• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar merhaba.. bebisi anne sütüyle besleyen anneler ben çok emin değilim doyurabildiğimden yardımcı olur musunuz bana? Her emzirmeden sonra alttan gazla beraber mini mini kaka yapiyor takip ediyorum. 9. gunumuzdeyiz kilo alimi nasıl olmalı ?

Ne büyük mutlulk tadacaksin Allah'ım o günü her düşündüğüm de hep bebeğimin ilk hali gözümün önüne geliyor böyle bir aşk yok 🤍💜💜sağlıcakla gelsin kuzum benim biz dünyanın en olağanüstü varlıklarıyiz
Amin canım inşallah 💞çok teşekkür ederim
Bir de benim ilk bebeğim ne hissedicem hiç bilmiyorum 🙂

Evet Kime güveneceğiz hepsi farklı konuşunca en son kendi takipli olduğum doktora güvenmek zorunda kaldım umarım güvenimi boşa çıkarmaz bu sürecin sonunda evladıma kavuşurum ❤️Senin süreç nasıl gidiyor şu an da canım
Hamdolsun ters giden bir şey yok, bekliyorum herkes gibi vaktini ☺️

Yaklaşık 36 saatlik deneyimimle bir göxlemimi paylaşıcam. (Tecrübeli anneler biliyordur zaten) dün doğumdan sonra günboyu bizimle ilgilenen çok tatlı bir bebek hemşiremiz vardı ve sabırla bizimle ilgilendi, emzirmeye destek oldu ve ben dün akşam 9-10a kadar sadece emzirdim ve bebek de uyuyordu keyfi yerindeydi. Ancak gece nöbetinde hemşire değişti ve yeni hemşiremiz sanırım biraz sabırsızdı. Sadece 2-3 dakika o da çok sabırsızca deneyip emmiyor sonra denersiniz diyip gitti. O 2-3 saatlik emzirme döngümüz bozuldu. Bebek hiç uyumadı, dolayısıyla ben de uyumadım. Çok ağladığı için bitkin düştü. Ve maalesef ben genel anesteziye rağmen sütüm gelmişken hazır mamaya başladılar bugün.
Yine de bebeğimin huzurla uyuması herşeye değer ama dün geceki hemşirenim tavrını unutamıyorum 😔
Dikişlerim azıcık toparlayınca emzirme kampı yapıcam.

Yaklaşık 36 saatlik deneyimimle bir göxlemimi paylaşıcam. (Tecrübeli anneler biliyordur zaten) dün doğumdan sonra günboyu bizimle ilgilenen çok tatlı bir bebek hemşiremiz vardı ve sabırla bizimle ilgilendi, emzirmeye destek oldu ve ben dün akşam 9-10a kadar sadece emzirdim ve bebek de uyuyordu keyfi yerindeydi. Ancak gece nöbetinde hemşire değişti ve yeni hemşiremiz sanırım biraz sabırsızdı. Sadece 2-3 dakika o da çok sabırsızca deneyip emmiyor sonra denersiniz diyip gitti. O 2-3 saatlik emzirme döngümüz bozuldu. Bebek hiç uyumadı, dolayısıyla ben de uyumadım. Çok ağladığı için bitkin düştü. Ve maalesef ben genel anesteziye rağmen sütüm gelmişken hazır mamaya başladılar bugün.
Yine de bebeğimin huzurla uyuması herşeye değer ama dün geceki hemşirenim tavrını unutamıyorum 😔
Dikişlerim azıcık toparlayınca emzirme kampı yapıcam.
Hayırlı olsun kzuzum Allah analı babalı büyütsün

Ya bu hastane çantası tatil çantası gibi oldu 😳 eşime de yedek kıyafet koymak lazım mı? Baya valiz doldu ya
Benim de eksiklerim var canım ama kalkıp da koyamadım valla akşam hallederiz artık, eşin yanında kalacaktır muhtemelen ona da koy bence gece giyeceği bişeyler

Benimki sizden erkenmiş kızlar sabah 7de hastanede olucam 8 gibi alacak,heyecandan nefes alamıyorum hafiften panik atağım da var Allah cesaret versin hepimize 🙂
Banada 6bucukda hastane de ol dedi balım. Aynı durumdaym çok heyecanlıyım yarın bayilmazsam iyi 😂ilk dogumum genel anestezi ile olmuştum spinal biraz ürkütücü geliyor

Merhaba mcd nin derisi mi iyi kumaş olanı mı acaba si hangisini almıştınız arada kaldım deri çok ağır ve renk bozulması yapar mı acaba 🤔
Merhaba.Benimki deri evet ağır ama renk bozulması olması kaliteli ve sağlam çanta

Kızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
Geçmiş olsun canım ben iki çocuğumada molfix kullanıyorum sleepy ilkte aldım sızdırdı dahada almadım

Ya bu hastane çantası tatil çantası gibi oldu 😳 eşime de yedek kıyafet koymak lazım mı? Baya valiz doldu ya
Ben koydum canım hepsinide kullandı banyo bile yaptı asla terli duramaz 1 valiz 1 tanede spor çantası vardı sanki tatile gidiyordum🤭

Öyle derler ama içerde bir hatun vardı ameliyatta demezler bebeğe ağızları açık kalır 😅😅😅
Yaa cidden mi🥰bi de diyoruz ki eşimle alışamazsak sonuçta yeni bir birey 😂bebek hemen gelir benden önce diyorum tanımam etmem bebeği diyo 😂

Geçmiş olsun canım ben iki çocuğumada molfix kullanıyorum sleepy ilkte aldım sızdırdı dahada almadım
Organik mis güya bağırdım eşime organikse organik çocuğum kötü oldu napayım dedim 🥴🥴 kuuzm benim sürekli ağladı mutfağa lavaboya gecemedim bezi bağlarken kendini sıkıyor bağlatmak istemiyor

Benim de eksiklerim var canım ama kalkıp da koyamadım valla akşam hallederiz artık, eşin yanında kalacaktır muhtemelen ona da koy bence gece giyeceği bişeyler
Koydum artık.hadi biz doğurucaz onlara tatil gibi. Neyse artık
Ben koydum canım hepsinide kullandı banyo bile yaptı asla terli duramaz 1 valiz 1 tanede spor çantası vardı sanki tatile gidiyordum🤭
Bende zor kapattım valizi 😆 bu kadar beklemiyordum

Organik mis güya bağırdım eşime organikse organik çocuğum kötü oldu napayım dedim 🥴🥴 kuuzm benim sürekli ağladı mutfağa lavaboya gecemedim bezi bağlarken kendini sıkıyor bağlatmak istemiyor
Acıyor canım doktora söylesen bir krem yazar 1 güne bile geçer gider..organik olsa ne olucakki her bebek farklı Miraçın yüzünde 3 tane kırmızı nokta çıkmış ben eşime bağlıyorum sakalı yüzü öyle öpmüş hala geçmiyor duruyor yüzünde

Back
X