Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ya nasip ya kısmet dicez demekki canım ya .. bir kocaman evlatları bir de bebişleri var demekki

ya nasip ya kısmet dicez demekki canım ya .. bir kocaman evlatları bir de bebişleri var demekki

evet allahim iste...delikanli bir ogulari var simdide bir kizlari var...
iste bilmemiyorsun, onlarda ümidi kesmislerdi, cünkü artik düsünmüyorlardi, hamile kalamiyorum diyede korunmuyordu, ögrendim birden sonra SCHOCK oldum birden...ama sevindim cokta...

birde bugün arkadasim hamile demistim ya size, bebisini kayip etmis...13 haftalik hamileydi onada cok üzüldüm

kimi sevinir kimi üzülür hayat böle işte .. herkes kendi hayatını yaşıyor .. üzüldüm ben de Allah sabır versin zor bi durum ümitlendikten sonra kaybetmek de ayrı zor (

hoşbuldum datlum sen buralardasın daha iş bitmedi mi

melekim biras sonra çıkmak istiyorum inşallah yaa daha eve gidicem ordan kursa gidicem zor işim yaa

sınavlarım vardı meleğim ondan gelemdim bugün bitirdim şükür artık aranızdayımmmmm:13:

benm sınavlarm da yeni başlıyo kızçem .. 2 hafta sonra var bi de 1,5 ay sonra işte .. ben de artk daha az gelebilcem kızçelerimin yanına malesef

kızçelerim napıomuş bi girip bakem dedim
kızlar sanırım ben adet olacağım yada akıntım çok gelio bilemedim
bu ayda mı olmadı yaaa .. :84::84::84::84::84::84::84:
Hayirlisi olsun tatlim uzulme da regl gelmeden
Yaa hep o elti gerizekalisi yuzunden. O rahat simdi ortaligi karistirdi simdi dedigin gibi ben suclu duruma dusmeye basladim.

Hosgeldin melegim

başarılar şimdiden canım sana da zor valla ya ben bitirdim kurtuldum bir faslı haziranda 2. parti başlayacak :18::18::18:

senin işin zor gerçekten ev iş ders ooooo enişte arada yemek yapmaz mı sana

Yaa hep o elti gerizekalisi yuzunden. O rahat simdi ortaligi karistirdi simdi dedigin gibi ben suclu duruma dusmeye basladim.

Hosgeldin melegim
sende hoşgeldin bigörünüyon bir kayboluyon

Hosgeldin melegim

işte bak diyorum sana birileri bişeye sebep olur .. iyi olan kötü kötü olan da iyi olur ben çok gördüm benzer durumlar .. ee bizim memlekette de şu aile apartmanı mevzusu olunca böle şeyler çok olur haliyle .. bir sokak ötede bile olsan başka oluyo .. ama üzülme sen zamanla herkes birbirine daha çok alışır herşey bi düzene oturur .. eşin de zamanla sana daha fazla destek olmaya başlar .. hepimizin başından geçiyo benzer durumlar napıcaksın işte .. bi kere evlenince insan herşeyi idare etmek zorunda kalıyo.. kendi ailende bi kuzenin bişey yapsa mesela yüzüne bakmazsın ama evlenince böle olmuyo malesef daima iyi geçinmek zorundayız işte ne yapalım

üzülme başka şeylere odaklan .. düşündükçe de kendini doldurursun hem onlara hem eşine karşı .. çıkar aklından bu olayları .. kötü şeyleri düşün iyiki bunlar yok bari uğraşmyorum filan de bişeylere ...

kimi sevinir kimi üzülür hayat böle işte .. herkes kendi hayatını yaşıyor .. üzüldüm ben de Allah sabır versin zor bi durum ümitlendikten sonra kaybetmek de ayrı zor (

evet cok zor...pazar günü daha konustuk bebis üzerine...allahim biliyor ya onun adina cok sevinmistim...
ama simdi iste bütün günden beri düsüüyorum, hata banada sordu istiyormusunz diye bende yok dedim...cünkü kimsenin bana cocugu olmuyor bunun demesini istemiyorum

kesinlikle sizi anlayabiliyorum..en samimi arkadaşlarımdan biri 6 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyor..çok zor ..allah kolaylık versin..
ben 2. çocuğu istemiyordum aslında ama kızım o kadar çok kardeş istiyorki onun günahına girmek istyemiyorum..artık istiyorum ama bu seferde olmuyoır yani..kızımın tüm arkadaşlarının kardeşi var ve onlarla bir araya gelince onlara ne kadar özendiğini gözlerinde görebiliyorum...balık burcu..inanılmaz duygusal ve arada gelip karnımı sevip Allahım nolur annemin karnına kardeş koy demesi beni kahrediyor

başarılar şimdiden canım sana da zor valla ya ben bitirdim kurtuldum bir faslı haziranda 2. parti başlayacak :18::18::18:

sana da başarılar canım .. zor walla ya insan stres oluyo haliyle bende bi rahat edemedm inşallah bu seneden sonra rahatım

nbr canım

senin işin zor gerçekten ev iş ders ooooo enişte arada yemek yapmaz mı sana

sende hoşgeldin bigörünüyon bir kayboluyon

kiiim enişte mi dedin yemek mi dedin kahvaltı bile hazırlamaz o tembel kurs boyu dedm annende yersin yemek çıkışta eve geçeriz dedm napym gitsin anacığı doyurur onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…