- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.241
kislarim bende hani ayirim yaptigimdan ne degil ama oglan cocugu bence daha tatli yatabi saglikli olmasi önceligimiz ama ben ilk cocugumun oglan olmasini isterdimm
miamorem ben yüzde elli diyorumm valla doktor kesin 20 haftada bilem erkek demis 30 haftaya doru kis demis göbek bagini pipi sanan doktorlar var valla bunlar hani uydurma degil yasanan seylerrrrrben senin yerinde olsam kesin gözüyle bakmazdim hani doruda olabilir ama emin olmazdimm alisveris nede yapmazdimm.gecen almanya topiginde bi arkasdasimizin doktoru 20 haftada kesin kis demis herseyi almislar ve 34 haftada erkek demis bunlar oluyo miamorem cok kisinin basina geliyo
kislarim bende hani ayirim yaptigimdan ne degil ama oglan cocugu bence daha tatli yatabi saglikli olmasi önceligimiz ama ben ilk cocugumun oglan olmasini isterdimm
croisellemden sonram gözüm iyice korktu ya nasi bi doktor 24 .haftada bilem cinsiyeti sasirir
Tabiiii evladin kizi erkegi olmaz. Saglikli olsunlar yeter. Ama benimde gonlum kiz dan yana:))
bende ayrim yapmiyorum kizda olsa erkekte olsa o benim bi parcam ama bende de 7 yasindan beri erkek cocuk deliligi var belki ben oyle buyudugum icin hic barbie bebegim olmadi hep arabalarim oldu hic abimiz yok hep kiziz 7 yasindayken anneme agladim yalvardim bi erkek cocgu yap diye oda 38 yasinda dogum yapti ve erkek oldu en kucugumuz erkek o kadarda seviyorum onu annem hala der senin yuzunden yaptim bunu bak simdide durduramiyorum
onun doktoruda baya bi kormus valla o kadar aldi kiz herseyini
bende ayni senin gibim loorim hic bebekle oynamadim misketle ne oynuyodum top oynardim evcilikte bilem baba olurdummelime bide cöpten cigara tabi ayrim degil ama ikiside canimizdan bi parca oluyo ama herkesin sevdigi bi cinsiyet var bide yaslaninca bana bakar belkim kiza gitsem damat istemez belkim gerci ghelinde istemeyebilir ama ne bilim öyle ögrendik iste erkek cocuk anne babaya bakar diyeeee
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun miamoremm insallah
hemide öküzzzoha dedim hani erken haftada yanilirda insan 24 haftadadami yanilirrrr yasik oldu cd ne cekmis kizim diye konusmus sildim hepsini diyodu napsinn
evet aynen bende oyle buyudum iste hep erkeklerle oynuyodum mac fln fln ne biliyim iste hakkimizda hayirlisi..
bebisinde psikolojisi bozulmusturbi kizim bi oglum fln
bebisinde psikolojisi bozulmusturbi kizim bi oglum fln
napsin ismisi bilem hazirdi azra diyee loorim o dogurmustur demi simdiye kadar nisdanin basiydi galiba almanya topigine bi bakim uzun zamandir bakmiyodummm biseyler yazmismi diyeee
Benimki gibi bende oyle oldum simdi))
yasakhayalim bence dogum yapmistir diye dusunuyorumm yaa bisey yazmamis insan dogurdum yazardi
Kizlarrrrr cuma gunu nasipse donuyorum. İstediginiz bisey var mi buradan?
kutummm avatarın ne güzelmişşşş
loorim ne cabuk gidip baktinyazmamismi bisey
kiscem sen iyine iyisin yaw o kis 34 .haftaya kadar kizim dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?