• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Günaydınn ay ay sorma bende bu saatlerde hastanede olucam 🥰hem çok tırsıyorum hem heyecanlıyım hem olsun bitsin derdindeyim.
Bugün foto çekilicem kızımla. Göbekli fotoğrafım olsun 😍

Özelde 1 gece kalınıyor. Devleti bilmiyorum 🤷‍♀️
İnşallah sakinleştirici yaparlar diğer türlü heyecandan benim tansiyon kesin düşer biliyorm kendimi 😂 Ben göbekli foto falan istemiyorum topaç gibiyim ya😂

İnşallah sakinleştirici yaparlar diğer türlü heyecandan benim tansiyon kesin düşer biliyorm kendimi 😂 Ben göbekli foto falan istemiyorum topaç gibiyim ya😂
Hatıra olur ya 😄sakinleştirici yapıyorlar ya bende ilkinde titriyordum sonra sakinleştirici vermişlerdi. Hastane çantama koyulacaklar var ama popişimi kaldıramıyorum 😄bitti enerjim

Dün izlediğim bir videoda ebenin biri hurma ve korunmasız cinsel ilişki haricinde doğumu başlatan bilimsel kanıtlanmış birşey yok diyor. Bu ikisi gerçekten etkiliymiş. Benim doktoruma göre 35ten sonra, bazı doktorlara göre de 37den sonra başlanabilirmi
Ben yaklaşık 35 den beri deniyorum hiçbir faydası olmadı bana ne hurma ne ilişki ne doğum başlatan egzersiz ne merdiven ne yürüyüş 😂😂😂😂😂

Hatıra olur ya 😄sakinleştirici yapıyorlar ya bende ilkinde titriyordum sonra sakinleştirici vermişlerdi. Hastane çantama koyulacaklar var ama popişimi kaldıramıyorum 😄bitti enerjim
BEnde temizlik yaptım yoruldum yemek yapacağım o kaldı bide banyoya gireceğim gece inşallah uyuya bilirim. Kaç saat aç kalmak gerekiyor biliyormusun bana saat söylemedi de oruç gibi hiç bişe yemk içmek yok dedi sadece

BEnde temizlik yaptım yoruldum yemek yapacağım o kaldı bide banyoya gireceğim gece inşallah uyuya bilirim. Kaç saat aç kalmak gerekiyor biliyormusun bana saat söylemedi de oruç gibi hiç bişe yemk içmek yok dedi sadece
Banyo işi benimde var. Benim 13:00 de ameliyat sabah 7 den sonra bi şey yeme içme dedi. 6 saat yeme içme olmayacakmış. Akşamda kolay hazmedilir şeyler yicem. Makarna yoğurt filan

Banyo işi benimde var. Benim 13:00 de ameliyat sabah 7 den sonra bi şey yeme içme dedi. 6 saat yeme içme olmayacakmış. Akşamda kolay hazmedilir şeyler yicem. Makarna yoğurt filan
Benimki sizden erkenmiş kızlar sabah 7de hastanede olucam 8 gibi alacak,heyecandan nefes alamıyorum hafiften panik atağım da var Allah cesaret versin hepimize 🙂

Valla sana hayret ediyorum zaten o 4 turla nasıl sabredebiliyorsun 🙄 Hep aklımdasın cidden, sağlıkla kavuşursun inşallah, hepimiz💞
Bende kendime hayret ediyorum valla sabrıma Doktora göre endişelenecek hiç bişey yok Artık farklı doktorlara gidip farklı cevaplarda almaktan yoruldum hepsi başka telden çalıyor kuzum Allaha emanet Dua ediyorum Rabbim korusun yavrumu İnşalah kuzum kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim devlete özele gitmediğim yer kalmadı şehir hastanesi bile risk görmedi düşün yani🙄

Bende kendime hayret ediyorum valla sabrıma Doktora göre endişelenecek hiç bişey yok Artık farklı doktorlara gidip farklı cevaplarda almaktan yoruldum hepsi başka telden çalıyor kuzum Allaha emanet Dua ediyorum Rabbim korusun yavrumu İnşalah kuzum kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim devlete özele gitmediğim yer kalmadı şehir hastanesi bile risk görmedi düşün yani🙄
Ya doktorlara güvenmediğimiz için bu telaşımız zaten. Yoksa hani emin olduğumuz bi doktor sıkıntı yok dese içimiz rahat eder ama hepsi başka konuşuyor dediğin gibi. Tabii ki Allah’a emanet balım inşallah bir sıkıntı olmaz, sen stres yapma yine de o daha sıkıntılı 😌🥰

Ya doktorlara güvenmediğimiz için bu telaşımız zaten. Yoksa hani emin olduğumuz bi doktor sıkıntı yok dese içimiz rahat eder ama hepsi başka konuşuyor dediğin gibi. Tabii ki Allah’a emanet balım inşallah bir sıkıntı olmaz, sen stres yapma yine de o daha sıkıntılı 😌🥰
Evet Kime güveneceğiz hepsi farklı konuşunca en son kendi takipli olduğum doktora güvenmek zorunda kaldım umarım güvenimi boşa çıkarmaz bu sürecin sonunda evladıma kavuşurum ❤️Senin süreç nasıl gidiyor şu an da canım

Kızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz

Aminnn
Keşke benimde erken olsaydı ya. Kalkacaksın gideceksin olacak bitecek 🙏🥰
Sayılı saatlerin kalmış canım heyecan oluyor ama sen bebeği ilk kucağı alacağın ana odaklan çok güzel geçsin herşey inşallah 🌺🌺💝💝💝

Evet canım doktor bilerek ilk seni alayım daha fazla gerilme dedi zaten uyku sersemi olucam büyük ihtimalle rüya gibi geçer umarım 🙂
Ne büyük mutlulk tadacaksin Allah'ım o günü her düşündüğüm de hep bebeğimin ilk hali gözümün önüne geliyor böyle bir aşk yok 🤍💜💜sağlıcakla gelsin kuzum benim biz dünyanın en olağanüstü varlıklarıyiz

Ya bu hastane çantası tatil çantası gibi oldu 😳 eşime de yedek kıyafet koymak lazım mı? Baya valiz doldu ya

Back
X