- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.201
gelmişken yazayım kızlar doktoruma gittim sonuçlar çıkmıştı dün yazmıştım.. test sonuçların çok iyi polistikover değilsin,geçici bir durum oluşmuş sadece,muhtemelen bu ay bi stres ya da mevsimsel değişiklik gibi bir nedenden kaynaklanmış gecikmen... zaten daha önceki testlerindeki değerlerinde çok çok iyi çıkmıştı dedi kontrol edip hiç bir sapma olmamış değerlerinde o yüzden sana tavsiye edeceğim ,önereceğim şunu yapalım diyeceğim hiç birşey yok zuhal sadece adet söktücüyü kullan istersen adetin 3. günü gel testlerini yineleyelim sonra da denemelere devam et.. en kısa zamanda da hamile olarak gelirsin öyle muayene ederim artık dedi....................tabi Allah izin verirse........... durum budur arkadaşlar............. hepinizi öpüyorum
gelmişken yazayım kızlar doktoruma gittim sonuçlar çıkmıştı dün yazmıştım.. test sonuçların çok iyi polistikover değilsin,geçici bir durum oluşmuş sadece,muhtemelen bu ay bi stres ya da mevsimsel değişiklik gibi bir nedenden kaynaklanmış gecikmen... zaten daha önceki testlerindeki değerlerinde çok çok iyi çıkmıştı dedi kontrol edip hiç bir sapma olmamış değerlerinde o yüzden sana tavsiye edeceğim ,önereceğim şunu yapalım diyeceğim hiç birşey yok zuhal sadece adet söktücüyü kullan istersen adetin 3. günü gel testlerini yineleyelim sonra da denemelere devam et.. en kısa zamanda da hamile olarak gelirsin öyle muayene ederim artık dedi....................tabi Allah izin verirse........... durum budur arkadaşlar............. hepinizi öpüyorum
Hosgeldin loori canim,benden baska kimsecikler yok sanirsam
hosbulduk dilegimmm nasilsinnn
Çok şükür iyiyim canimmm seni sormali bebis nasil balimm
Teyzesi gurban olsun ona :)Iyiyiz Allaha sukur teyzesi buyuyoruz iste bugun biraz bel agrim var amasicak su torbasi koydum biraz iyi geldi sanki
Teyzesi gurban olsun ona :)
Evet sicak su iyi gelir dikkat et aman kendine agir işler yapma
Ben eşime yaptırdım hepsende öyle yap
bugun yatagin nevresimini degistirdik esimle yaptim ama kendim yapamam oyle valla sagolsun oda yapiyo zavallim
Sana dedim ya hamileligin tadını çıkar az daha zaman gecsin bak neler yapacak
Benim eşim süpürgeyide kaldırmama izin vermezdi okadar yani
Yani haklısın vallayapiyolar ya sagolsunlar ee biz naz kime yapicaz o kadar da olsun ama dimi
Yani haklısın valla
bugun yatagin nevresimini degistirdik esimle yaptim ama kendim yapamam oyle valla sagolsun oda yapiyo zavallim
Ben bugün yayla corbasi yaptim bide tavuklu pilav bugunu atlattimne yemek yapicaz yaa :26::26::26: sikildim bu isten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?