- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.421
canim ben burdayim
Hosgeldin zikzakimnasilsin
tamam canim haber veririm insallah..bizlerde bekliyoruz iste....kiz babaannem ümreye gittiydi 4 hafta önce, bana yumurta getirmis, onu iciyormusun, cocugu olmayanlar kulaniyormus...bakalim nasil birsey ....
tamam birakmam, ac karnina dediler bana...2 saat önce birsey yemicekmisin. bugün sabah denedim, birsy yoktu...cizgi yukardan baktiyimda tek cizgileri beliydi, yani silik degildi...
bu adetle bir ilgisi varmi, yani adetin gelince yumurtalarin catlamismi oluyor?=??? cünkü bir yerde okudum bazen yumurtaliklarin catlamiyormus adetin geliyormus, ama ne kadar dogru yada yanlis bilemiyorum cnm.
esrarengizim hoşbuldum bende sana sarılim
cnm hamileliğim son buldubu ay boş geçsede bir daha ki aya inşallah yine alıcam mutlu haberi olmadı bu ay sizlerden alırım
hosbuldum mersahım iyiyim şükür sen nasılsın
Bende iyiyim tatlim eve gelmek uzereyim bu hafta da bitti ohhh
Ama zikzqkim regl gelmedi hala yaw(
benimde gelmedi henüz ptesiye kadar bekleyim diyorum
senin bat ne zamandı mersahım test falan yaptınmı
4 nisan dort gun gecince yaptim cikmadi yarin dra gitcem 8 gun oldu gelmiyo
benimde gelmedi henüz ptesiye kadar bekleyim diyorum
senin bat ne zamandı mersahım test falan yaptınmı
belirtin falan varmı mersahım bi beta hcg baktırsaydın inşallah hamişsindir inşallahhhhhhhh
Burdaysan basam nie ses vermiyon tek kaldim die cok korktum yaw
Nasilsin tatlim annen geldi mi
ben geldimmmmm
geçmiş olsun canımCanım ewliliğimizin başlarında dediğin gibi korunuyoduk ama talihsiz bi kaza yaşadık. arabamız seyir halinde iken alev aldı. arabada maruz kaldık kitlendi kapılar filan.. daha 2-3 aylık ewliydik. ve adetim bitmek üzereydi. eşimin kapı açıldı ama benimki açılmadısiyah dumanlardan zaten gözgözü görmedi eşim çıksa çıkabilir ama ben kalırım o kurtulur die canım aşkım benim çıkmadı bana sasrıldı tmm korkma ölceksek beraber ölcez filan dediğini hatırlıorum.. bi kaç sn içinde neler düşündüm neler yaşadım anlatamam.
hani derler ya ölürken film şeridi gibi geçer ömrün die aynne öledi. neyse artık o şokla sarıldık ne olcaksa olsun die..
derken eşim son bi hamleyle benim kapıya tekme attı ve kapım açıldı beni resmen o kara dumanların içinden iterek yere fırlattı ardındanda kendi..
Neyse kısaca o günden sonra benim adet bitmedidr gittim neden acep die tam20 gün sürdü korkudan anca gitmiştim :26:
başta düşük yapmamdan şüphelendi ama sonra ultrasonda baktı herşey normal dedi amasitres korku tramva gibi bişi yaşadınmı dedi. ewet neden die sorduğumda bu saydıklarımdan ötürü bişi yaşadısan sitrese bağlı olmuş bu yumurtan kendini toplamamış.. çatlayan kirli kanı atan yumurta kendini toplayıp yenilemediği için sürekli adet görüosun dedi.. korunma hapı dedi hem öle korun vücut kendini toplasın hemde yumurtan düzelsin dedi. bolera die bi d.kontrol hapı verdi hormonları en az etkileyen ilaçlardan birimiş.. böleliklede bende hapa başlamış oldum...
hoşgeldin nazımmmmmmeleğim artık tacını çıkarsında dünyaya gelsin die uğur olsun die seçtim bu avatarı beğendinmi
Olsa olsa testte cikardi belirtim de yok zaten
korkma canim korkma
ben burdayim aam bir saatline cikiyorum canim...
hosgeldin
Bende yemek yiyim aciktim gelince grsz tatlimkorkma canim korkma
ben burdayim aam bir saatline cikiyorum canim...
hosgeldin
benim bat belli olmuyo ama genelde geçen ayki tarihden 4 5 gün önce oluyo 10unda oldum geçen ay 8inde test yaptım negatif çıktı 1 haftadır kasıklarıma sancı giriyor heralde adet olcam diyorum gelen giden yok arada gögüslerime bi sızı giriyor acır gibi kaşınır gibi değişik bişeyler oluyor ptesiye kadar gelmezse kan vercem bakalım işte
Bende yemek yiyim aciktim gelince grsz tatlim
İnsallah hamissindir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?