Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımm hancekim nekada iyiisn sen yawww allh gönlüne göre verir inş.. dinlen azcık tatlım öle bitik bi halde olma yarnnn
dua okucaz canım salatı teciye varya onu 4444 defa okunuomuşş önce kaç kişi gelcek duaya onu hesaplayalım sonra sırasıyka bir ark.için okucaz sonra die ark.ımız içinolucaz sonra dieriiçin böle böle herskeze okumui olcaz rabbim de kabul ederse ne ala inaşşallh öle yanii bakalım daha ayarlıyoruz ama yazdm ben senii

iyi uykular bidenem yarın görüşürük

saoll cnmm yarın gel gene sen kociş yok evlatcığın uyutupp

Kim bu duayı 4444 defa okursa bütün sıkıntılarından kurtulur ve dertlerine deva hastalıklarına şifa borçlarına eda bulur ama ne bir eksik ne bir fazla tam 4444 defa okunması şart) Salavatı şerifeye başlamadan önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa "Estağfirullah el azim ve etubü ileyh" diye istiğfar getirin ve ne için okunuyorsa kalben ona niyet ediniz. Mesela Borcumdan, fakirlikten, şu muradımı erdir gibi...

namaz demio canım nunumla aynı dmiş
yarında dua kitabımdan bakarımm daha ii olurr

Yaz bitanemm yaz okurum bende seve seve

canım namazı siz kılmayacaksınız ben teslim edecem kiminn duası biterse 4444 okunduktan sonra...

4444 ü okuyacak kişi sayısınamı böleceğiz kızlar kim ne kadar okuyacak o ne zaman belli olacak

hayır canım bölmeyez mesela sana okuyoruz diyelim, ben diyecem ki ben 500 okurum, bi başkası bende şukadar diyecek ve 4444 ü tamlayacaz böylr tabi bu arada kişi de kendi duasını okuyacak...

ben yanlış biliyom demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…