Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok ilhanazım ptesiye kadar beklicem kan için.bugün test alcam pazar sabahı yapıyım diyorum çıkarsa ptesi kan veririm

inşalalhhh zikzakımmm beaaa ama en iyisi kannn neden bekliorusunn kii verrr bi an önce rahatlaa :26::26::26::26:

ben cikim kiscelerim basamdan ses yokk

isciklerim vaa morem aksama kadar gelemezsem merak etmemisafircikler geelcek sonram aksam yemegi ne derken aksami bulurrrr

haydin hoscakalinn

kolayy gelssinnnn canımmmmm

sendemi muhasebecisiinnn

öylemi :26: ben hiç duymamıştım pazar günü tekrarlayım diyorum idrar testini adet olmazsam inşallah yasakım ya

cünküm yumurtlaam günleriniz gecte olabiliyo zikzak kiscemm ben hemen ögreneni hic duymadim kk da...insallah seninkide öyledir kendin bilirisn pazar testi yaparsan yap ama regl gelmedikce sizde umut var benceee

ben cikim kiscelerim basamdan ses yokk

isciklerim vaa morem aksama kadar gelemezsem merak etmemisafircikler geelcek sonram aksam yemegi ne derken aksami bulurrrr

haydin hoscakalinn

tamam yasakımmm size ii spohpetler bendee kaçyommm duş alımdaa dua okuyumm sonrada iki yer silimmm
halıları kaldırdımmm artık her gün silyommm

esrarenngiz kiscem iyiki gelmisim yaw senle bi sohbet ettim en sonundaaainslalah artikin erken kalmak istiyommm allaha emanet ol kiscemmmm

tamam yasakımmm size ii spohpetler bendee kaçyommm duş alımdaa dua okuyumm sonrada iki yer silimmm
halıları kaldırdımmm artık her gün silyommm

morem hancekimden etkilendin sen masalalhhhtemizlik imandan gelirmisssstemiz olalimmm her zaman bende basliycam yavas yavas temizlikeeeew

esrarenngiz kiscem iyiki gelmisim yaw senle bi sohbet ettim en sonundaaainslalah artikin erken kalmak istiyommm allaha emanet ol kiscemmmm

yasakım senden cvp gelmeden çıkamadım bak
sanada kolay gelsin bi tabakta benim için ye ikramlardan olurmu :125:
çoookkk öptüm canım yarın görüşürüz artıkın
nazımmm senide çoook öptümmm byyyy

cünküm yumurtlaam günleriniz gecte olabiliyo zikzak kiscemm ben hemen ögreneni hic duymadim kk da...insallah seninkide öyledir kendin bilirisn pazar testi yaparsan yap ama regl gelmedikce sizde umut var benceee

inşallah kuzum ya pkolularda adet dengesizleşiyo bazen ondanda korkuyorum test yapasım gelmiyo

ben çıkıyorum kızceler yemeğimi falan yapayım sonra gelirim hoscakalın. dua edin benim içinde olurmu

adetlerim evlendikten sonra 35 gunde bir oluyo..daha c ok düzene girdi..once daha çok uzadığı oluyodu..

gelmişken yazayım kızlar doktoruma gittim sonuçlar çıkmıştı dün yazmıştım.. test sonuçların çok iyi polistikover değilsin,geçici bir durum oluşmuş sadece,muhtemelen bu ay bi stres ya da mevsimsel değişiklik gibi bir nedenden kaynaklanmış gecikmen... zaten daha önceki testlerindeki değerlerinde çok çok iyi çıkmıştı dedi kontrol edip hiç bir sapma olmamış değerlerinde o yüzden sana tavsiye edeceğim ,önereceğim şunu yapalım diyeceğim hiç birşey yok zuhal sadece adet söktücüyü kullan istersen adetin 3. günü gel testlerini yineleyelim sonra da denemelere devam et.. en kısa zamanda da hamile olarak gelirsin öyle muayene ederim artık dedi....................tabi Allah izin verirse........... durum budur arkadaşlar............. hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Manisa’da bir kadın, erken menopoz şüphesiyle gittiği hastanede 7,5 aylık hamile olduğunu öğrendi.

Üç yıllık evli Seval Gürkan (40), bunu öğrenince büyük mutluluk yaşadı. Çocuk özlemi çeken Remzi (48) ile Seval Gürkan çiftinin erkek bebekleri, bu tarihten bir ay sonra Manisa Universal Hastanesi’nde dünyaya geldi. Bebeğe "Kayra Ali" ismi koyuldu.

Hastanenin kadın doğum uzmanı Dr. Ebru Taşkend, Gürkan’ın kendilerine 7 Şubat 2013'te erken menopoz şikayetiyle geldiğini söyledi. Muayene sonucunda 32 haftalık hamile olduğunu teşhis ettiklerini belirten Uzm. Dr. Taşkend, “Anne ve baba, bu haberi alınca çok şaşırdı ve büyük mutluluk yaşadı. Anne Gürkan hipertansiyon, guatr ve anemi nedeniyle birtakım ilaçlar kullanıyordu. Bu ilaçları kesip düzenli tedaviye başladık ve bir ay sonra 8,5 aylıkken doğum gerçekleşti. Annenin kilosu biraz fazla olduğu için hamile olduğunu hissedememiş. Karnındaki hareketleri rahatsızlığından dolayı sanmış. Şu anda her şey yolunda, anne ve bebeğin hiçbir problemi yok. Doğum sonrası takiplere devam ediyoruz.” dedi.

Hamile olduğunu 7,5 aylıkken öğrendiğini dile getiren Seval Gürkan ise çok heyecanlandığını ve büyük mutluluk yaşadığını söyledi. 40 yaşında ilk defa anne olacağını vurgulayarak, “Bu çok güzel bir duygu. Allah, çocuğu olmayan herkese yaşatsın.” diye konuştu. Hamileliğini hiç fark etmediğini belirten Gürkan, “Hiçbir şey hissetmedim. Bir aylık hamilelik dönemi yaşayıp çocuk sahibi oldum. Allah’a şükür, sıkıntı yaşamadan oğlumu kucağıma aldım. Tarifi yapılamaz bir mutluluk yaşadık.” şeklinde konuştu. 48 yaşında baba olmanın güzel bir duygu olduğunu dile getiren Remzi Gürkan da, “7,5 boyuncu eşimin hamile olduğunu hiç fark etmedik. Hamile olduğuna dair hiçbir belirti yaşamadı. Bizim için sürpriz oldu. Allah, herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.” dedi

Manisa Universal Hastanesi Başhekimi Necdet Akalın ise Kayra Ali'nin anne ve babasının kabul etmesi durumunda sünnetini ücretsiz yapacaklarını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…