Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Size de çook geçmiş olsun, bende daha önce hiç kist olmadı, bugün duyunca şaşırdım açıkçası, SAT ın 13-14-15 günlerinde antibiotik kullandım sanırım o yaptı bunu, mantar yapar dedi DR.bende öyle duymuştum daha önce, böylelikle bu bana ders oldu yumurtlama günlerinde antibiotik kullanmıcam bir daha.

Son düzenleme:

canım sevindim en azından bi sorun çıkmamış şükür inşallah en kısa sürede de hamile kalırsın..

mrb kızlarrr ben geldımmm kımsecıklerrr yok benbayadır gıremıyorummm cok acayıp yogunum esyalarıı tasıycaz bı kısmını tasıdıkk cok yogunum cooookkkk merak ettım bı gıreyımm dedımmm hemde duamıda okudummmm yazınn emıı haber edımm dedımm moremmm hadınnn sevıyorum szılrııı kendınıze ıyı bakın batım da yarın bakalım bana dua edın olurmuuu gorusuruzzzzzz

Canim bisey olmaz gecikmeden. Bende hamile kalmadan onceki ay 17 gun gecikmistim. Ama bana adet sokturucu vermedi, ben civan percemi ve aslan pencesi ictim. Diger ay da hamile kaldim. İnsaallah seninde oyle olur:)))

Iyiyiz Allaha sukur teyzesi buyuyoruz iste bugun biraz bel agrim var ama sicak su torbasi koydum biraz iyi geldi sanki
Teyzesi gurban olsun ona :)

Evet sicak su iyi gelir dikkat et aman kendine agir işler yapma

Ben eşime yaptırdım hep sende öyle yap

bugun yatagin nevresimini degistirdik esimle yaptim ama kendim yapamam oyle valla sagolsun oda yapiyo zavallim

Sana dedim ya hamileligin tadını çıkar az daha zaman gecsin bak neler yapacak

Benim eşim süpürgeyide kaldırmama izin vermezdi okadar yani

bugun yatagin nevresimini degistirdik esimle yaptim ama kendim yapamam oyle valla sagolsun oda yapiyo zavallim

slm kizlar

loorim...bende esime degistirtim bugün...evdeydi o bende calistiyim icin o yapti....
yaaa yapsinlar erkeklerde wallahi, kadinlar insan degilmi..ben bu konuda sansliyim wallahi esim yardimci oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…