Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam canım .. nisan demek istysun sanırım 4-5 haftalıkken öğrenmişsin ve şuan durum karışık .. benm de o kahverengi akıntım geldikten 2 gün snra düşüğm olmuştu .. hormonlar hemen gerilemez bir süre daha verir pozitifi canım .. ben de düşüğmden sonra 1,5 senedir uğraşyrum hep sorun bir daha gebe kalamadım bile .. hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tekrar gebe kalırsın canım ...

evet nisan pardon....kafam o kadar karışık ki... benim o kanamadan sonra bir daha kanamam olmadı.geçen sefer tam 7 gün kanamam olmuştu..bu sefer ilaçtan mı olmadı kanamam anlamıyorum..sonuçta düştüyse benim bunu atmam gerekiyor..atılmazsa enfeksiyona sebep oluyor diye duymuştum

progestan kanama miktarını azaltır .. doktorun tekrar ne zaman muayene edicek seni ??? eğer kese filan kaybolduysa herhangi bişey yoksa zaten büyümeden bitmiştir belki .. eğer varsa ve kanamayla atamazsan kürtaj yapar zaten canım öle bişeye izin vermez doktorun .. ben düşüğümde herhangi bişey kullanmamıştm ama ynede kanamam çok az ve bkaç gün sürmüştü ....

Hosbulduk canim

Yok ben bole cigiramam ses guzel diil. kk nin kepenkleri kapanir ben sarkiya baslarsam

İnsallah keyifin daim olur canim
Senin esinin heycani benimkine de bulassa biraz yaa

wallami bende bir belirti olsun basim falan dönsün yada midem bulansin hemen benimkisi hamilemisin der, bana is yaptirmaz agir kaldirtirmaz ....walla gecen canim birde hayalini görcektin, ayy birde anlatiyor, sanki gercek gibi, bebisle ilgili...walla üzüldüm bir anda cünkü olmadigi icin, hayirlisi diledim ama yinede üzülüyor insan

senin esin istemiyormu?

Bugunr gezmeye cikarttim delirtti beni besiginde gezmek istemiyor kucak olacak kerataya cnm

Olur canim daha 7 ay olmuş

vayyy görüyormusun ne kadar akili kerata :)
insallah olur canim...bekliyoruz iste

cuma günü tekrar ultrosonla bakılacak...hala içimde anlamsız bir umut var..aslında kendimi alıştırmaya çalışıyorum bir yandan bitti diye..ama tek tesellim bu sefer 3 ay dolmadan kimseye duyurmamaya karar vermiştik..geçen sefer herkesi çok üzdük..özellikle kızımı..
sanırım 2. çocuk bizi yoracak gibi..

Walla canim bilemedim ki hayirlisi olsun rabbim hayirlisiyla versin . zaten sorunlu bi gebelikse erken sonlanjiyomus bu da aslinda bizim icin iyi bisey.
yaww çıkmıo artk canım ya ( sistemler değişti .. kredili oldu artk .. sanki örgün gbi sistem .. sınavlarda kazık kazık sorulaa soruolar ya çok zorrrrr (
He sistem degisince bakmadim hic bende uluslar arasi iliskiler okiyom da sinava girmedim bu yil.
15 gün sonra canımsın hayırlısı bakalım söylerler mi bilmiyorum özele gitmiyorum devlete gidiyorum
Solesin ya de benim ilk cocugum sikinti olmaz de :

İstiyor sozde ama heycan neyim hic bisi yok adam da hevessiz gibi.

ben muayeneye gittiğimde anlamıştım sorun olduğunu zaten, sonra umutlanamadım bile ( ben de kalp atımı duymadan kimseye bişey dememiştim malesef herkes hamilelikten önce düşüğümü öğrenmiş oldu (( birdaha da kalamadım zaten .. canım şükret bir evladın var Rabbim bağışlasın .. seni 2. yoruyo en azından .. beni daha ilki öle çok yordu ki .. ama benden de kötü durumda yıllarca uğraşan çok kişi var onları da görmem lazm.. tedavilerimi olmaya çalışıyorum elimden geldiğince .. sende üzülme vardır bir zamanı en azından bir evladın olmuş demekki bunlar geçici sorunlar .. bak 6 yıllık evliym ben ilk bebeğimi kucağıma alamadım nasip değilmiş .. şimdi bazen diyorum ki bir tane çocuğum olsaydı 2. için bukadar çok üzülürmüydüm bilmem ???

wallami canim neden hevessiz?
benimki heycanli hemide hevesli...ben üzülüyorum diye, artik bebis lafini demiyor ve konusmuyor...gecen kirmizilar geldiginde beni teseli ediyor...

değişti ya zorlaştırdılar sanki normal okul gibi, herkes çalışıyo ediyo bu şekilde fazladan okuyo aslında zorlanarak bir de böyle kasmıyolarmı çok zor yaa (

benmki de öle çok nötr bi adam yaa ona fener olsun gerisi boş gibi

wallami canim neden hevessiz?
benimki heycanli hemide hevesli...ben üzülüyorum diye, artik bebis lafini demiyor ve konusmuyor...gecen kirmizilar geldiginde beni teseli ediyor...

