirdin beni anlatamam... hepimiz hamiş olcaz inşallahh..
ya inşallah içinden doğru geçmiştir

nazım ne çayı içiosun sen?
buarada senin 2. bebeğinmi olcak

ay kız zaten umutlanmak için ufacık neden arıorum nasıl sevindirdin beni anlatamam... hepimiz hamiş olcaz inşallahh..
ya inşallah içinden doğru geçmiştir

bende ayni, esim bana sen hamilesin aseriyorsun dese bile ben seviniyorum...
insallah canim insallah...hepimiz insallah hamis kaliriz..ama icimden wallahi öyle gecti sende....nedenini söyliyemiyorum, ama öyle oldu bir an....

bende randevu aldim kadin doktorumdan yedinci ayda...bizde tedaviye baslicayiz artik. öyle demisti doktorum bana en son gittiyimde, gel bir sene sonra baslayalim dedi...simdi hayit hapi aliyorum ya 2 aydir...onun etkisi 3 ay sonra beli olurmus, bakalim neler olacak....

inşallah canım hayırlı haberlerler gelirsin... bak müjdeli haberlerini bekliorum özelden mutlaka yaz tamammı? bazen işim çıkıo çıkıorum girince bi bakıorum kızçelerim maşşallahhh:99::99::99::99: 10-20 sayfa atladığı zamanlar oldu ondan göremeyebilirim..

canımm ben adet bitti 2 günü başladımm :26::26::26:

hep yaptım bugüne kadar 10 gün yaptım ama edddamda yaptı bende onun 21 .günde oldu yanii herkes aynı olmass

sen devam ett hepp olumu bırakmaaa

aslan pençesi ile civan perçemini içtimm canımmmm

yok bebeğim benide bir kaybım varrr

slm kızlar tünaydın hepinizeee

şükürrr karmelimmmmmmm sütlü çöreğimmmmmmm

sen geldin ama ben çıkıorummmm anneme gitcem anca giderimmmm :26::26::26::26:

akşam gelirimmmmm geneeee olumuuuu

tamam canim haber veririm insallah..bizlerde bekliyoruz iste....kiz babaannem ümreye gittiydi 4 hafta önce, bana yumurta getirmis, onu iciyormusun, cocugu olmayanlar kulaniyormus...bakalim nasil birsey ....

canımm ben adet bitti 2 günü başladımm :26::26::26:

hep yaptım bugüne kadar 10 gün yaptım ama edddamda yaptı bende onun 21 .günde oldu yanii herkes aynı olmass

sen devam ett hepp olumu bırakmaaa

tamam birakmam, ac karnina dediler bana...2 saat önce birsey yemicekmisin. bugün sabah denedim, birsy yoktu...cizgi yukardan baktiyimda tek cizgileri beliydi, yani silik degildi...
bu adetle bir ilgisi varmi, yani adetin gelince yumurtalarin catlamismi oluyor?=??? cünkü bir yerde okudum bazen yumurtaliklarin catlamiyormus adetin geliyormus, ama ne kadar dogru yada yanlis bilemiyorum cnm.

şükürrr karmelimmmmmmm sütlü çöreğimmmmmmm

sen geldin ama ben çıkıorummmm anneme gitcem anca giderimmmm :26::26::26::26:

akşam gelirimmmmm geneeee olumuuuu

cnm bende bi selam vereyim dedim dışarı çıkıcam inşallah bende akşama gelebilirim eşim bugün gece yok
anneciğine çok çok selam söyle ellerinden öp bizim için olurmu

Ben geldim gitme more

hoş geldin merşahım

ben çıkıyorum kızlar hepinizi çokkkk öpüyorum net öyle yavaş ki bu mesajı siz okuyana kadar ben çıkmış olucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…