- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.141
moremin sesi kesildi tabi escigi geliyo napsin yemek istemis ben onun icin ac duruyom daha bisey yemedim su anlari degerlendirim diye herifi bizi ayiriyo ben bu haldeyken bilemm
hos geldin kiscemkimsede yok topikteeee
yok yasakımm beaa ondan çıkmadım ozamnnnn aahhh benn sana kıyamammmmm btanemmmmm zar zor aldım pc yii adam iş kolik madem evde çalışcan neden izne çıkıon dimii
Kizlar annem ameliyat oldu gelemiyorum. dunden beri acillerdeyiz. nazim enson ababy ye okudum dua zuhale okiyamadim
morem burdamisin kiscemmyaw kalbimiz temizmis ayni zamanda giris yaptikk
mennnnnnnnn geldiimmmm yasakımmmmmmmmmmm
moremmmmyaw görüyonmu perisan olduk umutsuzdum seni görecem diye ama rabbim karsilastirdi bizi icimize dogmus ayni anda geldik nuarinimde öyle oldu ben geldim tam o geldi sonrada sen geldinn
hoşbulduk canımsınhos geldin kiscemkimsede yok topikteeee
yok yasakımm beaa ondan çıkmadım ozamnnnn aahhh benn sana kıyamammmmm btanemmmmm zar zor aldım pc yii adam iş kolik madem evde çalışcan neden izne çıkıon dimii
geçmiş ollsunnn mersahımmmm :26::26::26::26: inş. iyidir şimdiii :26::26::26::26:
tamam kuşummmm Allah kabul etsinnnn
burdayim morem bi girim dedim insallah moremi bazi kislari görrüm demistim sükür sen ve nuarinim geldi hemennnevettt yasakımmm çokk şükürrr burdasınnnnn
Rabbimm çok büyükkk yasakımmm bi, yerden birşleştirioo
naptınnn cankuşumm yemek yedin miii
ben bilmiyodum mersahimin annesi ameliyatmi olmusss:26::26:cok gecmis olsun inslalah en kisa zamanda sifasini bulurrrr
hoşbulduk canımsın
nazlım hoşgeldin
hoşbulduk canımsın
nazlım hoşgeldin
inşallahh yasakımm zatenn bi kaç gündür raahatsız diodu ya kumm döküomuş Rabbimm şifa versinnn
burdayim morem bi girim dedim insallah moremi bazi kislari görrüm demistim sükür sen ve nuarinim geldi hemennn
yedim morem hislica yedim hemen buraya geldimm
hoş buldumm nuarinimmmm
benim sonuçlarım da çıkmışşş
ama telde sölemedilerr p.tesi almaya gitcess
ohhh içimm rahatladııı yasakımm aç durmaaa olumuuuukıyamam saaaa bak yemedim dedimişinnn gözcüklerimmm doldu buruncumun direği sızladııı
ben kocişle konuştumm ya pc yaptırcaz yada pc alcasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?