- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.161
hoşbuldum datlum sen buralardasın daha işhoşgeldinn
hayirlisi canim, ama neden cok akintin var...
icimden bir ses senin hamile oldugunu söylüyor...
evet canim yaaa onlarinda olmadi, baska bir komsununda 10 sene olmamis on sene sonra arka arkaya iki tane bebisleri oldu...onlarda ümidi kesmislerdi, hata benim kuzenimde bir bebisi vardi olmadi istediler 15 sene sonra simdi bir bebisi daha var...(daha 4 aylik)
ya nasip ya kısmet dicez demekki canım ya .. bir kocaman evlatları bir de bebişleri var demekki
vaay melekçimmmm naber
beste kıscem oşgeldin beyaaaaaa
hiç görünmüyonbu aralar
evet allahim iste...delikanli bir ogulari var simdide bir kizlari var...
iste bilmemiyorsun, onlarda ümidi kesmislerdi, cünkü artik düsünmüyorlardi, hamile kalamiyorum diyede korunmuyordu, ögrendim birden sonra SCHOCK oldum birden...ama sevindim cokta...
birde bugün arkadasim hamile demistim ya size, bebisini kayip etmis...13 haftalik hamileydionada cok üzüldüm
hoşbuldum datlum sen buralardasın daha işbitmedi mi
sınavlarım vardı meleğim ondan gelemdim bugün bitirdim şükür artık aranızdayımmmmm:13:
Hayirlisi olsun tatlim uzulme da regl gelmedenkızçelerim napıomuş bi girip bakem dedim
kızlar sanırım ben adet olacağım yada akıntım çok gelio bilemedim
bu ayda mı olmadı yaaa .. :84::84::84::84::84::84::84:
Yaa hep o elti gerizekalisi yuzunden. O rahat simdi ortaligi karistirdi simdi dedigin gibi ben suclu duruma dusmeye basladim.10 seneden sona önce 1 sonra 3 birden mi ?? 4 çocuklu bir aile oldu yani .. Allahım ne yazdıysa ve ne zaman yazıysa görüyomusun, 10 sene içinden kimbilir bizim gibi nekadar çok üzülmüşlerdi ne kadar çok beklemişlerdi umutla kederle .. Ey Allahım kimseyi elvatsız bırakma ya Rabbim .. Amin ..
canım benm ya üzülüyorum sizin bu durumlarınıza eme elden ne gelir bilemem ?? idare etmesen daha da çok büyür mevzular( ya anlayışlı insan olmayınca aile, yakın olmak çok zor her zaman birarada olmak zor ne diyim kızçem ya ?? yorulursun tabi ama yapıcak bişey yok ve çok dikkatli ol haklıyken hakısz olma .. iyiken kötü gibi gösterilme .. bak bunlar çok olluyo yanlış anlamalar böle durumlarda .. eşler napsın bi taraf aile bi taraf eş olunca ortayı bulmak zor oluyo .. aman ya derdimiz kendimize göre bide boş bol tantanalarla uğraşılırmı ya (
hem sen dekorasyon işşini naptın .. ben şimdi bi odayı düzenledm birazck .. koltuk bakıcam 1-2 aya kadar :)
canım burdaym .. hayırlısı olsun esrarengizim bilemem inan ne olur belki de gelmez adetn akıntı olabilir bazen böle ...
ben geldim
hımmmmmsınavlarım vardı meleğim ondan gelemdim bugün bitirdim şükür artık aranızdayımmmmm:13:
melekim biras sonra çıkmak istiyorum inşallah yaa daha eve gidicem ordan kursa gidicem zor işim yaa
benm sınavlarm da yeni başlıyo kızçem .. 2 hafta sonra var bi de 1,5 ay sonra işte .. ben de artk daha az gelebilcem kızçelerimin yanına malesef
senin işin zor gerçekten ev iş ders ooooo enişte arada yemek yapmaz mı sanamelekim biras sonra çıkmak istiyorum inşallah yaa daha eve gidicem ordan kursa gidicem zor işim yaa
benm sınavlarm da yeni başlıyo kızçem .. 2 hafta sonra var bi de 1,5 ay sonra işte .. ben de artk daha az gelebilcem kızçelerimin yanına malesef
sende hoşgeldin bigörünüyon bir kayboluyonHayirlisi olsun tatlim uzulme da regl gelmeden
Yaa hep o elti gerizekalisi yuzunden. O rahat simdi ortaligi karistirdi simdi dedigin gibi ben suclu duruma dusmeye basladim.
Hosgeldin melegim
Hayirlisi olsun tatlim uzulme da regl gelmeden
Yaa hep o elti gerizekalisi yuzunden. O rahat simdi ortaligi karistirdi simdi dedigin gibi ben suclu duruma dusmeye basladim.
Hosgeldin melegim
kimi sevinir kimi üzülür hayat böle işte .. herkes kendi hayatını yaşıyor .. üzüldüm ben de Allah sabır versin zor bi durum ümitlendikten sonra kaybetmek de ayrı zor(
ben muayeneye gittiğimde anlamıştım sorun olduğunu zaten, sonra umutlanamadım bile( ben de kalp atımı duymadan kimseye bişey dememiştim malesef herkes hamilelikten önce düşüğümü öğrenmiş oldu (( birdaha da kalamadım zaten .. canım şükret bir evladın var Rabbim bağışlasın .. seni 2. yoruyo en azından .. beni daha ilki öle çok yordu ki .. ama benden de kötü durumda yıllarca uğraşan çok kişi var onları da görmem lazm.. tedavilerimi olmaya çalışıyorum elimden geldiğince .. sende üzülme vardır bir zamanı en azından bir evladın olmuş demekki bunlar geçici sorunlar .. bak 6 yıllık evliym ben ilk bebeğimi kucağıma alamadım nasip değilmiş .. şimdi bazen diyorum ki bir tane çocuğum olsaydı 2. için bukadar çok üzülürmüydüm bilmem ???
başarılar şimdiden canım sana da zor valla ya ben bitirdim kurtuldum bir faslı haziranda 2. parti başlayacak :18::18::18:
selam kızlarrr
senin işin zor gerçekten ev iş ders ooooo enişte arada yemek yapmaz mı sana
sende hoşgeldin bigörünüyon bir kayboluyon
senin işin zor gerçekten ev iş ders ooooo enişte arada yemek yapmaz mı sana
sende hoşgeldin bigörünüyon bir kayboluyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?