- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.181
yok ilhanazım ptesiye kadar beklicem kan için.bugün test alcam pazar sabahı yapıyım diyorum çıkarsa ptesi kan veririm
zigzakım test yaptınmı kızçemmm
inşallah hamişsindirr
inşalalhhh zikzakımmm beaaa ama en iyisi kannn neden bekliorusunn kii verrr bi an önce rahatlaa :26::26::26::26:
kızçelerim ben kaçar
malüm biraz daha takılırsam işten kovulacamfatura neyim birikti maşşallahhh
şunları hafifletim ara ara gelirimmmm
görüşürüz canım kızçerimmmm
yasakımmm senlede sohbet çooookkk güzel oldu her sabah beklerizz
öylemi :26: ben hiç duymamıştım pazar günü tekrarlayım diyorum idrar testini adet olmazsam inşallah yasakım ya
ben cikim kiscelerim basamdan ses yokk
isciklerim vaa morem aksama kadar gelemezsem merak etmemisafircikler geelcek sonram aksam yemegi ne derken aksami bulurrrr
haydin hoscakalinn
kızçelerim ben kaçar
malüm biraz daha takılırsam işten kovulacamfatura neyim birikti maşşallahhh
şunları hafifletim ara ara gelirimmmm
görüşürüz canım kızçerimmmm
yasakımmm senlede sohbet çooookkk güzel oldu her sabah beklerizz
kolayy gelssinnnn canımmmmm
sendemi muhasebecisiinnn
tamam yasakımmm size ii spohpetler bendee kaçyommm duş alımdaa dua okuyumm sonrada iki yer silimmm
halıları kaldırdımmm artık her gün silyommm
esrarenngiz kiscem iyiki gelmisim yaw senle bi sohbet ettim en sonundaaa inslalah artikin erken kalmak istiyommm allaha emanet ol kiscemmmm
cünküm yumurtlaam günleriniz gecte olabiliyo zikzak kiscemm ben hemen ögreneni hic duymadim kk da...insallah seninkide öyledir kendin bilirisn pazar testi yaparsan yap ama regl gelmedikce sizde umut var benceee
inşallah hayırlı haberlerle gerlisin canm dikkat et kendine:3
Geldim, ve sonuç 2,57 cm lik. bir kist oluşmuş, gecikme bundan olmuş. birde mantar başlamış. progestan yazıyorum gece2 sabah 1 tane iç söktürür adeti" dedi adetin 3. günü gelin bakalım kist erimişmi dedi mayene masasında. Dışarı çıktım hamilelik testi istedim siz kanı verin gidin öğleden sonra tlf la görüşelim, hamilelik yoksa mantar için yazdığım fitili kullanırsın" dedi.
Şimdi benim anlamadığım Progestan'ı geçen yaz hamile kaldığımda vermişti aynı dozlarda, bebek düşmesin diye, aynı ilacı adeti söktürsün diye veriyor. Birde hamile değilsen fitili kullan dedi, o kistin içinde bir embriyo olma ihtimali var mı sizce arkadaşım. çok şaşkınım açıkçası.
inşallah hayırlı haberlerle gerlisin canm dikkat et kendine:3
Geldim, ve sonuç 2,57 cm lik. bir kist oluşmuş, gecikme bundan olmuş. birde mantar başlamış. progestan yazıyorum gece2 sabah 1 tane iç söktürür adeti" dedi adetin 3. günü gelin bakalım kist erimişmi dedi mayene masasında. Dışarı çıktım hamilelik testi istedim siz kanı verin gidin öğleden sonra tlf la görüşelim, hamilelik yoksa mantar için yazdığım fitili kullanırsın" dedi.
Şimdi benim anlamadığım Progestan'ı geçen yaz hamile kaldığımda vermişti aynı dozlarda, bebek düşmesin diye, aynı ilacı adeti söktürsün diye veriyor. Birde hamile değilsen fitili kullan dedi, o kistin içinde bir embriyo olma ihtimali var mı sizce arkadaşım. çok şaşkınım açıkçası.
Kistin içinde embriyo olmaz arkadaşım çok geçmiş olsun tabi ki kan var betanın 0 olduğunu gör mutlaka... değer 0 sa progestana başla... bunu kist içinde verir doktorlar meraklanma.. çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
insallah güldürür canim...sen hayirlisini iste herseyin rabbimden.
evet herkes öyle düsünüyor, bu piskolojik olmus, ama bir müddet sonra sende anlicaksin, cok stres yaptiginin....bebis o yüzden gelmiyor canim...adetin düzenlimi senin?
ayyy herkez burda bunalmisti canim ya....günes gördü yüzümüz....
insallah kalicidir (hic sanmiyorum yaaa...
sen napiorsun canim
Kistin içinde embriyo olmaz arkadaşım çok geçmiş olsun tabi ki kan var betanın 0 olduğunu gör mutlaka... değer 0 sa progestana başla... bunu kist içinde verir doktorlar meraklanma.. çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?