Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

miamorem bazen göbek bagiyla cok karistiriliyo pipiyinede ben diyorumki 16 haftaya ne kadar alis veris ne yapmaaa kendi doktorunda kesin bisey diyene kadarrr

evet sen kiz diyodun hayirlisi miamoremm ama gercekten cok sevindim ya bebisimiz erkek demekki masallah saglik sihaatle gelsin

Rabbimmmm buradaki tum bekleyenleri Loori ile bana tez zamanda yoldas etsin insaaalllahhhhhhhh
aminnn
kizz ciddimisin niye daha once soylemiyosunnn ayyy valla cook sevindimm yaa ama bende bu dediyse duzelmistir diye umut ediyorum ama baska doktorada baktir tabiki valla cook sevindimm niye baslasan iyi olmazmi ki

vala bende sasirdim kendiliginden bi ayda nasi düzelir diye...burdaki ksilarda dedi gitme baska doktora dorudur diye ama ne bilim loorim sasirdimmm bide baska doktordan randevu aldimmhabbitem en azindan 6 .aya kadar beklim biraz daha toplum loorim kendimi mecbur eninde sonunda ne olursa olsun deniycem ama bi zaman verim kendime diyorumm

evet sen kiz diyodun hayirlisi miamoremm ama gercekten cok sevindim ya bebisimiz erkek demekki masallah saglik sihaatle gelsin

Loori yaaa bize hic buradaki doktor gibi bakmiyorlarr. Ayyy goreceksin nasil hareketli asik oldum izlerken. Cokkk tatliydi. Burada otuz saniye goruyoruz bisey anlamiyoruz

dogrudur yasakhayalim ama sen yinede git ne olur ne olmaz diye ama cook sevindimm

sen bilirsin yasakhayalimm kafani iyie topla oyle basla o zaman sogan kuru yapiyodun :26:

Ayyyyy yanilsaydi doktor ne guzel supriz olurduuu:))) ama gordukkk tatlim yaaaa. Bildigin pipiydi)))

miamorem ben yüzde elli diyorumm valla doktor kesin 20 haftada bilem erkek demis 30 haftaya doru kis demis göbek bagini pipi sanan doktorlar var valla bunlar hani uydurma degil yasanan seylerrrrrben senin yerinde olsam kesin gözüyle bakmazdim hani doruda olabilir ama emin olmazdimm alisveris nede yapmazdimm.gecen almanya topiginde bi arkasdasimizin doktoru 20 haftada kesin kis demis herseyi almislar ve 34 haftada erkek demis bunlar oluyo miamorem cok kisinin basina geliyo

Son düzenleme:
Loori yaaa bize hic buradaki doktor gibi bakmiyorlarr. Ayyy goreceksin nasil hareketli asik oldum izlerken. Cokkk tatliydi. Burada otuz saniye goruyoruz bisey anlamiyoruz

cok hareketli oluyolar miamm bende en aon gordugumde kendini itip itip duruyodu

dogrudur yasakhayalim ama sen yinede git ne olur ne olmaz diye ama cook sevindimm

sen bilirsin yasakhayalimm kafani iyie topla oyle basla o zaman sogan kuru yapiyodun :26:

sogan kürünü düsükten sonram iki ay arka arkaya yaptim rahim temizlensin diyee..baskada yapmiycam fazlasida zararli cünküü

Son düzenleme:

evet ya oda var ama gelsin buradaki doktorda erkek derse o zaman baslasin almanya topigine ugrasin mi hicc

Bencede gitme! Cok sukur de. Belkide stresten yuksek cikmisti simdi duzeldi

kislarim bende hani ayirim yaptigimdan ne degil ama oglan cocugu bence daha tatli ya tabi saglikli olmasi önceligimiz ama ben ilk cocugumun oglan olmasini isterdimm

Ben bisey almuyorum zatennn. Hediyeler var bir suru. Ama bana yanilmisiz bu kiz derlerse havalara ucarimmmmmm:))) ama bu doktorun uzmanligi ultrason uzerine. Randevu almak bile cok zor oldu. Kadin 100%100 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…