Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok canımm ne yenisii 8. ay olacak buayy da olmazsaa 1mayıs batım çok merak ediyorumm bir hafta kala erken gebelik testi yapsam cıkarmıı acabaa:26::26::26:

canım bata bi kaç gün ewwelden çıkıo diyolar ama bilemedim şimdik :26:
yapınca morelin bozulmucak umudunu kaybetmeden batı bekliceksen yap ...
ama morelim bozulıur diosan yapma bekle ama 1 mayıs diosun bebemmm yok daha yapma yaa...
benim 28 nisan ama yapmıycam beklicem.. gerçi umudum yıok ama neyse ...

canım zaten hapı bıraktıktan sonra bi kaç ay olmuomuş rahim hazırlanıomuş normal üzme kendini doktora gittin mi ?
bebiş istediğim zaman gebelik öncesi test için gitmiştim canım okadar.. bidaha gitmedim 1 yıl deneyelimde olmassa ozaman giderim artık ( ki inşallah gerek kalmaz)

aaaa bizdee eylulde başladıkk ilk aynı zamanlardan berii bekliyomuşuzzz belki aynıı aylardaa bebişlerimiz gelirrr
amin canımmm inşallah insallah en kısa zamanda aynı anda hamiş kalırız :))) hatta bu ay olsa ne güzel olur

kimsecikler konuşmuyoo barımm bendee cıkımdaa yemeklerimii yapımmm

görüşmek üzeree canlarrr
zeynebim yetişemedim sana yaww
benim bu gün nedense saçma bi yoğunluğum var bi ara rahatım biara yoğun kusura bakma konuşamadık senlende

zeyneple aynı zamanda başlamışsınız basam arkanızdanda ben gelmişim desenize
bu hayıt hapımıdır nedir o adeti düzene sokmak için filan yazıo nette. senin düzenlise neden verdi acep dr :26:
kanamanıda anlayamadım basam.. adetten önce gelse yerleşme kanaması dicem ama ne alaka daha çok var batına.. :44:

aaaa bizdee eylulde başladıkk ilk aynı zamanlardan berii bekliyomuşuzzz belki aynıı aylardaa bebişlerimiz gelirrr

evet ayni zamanda canim baslamisiz :)
insallah canim insallah (allah herkese nasip etsin)

evet daha cok var batima...yumurtllamaya yardimci oluyormus, benim 2 ile 5 gün gecikiyordu bazen oda dediki hem adetini yerine getirmek icin hemide yumurtlamak icin kulan iyi gelir, gebeligini cabuklastirir...ondan aldim bende yani canim...
evet yerlesme olamaz...birseyler var ama neeee...belki mantar falandir...yada intihap ??? hapi verdi oda sökmeyemi calisiyor belki ondan oluyordur kanamam...???

Herkeslere merhabaaaaaa, ben geldimm evimeeeee

slm canim nasilsin

Slm basacim sen nasilsinnnn. Ben bugun dondum walla oralari birakmak kolay olmadi. Ama ne yapcan. :))

okudugunu topige yazan olursa göremeyebiliriz cünkü ilhananzimiz carsambaya kadar cok fazla giremeyecek pc bozuk ve esi evdeymissen güzeli özelden okudum diye mesaj atmanizzz

Slm basacim sen nasilsinnnn. Ben bugun dondum walla oralari birakmak kolay olmadi. Ama ne yapcan. :))

evet ya sabahtan beri burda yagmur yagiyor, ama 4 gün boyunca yaz havasi vardi canim burda ilk defa güzel olmustu..

sükür iyim...seni sormali

nereye gittin sen Antalyayami?
annen gilin orayami kayinan gilin orayami?

evet ya sabahtan beri burda yagmur yagiyor, ama 4 gün boyunca yaz havasi vardi canim burda ilk defa güzel olmustu..

sükür iyim...seni sormali

nereye gittin sen Antalyayami?
annen gilin orayami kayinan gilin orayami?
Annemlere gittim canimm. Kaynanam ile altli üstlü oturuyoruz. Hep yanimda:)))

Hosbuldummm tatlimmm. Bizim modem yanmis. Cok mu yildirim oldu ki??? Simdi yenisini almaya gidiyoz. Nasip/))))

aaa havalar iyiydi aslinda günes bilem oldu buraya yagmurda yagmadiiama hep sunu derlerdi baZILARININ BASINA COK GELIYO NEDENSE YOSAM SIZEDE AYNISI OLDU IZNE GIDILDIGI ZAMAN EVE DÖNÜYOZ HEP biseyler bozuluyo diyeeeebi kerem bizde tr gittigimizde geldigimizde nasi olduysa türk kanallarinin hic biri cekmiyodu zor yapmistikk

Son düzenleme:
cünkü morem carsambaya kadar cok giremeyecek topige yazarsaniz göremeyebilir özelden atarsaniz cok iyi olurrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…