Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ama gecen ay benimde öyle oldu ya 10 gün önce kasik agrilarim...sonra gününde geldi..
simdi ise 14 gün önce kasik agrilarim (gecen ayki gibi kötü degil) ama onun yerine kanamam var

bilmem ki ola bilirmi?
ama adetim geldi ondan sonra simdi 14 gün sonra birdaha geldi adet gibi, ama cok acik renkte geliyor iste...bende süpheleniyorum, ama hamilelik testi yaptigimda birsey yoktu canim...yani bir cizgi cikmisti....
:44: walla bilmemki basam kimyasal gebelik böle bişimi demek acaba..ama test de yaptım negatif çıktı diosun:26:

ama gecen ay benimde öyle oldu ya 10 gün önce kasik agrilarim...sonra gününde geldi..
simdi ise 14 gün önce kasik agrilarim (gecen ayki gibi kötü degil) ama onun yerine kanamam var

basam anlaşılan bizler gibi adet döngülerimizde sapıttı.
napcaz biz böle bilemedim walla. ama benim bu aydan ümit kestiğim kesin.. gelecek yani.. daha umutlanmama gerek kalmadan gelicem hayaller kurma sevinme boşa al sana belirti dio bu kırmızılar

kızlar beklemek çok zor

evet canim beklemek cok zor, oldumu olacakmi diye...

bilmiyorum ama artik ben yavas yavas piskolojim yerine geliyor...cokdüsünüyordum, ama anladimki ne kadar ugrasirsan ugras canim, Rabbim bilir herseyin hayirlisini...yani elimizden bizim birsey gelirmi ? YOk gelmiyor dua etmekten baska

kızlar beklemek çok zor

sen ne diosun esbayarım yaa zor tabi.. hele bizim gibi 6-7 aydır filan bekle bin bir umutla (ki inşallah öle bişi olmaz)
ozaman daha bi zor oluyo
ay geçtikçe sitrese giriyosun :18::18:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
sormaa bendee her an o moddayımm zatennbiri dokunsaa ağlarımm

kıyamammmm
bizim basamla 3 aşağı 5 yukarı durumlar aynı.. en iyi ben onu oda beni anlıyor. bizde duygusala bağladık iyice
senin yeni denemen değilmiydi tatlım sen neden duygusal takılıosunki

kıyamammmm
bizim basamla 3 aşağı 5 yukarı durumlar aynı.. en iyi ben onu oda beni anlıyor. bizde duygusala bağladık iyice
senin yeni denemen değilmiydi tatlım sen neden duygusal takılıosunki

yok canımm ne yenisii 8. ay olacak buayy da olmazsaa 1mayıs batım çok merak ediyorumm bir hafta kala erken gebelik testi yapsam cıkarmıı acabaa:26::26::26:

tam 10 kasımda adet gördüm ve bidahada hap kullanmadım. ama o ana kadar kullanıodum yani.. işte nisan bitti halen yok

canim sen kasimda baslamisin biz eylülden beri deniyoruz...
evet nisan bitti halen yok...kiz benim adetler hep normaldi, hata ocak ayina kadar normaldi, doktorum bana hayit hapi yazdi, subata kadar hersey normaldi...iki aydir benim durumuda biliyorsun sapiti iyicene..geliyor ama ortalarinda kanamam oluyor böyle iste

aaaa bizdee eylulde başladıkk ilk aynı zamanlardan berii bekliyomuşuzzz belki aynıı aylardaa bebişlerimiz gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…