Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

o zaman bana müsade çok işlerim var ya bende yoğunum artk ( tam ay sonu işler arttı fena .. derslerim de var .. herşey üstüste oldu yaa

sende gidiyosun peri kisim:26::26:filde yarim kalacakk doru bide dersin vartamam hoscakal allaah emanet oll

bende cikim bi seyler yiyim barii

esrarengizim öpüyorum kızçem görüşüürz yine inşallah

atladim peri kisimm

bugün böle saçma sapan yoğunluğum vardı ara ara çıktım bişicik anladım kızçerlerimlede konuşamadım of yaa :85:
kendinize ii davranın kızçelerim yarın hafta sonu gene kimsecikler olmucak burda yanlız kalıcam biliorum
pztsiye inş. görüşmek üzere..sizleri çoookk özlüycem
buarada özel kaynaklarımı bi arayım bakalım nazım ve yasakım morem napcaklar buluşturabilcekmiyiz?
ben bi haber alam gelem

ilerledikçe daha da acıklı olabilir belkim kızçem bakalım nolcak

zaten duygu sömürüsü de var basam baksana nasi agliyom kalpcim dayanirmi son bölüme kadar bilemiyorumm

vayyy..takipte kalmak gerek demek ki :)

basam da yardımcı yönetmen oldu bana destek vericek aralaa da

tsk ederim yönetmenim :)

kiz ne yumurtlamasi 4 gün yumurtlarmi insan :)
ama sanirim yumurtlamak istiyor beden yumurtliyamiyor, zorluyor gibime geliyor...bakalimneler olacak...doktor ne dicek...ay merakta edyiorum heee...

kiz ne yumurtlamasi 4 gün yumurtlarmi insan :)
ama sanirim yumurtlamak istiyor beden yumurtliyamiyor, zorluyor gibime geliyor...bakalimneler olacak...doktor ne dicek...ay merakta edyiorum heee...
Ya basam benim bata daha 9 gün var benim belim ve kasıklarım fena ağrıo adet belirtilerim başladı anlıcağın
ama biraz erken değilmi yaa ya akıntı yada geldi şu an çok net hisediyorum ama wc ye gidip bakmaya korkuyorum.
adetse eğer ben bu ay 18günde 1 adet görmüş olucam :18:

git kiz bir bak ne gelmis ne gitmis...
akintin varmi?

yaa iste bende anlamiyorum....tam hamilelik belirtiler gecen ay gercekten cok fazla oldu, ama yine adetim oldu...

sendede oluyormu adetliykene parca parca geliyormu (et gibi)`???

Kizlar annem ameliyat oldu gelemiyorum. dunden beri acillerdeyiz. nazim enson ababy ye okudum dua zuhale okiyamadim

merhaba kızlar mersahım çok geçmiş olsun,,Allah şifa versin canım benim dualar pazartesi başlayacak zaten,,vaktin olursa okursun olmazsa da ben okurum merak etme canım

akintin varmi?

yaa iste bende anlamiyorum....tam hamilelik belirtiler gecen ay gercekten cok fazla oldu, ama yine adetim oldu...

canım sen düşükmü yapıon acep :26:
dr a sordunmu sen bunu... benimde öle ilk ewlendiğim yıl araba yandığında içindeydik die anlatmıştım ya hani 20-30 gün adet gördüm die işte ozaman benimde parça parça et geliodu .. dr düşükten şüphelenmişti. hemen ultrasona filan girmiştim.. tahliller yapılmıştı filan.. sen dr una söledinmi bunu?
buarada dur bi gidip bakem.. çok korkuyorum geldise hiç iyi bişi değil daha adetolalı 18 gün oldu .. yani bittikten 15 gün sonra bidaha gelirse sorun var demektir. öff yaaa

akintin varmi?

basam hiç bişi yok gelmemiş adetim filan.. ama bu bel ve kasık ağrısı ne ozaman yaa.. :44: adetime son 1 hafta içindeken böle sancılarım ağrılarım olurdu.. 9-10 gün önceden olmazdı hiç
ay ne zor işlermiş, ne zor ve stresli bi süreçmiş bu ya

bilmem ki ola bilirmi?
ama adetim geldi ondan sonra simdi 14 gün sonra birdaha geldi adet gibi, ama cok acik renkte geliyor iste...bende süpheleniyorum, ama hamilelik testi yaptigimda birsey yoktu canim...yani bir cizgi cikmisti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…