Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

esrarengiszim bilmemki ....belirtiler yumurtlamaya isarett....ama tek cizdi cikiyor...
yumurta akini geldimi yumurtluyormuyum yoksa basladimi yumurtlama? üfff kafam karisti kiscem:26:

Canım silikde olsa çıktımı 2. çizgi ? hani öleyse belkim yumurtlama başlıodur :26:

esrarengiszim bilmemki ....belirtiler yumurtlamaya isarett....ama tek cizdi cikiyor...
yumurta akini geldimi yumurtluyormuyum yoksa basladimi yumurtlama? üfff kafam karisti kiscem:26:

basam ksicem siz calisin bi yandan bi yandanda yine testi yapmaya devam et baakalim belkim gec yumurtluyosundur

normalde önceki adetimden 4 5 gün önce olurdu bu ay olmadı ama hiç bir belirtim yok yasakım 8inde test yaptım negatif sanmıyorum kendimi avutuyorum işte

öyle deme zikzak kiscem sizde hic belli olmuyo hamillelik hemen cikmaz pkolularda hep ben gec ögrenildigini duydumm..pazartesi gelemzse bide bence kanda baktirrrr

öyle deme zikzak kiscem sizde hic belli olmuyo hamillelik hemen cikmaz pkolularda hep ben gec ögrenildigini duydumm..pazartesi gelemzse bide bence kanda baktirrrr

öylemi :26: ben hiç duymamıştım pazar günü tekrarlayım diyorum idrar testini adet olmazsam inşallah yasakım ya

kızçelerim ben kaçar
malüm biraz daha takılırsam işten kovulacam fatura neyim birikti maşşallahhh
şunları hafifletim ara ara gelirimmmm
görüşürüz canım kızçerimmmm
yasakımmm senlede sohbet çooookkk güzel oldu her sabah beklerizz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…