- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.221
slm kizlar
loorim...bende esime degistirtim bugün...evdeydi o bende calistiyim icin o yapti....
yaaa yapsinlar erkeklerde wallahi, kadinlar insan degilmi..ben bu konuda sansliyim wallahi esim yardimci oluyor bana
Selam basa hosgeldin canim benim eşimde cok yardimci oldu sagolsun kralice gibiydim hakilelikteslm kizlar
loorim...bende esime degistirtim bugün...evdeydi o bende calistiyim icin o yapti....
yaaa yapsinlar erkeklerde wallahi, kadinlar insan degilmi..ben bu konuda sansliyim wallahi esim yardimci oluyor bana
canlarım yaa:)maşallah ne guzel bi dostluk böyle..:) ben yeni üye oldum..20 yaşındayım 6 aylık evliyim ve bebek istiyorummmm!!!
selam basacim hosgeldinevet ya bende sansliyimm benimkide herisi yapar sagolsun
nasilsin canimm
canlarım yaa:)maşallah ne guzel bi dostluk böyle..:) ben yeni üye oldum..20 yaşındayım 6 aylık evliyim ve bebek istiyorummmm!!!
Hosgeldin canim aramiza daha cok yeni evlisin. En kisa zamanda olur insallah bebisincanlarım yaa:)maşallah ne guzel bi dostluk böyle..:) ben yeni üye oldum..20 yaşındayım 6 aylık evliyim ve bebek istiyorummmm!!!
iyim sükür loorim yaaa...bugün ilk defa günesi gördük :)
wallahi sansliyim...hic agir kaldirtirmaz, ise yardim eder, yemek yapar...ben calistiyim icin yardimci olmaya calisir :)
turkuaz cnm, naber...takmiyorsun degilmi bebis isini?
sana yazdigimi okudunmu hayit hapiyla ilgili?
Selam basa hosgeldin canim benim eşimde cok yardimci oldu sagolsun kralice gibiydim hakilelikte
hadi ya biz henuz gunes goremedik kapali hava burada
hosbulduk canim
kiz sen hamilemiydin? yoksa yanlismi anladim?
ben hamile degilim ama simdiden böyle, hamile olsam oooo neler olur bilemem artikin :)
başka yerlere de yazdım ama cevap gelmedi..adetim gecikti 1 hafta ve ara ara kahverengi akintim oldu..onun dışında sari beyaz krem gibi akinti.. ve hala devam eden şiddetli kasik ve bel agrisi..hamile miyidir sizce.. gecikmenin 2. gunu evde testytestyaptim negatifti..hala umut var mi sizce..
başka yerlere de yazdım ama cevap gelmedi..adetim gecikti 1 hafta ve ara ara kahverengi akintim oldu..onun dışında sari beyaz krem gibi akinti.. ve hala devam eden şiddetli kasik ve bel agrisi..hamile miyidir sizce.. gecikmenin 2. gunu evde testytestyaptim negatifti..hala umut var mi sizce..
Yok canım ben dogum yaptim 5 aylik bi oglum var
Yok canım ben dogum yaptim 5 aylik bi oglum var
iyim sükür loorim yaaa...bugün ilk defa günesi gördük :)
wallahi sansliyim...hic agir kaldirtirmaz, ise yardim eder, yemek yapar...ben calistiyim icin yardimci olmaya calisir :)
turkuaz cnm, naber...takmiyorsun degilmi bebis isini?
sana yazdigimi okudunmu hayit hapiyla ilgili?
Evet taze anneyim kasimda dogum yaptim annem var yanimda o bakiyo şimdi bende burdayim5 aylik mimasallah ayy ben daha buyuk diye tahmin etmistimm anaaa taze annesin yani daha oyyyy yerimmm
ee burada takilabiliyosun oglan uslu galiba
adetin gecikirmiydi hic?
okudum..okumaz miyim..çok sağol canım..:) inşallah deniyicem..aslında inşallah gerek kalmaz hemencecik olurum..doktora gittim muayenehanesinde yoktu yarın gelecek dediler..geciktim de..bari niye olduğunu ogrensem..sogan suyu falan içcem..dediğini de yapcam merak etme..:)
Evet taze anneyim kasimda dogum yaptim annem var yanimda o bakiyo şimdi bende burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?