Ne biliyim yaa digerinde de hevesli diildi ama simdi sanki daa kotu. acaba kotu bitti donu diye bole mi oldu
Su an zaten kocise kizginim bide bu aklima geldi bak daa da kizcam

evet canim bende ayni düsünüyorum, hani bir bebisi olanlar o kadar üzülmez sanirim, bizler istiyioruz birtane allahimdan ama olmuyor ama bizden kötüleride var...bazen sükretmek gerek degilmi, herseyde vardir bir hayir, herkesin bir zamani vardir..
sana bir gercek olan birsyi anlatayim, bizim komsunun 10sene bebisi olmadi ve on sene sonra bir cocugu oldu sonrada ücüz bebisi oldu...yani anlican allahim bizide böyle siniyor....insallah bizede nasip eder allahim en kisa zamanda( hayirli, saglikli bir bebis)

Az kalmis ipeem biter artik insallah
İpeem ya dun yine malum mevzular yuzunden tartistik. sonunda hep barisiyoz ama biktim artik bu konulardan yaa

kızçelerim napıomuş bi girip bakem dedim
kızlar sanırım ben adet olacağım yada akıntım çok gelio bilemedim
bu ayda mı olmadı yaaa .. :84::84::84::84::84::84::84:

10 seneden sona önce 1 sonra 3 birden mi ?? 4 çocuklu bir aile oldu yani .. Allahım ne yazdıysa ve ne zaman yazıysa görüyomusun, 10 sene içinden kimbilir bizim gibi nekadar çok üzülmüşlerdi ne kadar çok beklemişlerdi umutla kederle .. Ey Allahım kimseyi elvatsız bırakma ya Rabbim .. Amin ..

Az kalmis ipeem biter artik insallah
İpeem ya dun yine malum mevzular yuzunden tartistik. sonunda hep barisiyoz ama biktim artik bu konulardan yaa

canım benm ya üzülüyorum sizin bu durumlarınıza eme elden ne gelir bilemem ?? idare etmesen daha da çok büyür mevzular ( ya anlayışlı insan olmayınca aile, yakın olmak çok zor her zaman birarada olmak zor ne diyim kızçem ya ?? yorulursun tabi ama yapıcak bişey yok ve çok dikkatli ol haklıyken hakısz olma .. iyiken kötü gibi gösterilme .. bak bunlar çok olluyo yanlış anlamalar böle durumlarda .. eşler napsın bi taraf aile bi taraf eş olunca ortayı bulmak zor oluyo .. aman ya derdimiz kendimize göre bide boş bol tantanalarla uğraşılırmı ya (
hem sen dekorasyon işşini naptın .. ben şimdi bi odayı düzenledm birazck .. koltuk bakıcam 1-2 aya kadar :)

canım burdaym .. hayırlısı olsun esrarengizim bilemem inan ne olur belki de gelmez adetn akıntı olabilir bazen böle ...

sıkma hemen canını akıntının çok olması aynı zamanda gebeliğin de göstergesi olabiliyo içini ferah tut canım inşallah gebelik belirtisidir seninki :)

okuncakk kızçemmm onlarr zamnında bize okumuşş şimdiii istemeyerek ookuyamayanlarr ama melekim belli değilll :26::26::26::26:

canımm yaa bendee okunmıycak sanıyordummm

arkadaşlarr ben daha kendiminkileree hiç başlayamadımm 15 tane kalmıştı duruyo hala listedekilerii ancak yetiştiriyorumm bu aralar biraz yogunumm belkii okuyamadıklarımm olur kimsee kusuraa bakmasın bugun boş gunumduu iki kişininkini okudum zamanım olursaa herkesee okurumm tabii amaa nisan bitmeden kendiminkileridee bitirmek istiyorum

hayirlisi canim, ama neden cok akintin var...
icimden bir ses senin hamile oldugunu söylüyor...

evet canim yaaa onlarinda olmadi, baska bir komsununda 10 sene olmamis on sene sonra arka arkaya iki tane bebisleri oldu...onlarda ümidi kesmislerdi, hata benim kuzenimde bir bebisi vardi olmadi istediler 15 sene sonra simdi bir bebisi daha var...(daha 4 aylik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…