Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kislarim bende hani ayirim yaptigimdan ne degil ama oglan cocugu bence daha tatli ya tabi saglikli olmasi önceligimiz ama ben ilk cocugumun oglan olmasini isterdimm

bende ayrim yapmiyorum kizda olsa erkekte olsa o benim bi parcam ama bende de 7 yasindan beri erkek cocuk deliligi var belki ben oyle buyudugum icin hic barbie bebegim olmadi hep arabalarim oldu hic abimiz yok hep kiziz 7 yasindayken anneme agladim yalvardim bi erkek cocgu yap diye oda 38 yasinda dogum yapti ve erkek oldu en kucugumuz erkek o kadarda seviyorum onu annem hala der senin yuzunden yaptim bunu bak simdide durduramiyorum

kislarim bende hani ayirim yaptigimdan ne degil ama oglan cocugu bence daha tatli ya tabi saglikli olmasi önceligimiz ama ben ilk cocugumun oglan olmasini isterdimm

Tabiiii evladin kizi erkegi olmaz. Saglikli olsunlar yeter. Ama benimde gonlum kiz dan yana:))

bende ayni senin gibim loorim hic bebekle oynamadim misketle ne oynuyodum top oynardim evcilikte bilem baba olurdummelime bide cöpten cigara tabi ayrim degil ama ikiside canimizdan bi parca oluyo ama herkesin sevdigi bi cinsiyet var bide yaslaninca bana bakar belkim kiza gitsem damat istemez belkim gerci gelinde istemeyebilir ama ne bilim öyle ögrendik iste erkek cocuk anne babaya bakar diyeeee

Son düzenleme:

evet aynen bende oyle buyudum iste hep erkeklerle oynuyodum mac fln fln ne biliyim iste hakkimizda hayirlisi..

bebisinde psikolojisi bozulmustur bi kizim bi oglum fln

napsin ismisi bilem hazirdi azra diyeeloorim o dogurmustur demi simdiye kadar nisdanin basiydi galibaalmanya topigine bi bakim uzun zamandir bakmiyodummm biseyler yazmismi diyeee

napsin ismisi bilem hazirdi azra diyeeloorim o dogurmustur demi simdiye kadar nisdanin basiydi galibaalmanya topigine bi bakim uzun zamandir bakmiyodummm biseyler yazmismi diyeee

yasakhayalim bence dogum yapmistir diye dusunuyorumm yaa bisey yazmamis insan dogurdum yazardi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…