Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm kizlar

loorim...bende esime degistirtim bugün...evdeydi o bende calistiyim icin o yapti....
yaaa yapsinlar erkeklerde wallahi, kadinlar insan degilmi..ben bu konuda sansliyim wallahi esim yardimci oluyor bana

selam basacim hosgeldin evet ya bende sansliyimm benimkide herisi yapar sagolsun

nasilsin canimm

slm kizlar

loorim...bende esime degistirtim bugün...evdeydi o bende calistiyim icin o yapti....
yaaa yapsinlar erkeklerde wallahi, kadinlar insan degilmi..ben bu konuda sansliyim wallahi esim yardimci oluyor bana
Selam basa hosgeldin canim benim eşimde cok yardimci oldu sagolsun kralice gibiydim hakilelikte

selam basacim hosgeldin evet ya bende sansliyimm benimkide herisi yapar sagolsun

nasilsin canimm

iyim sükür loorim yaaa...bugün ilk defa günesi gördük :)
wallahi sansliyim...hic agir kaldirtirmaz, ise yardim eder, yemek yapar...ben calistiyim icin yardimci olmaya calisir :)

canlarım yaa:)maşallah ne guzel bi dostluk böyle..:) ben yeni üye oldum..20 yaşındayım 6 aylık evliyim ve bebek istiyorummmm!!!

turkuaz cnm, naber...takmiyorsun degilmi bebis isini?
sana yazdigimi okudunmu hayit hapiyla ilgili?

hadi ya biz henuz gunes goremedik kapali hava burada

başka yerlere de yazdım ama cevap gelmedi..adetim gecikti 1 hafta ve ara ara kahverengi akintim oldu..onun dışında sari beyaz krem gibi akinti..ve hala devam eden şiddetli kasik ve bel agrisi..hamile miyidir sizce..gecikmenin 2. gunu evde testytestyaptim negatifti..hala umut var mi sizce..

diger aylarda gecikmen olmusmuydu? ve adetlerin duzenlimi:26:

adetin gecikirmiydi hic?

okudum..okumaz miyim..çok sağol canım..:) inşallah deniyicem..aslında inşallah gerek kalmaz hemencecik olurum..doktora gittim muayenehanesinde yoktu yarın gelecek dediler..geciktim de..bari niye olduğunu ogrensem..sogan suyu falan içcem..dediğini de yapcam merak etme..:)

canim sana yukarida sordum gecikmen daha once varmiydi fln diye :26: bide adetlerin duzenlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…