Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canım nasıl bişimiş o yumurta öle hiç duymamıştım daha önce
yumurtalıklarla ilgili olduğu içinmi yumurtamışş.. Bak bende merak ettim şimdi :26:
buarada bende duydum adetle alakası yok adetin normal gelsede yumurtalıklar çatlayamayabiliomuş.. :44: bende geçen ay çok korkmuştum.. ama 13. gün gördüm çizgiyi nihayetinde.. devam et sen ovulasyona bırakma canım...

esrarengizim hoşbuldum bende sana sarılim
cnm hamileliğim son buldu bu ay boş geçsede bir daha ki aya inşallah yine alıcam mutlu haberi olmadı bu ay sizlerden alırım

ciddimisinn?? neden karamelim yaa çok üzüldümm
ay hayırlısı dielim.. inşallah bu sefer tez zamanda hamiş olurda sağlıkla kucağına alırsın ..

geçmiş olsun canım kötü bi olay atlatmışsın
inş çok bekletmez bebişin

Olsa olsa testte cikardi belirtim de yok zaten

benim bat belli olmuyo ama genelde geçen ayki tarihden 4 5 gün önce oluyo 10unda oldum geçen ay 8inde test yaptım negatif çıktı 1 haftadır kasıklarıma sancı giriyor heralde adet olcam diyorum gelen giden yok arada gögüslerime bi sızı giriyor acır gibi kaşınır gibi değişik bişeyler oluyor ptesiye kadar gelmezse kan vercem bakalım işte

korkma canim korkma
ben burdayim aam bir saatline cikiyorum canim...

hosgeldin
Bende yemek yiyim aciktim gelince grsz tatlim

İnsallah hamissindir canim.

kızlar ben geldimm.. ultrason muayenimi oldum ve kan verdim tahlil 1-2 saate çıkacak ama doktor tahlil sonuçlarına 4 gibi bakacak bende bugün değil yarın sabah gideceğimi söyledim doktora artık...... benim daha önce hormonlarımda hiç sorun yoktu fsh,lh hep normaldi.. bugünü bilmiyorum ama yumurtalıkların ultrason muayenesinde bu ay yumurtan çatlamamış olabilir bu küçük kistler oluşturmuş polistikover diyemem direkt daha önce böyle birşey yoktu stres vs neden olmuş olabilir hormon sonuçların çıksın dedi... şunu bil kafana takacağın hiç bir durumun yok bunu her kadın yaşıyor hormon sonucunda normal değerler olmasa bile bu ilk kez yaşandığı için teşhis şudur demem sana... kafana takma sakın,,ilaç veririz adetini olursun denemelerine devam edersiin ve hamile kalırsın dedi..geçen ay deneme yapamadığımı martta tam 28. günde adet olduğumu sonra denemelere başladığımı ve ilk kez gceikme yaşadığımı söyledim,,sen hamile kalan birisin o yüzden sıkıntı yapma ilk aydan sakın dedi.. kafan sakin olsun kendin söylüyorsun aynı şeyleri yaşamak yerine beklerim diye ki stres yapmazsan beklemezsin bile dedi.....
durum bu... sanırım bu doktor bana iyi geliyor bi süre bu konudan uzak durma kararımı da sizlere söyleyeyim ayrıca... sanırım sürekli konuşmak da kafama takmama sebep oluyor...yok yere hiç birşey yokken kafamı yoruyorum....gelir giderim mutlaka sık olmasada..............hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…