- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.081
ahh canım gel bi sarıliimhadi sen de git bişecikler ye olmass böle zayıflıcan kuruyp kalcan soona 1:)
yok biras durum belkim morem son kez sescik verirrrr:26::26::26::26:
o zaman bana müsadeçok işlerim var ya bende yoğunum artk ( tam ay sonu işler arttı fena .. derslerim de var .. herşey üstüste oldu yaa
morem yel oldu gitti
sende gidiyosun peri kisim:26::26:filde yarim kalacakk doru bide dersin vartamam hoscakal allaah emanet oll
bende cikim bi seyler yiyim barii
Aşkın kanununu yazsam nereden
Kimi ümitleri yel alır gider
Kimi benim gibi sever gönülden
Kimi senin gibi el our gider
esrarengizim öpüyorum kızçem görüşüürz yine inşallah
atladim peri kisimm
ilerledikçe daha da acıklı olabilir belkim kızçem bakalım nolcak
zaten duygu sömürüsü de var basam baksana nasi agliyom kalpcim dayanirmi son bölüme kadar bilemiyorumm
basam da yardımcı yönetmen oldu bana destek vericek aralaa da
yumurtluyonmu acep basam :26:
:44::44::44:44::44:44::44:44::44
çay adını kaybettim kızçem neydi o :44: malum bu ay gelicek benim kırmızıcıklar hisediorum bel ve kasık ağrılarımdan
şimdiden alayım çaylarımı .. bata 9 gün kaldı.. :18:
Ya basam benim bata daha 9 gün var benim belim ve kasıklarım fena ağrıo adet belirtilerim başladı anlıcağınkiz ne yumurtlamasi 4 gün yumurtlarmi insan :)
ama sanirim yumurtlamak istiyor beden yumurtliyamiyor, zorluyor gibime geliyor...bakalimneler olacak...doktor ne dicek...ay merakta edyiorum heee...
Ya basam benim bata daha 9 gün var benim belim ve kasıklarım fena ağrıo adet belirtilerim başladı anlıcağın
ama biraz erken değilmi yaa ya akıntı yada geldi şu an çok net hisediyorum ama wc ye gidip bakmaya korkuyorum.
adetse eğer ben bu ay 18günde 1 adet görmüş olucam :18:
canım sen düşükmü yapıon acep :26:git kiz bir bak ne gelmis ne gitmis...
akintin varmi?
yaa iste bende anlamiyorum....tam hamilelik belirtiler gecen ay gercekten cok fazla oldu, ama yine adetim oldu...
sendede oluyormu adetliykene parca parca geliyormu (et gibi)`???
git kiz bir bak ne gelmis ne gitmis...
akintin varmi?
yaa iste bende anlamiyorum....tam hamilelik belirtiler gecen ay gercekten cok fazla oldu, ama yine adetim oldu...
sendede oluyormu adetliykene parca parca geliyormu (et gibi)`???
canım sen düşükmü yapıon acep :26:
dr a sordunmu sen bunu... benimde öle ilk ewlendiğim yıl araba yandığında içindeydik die anlatmıştım ya hani 20-30 gün adet gördüm die işte ozaman benimde parça parça et geliodu .. dr düşükten şüphelenmişti. hemen ultrasona filan girmiştim.. tahliller yapılmıştı filan.. sen dr una söledinmi bunu?
buarada dur bi gidip bakem.. çok korkuyorum geldise hiç iyi bişi değil daha adetolalı 18 gün oldu .. yani bittikten 15 gün sonra bidaha gelirse sorun var demektir. öff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?