Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

moremin sesi kesildi tabi escigi geliyo napsin yemek istemis ben onun icin ac duruyom daha bisey yemedim su anlari degerlendirim diye herifi bizi ayiriyo ben bu haldeyken bilemm

yok yasakımm beaa ondan çıkmadım ozamnnnn aahhh benn sana kıyamammmmm btanemmmmm zar zor aldım pc yii adam iş kolik madem evde çalışcan neden izne çıkıon dimii

morem burdamisin kiscemmyaw kalbimiz temizmis ayni zamanda giris yaptikk

Son düzenleme:
yok yasakımm beaa ondan çıkmadım ozamnnnn aahhh benn sana kıyamammmmm btanemmmmm zar zor aldım pc yii adam iş kolik madem evde çalışcan neden izne çıkıon dimii

moremmmmyaw görüyonmu perisan olduk umutsuzdum seni görecem diye ama rabbim karsilastirdi bizi icimize dogmus ayni anda geldik nuarinimde öyle oldu ben geldim tam o geldi sonrada sen geldinn

Kizlar annem ameliyat oldu gelemiyorum. dunden beri acillerdeyiz. nazim enson ababy ye okudum dua zuhale okiyamadim

geçmiş ollsunnn mersahımmmm :26::26::26::26: inş. iyidir şimdiii :26::26::26::26:

tamam kuşummmm Allah kabul etsinnnn

moremmmmyaw görüyonmu perisan olduk umutsuzdum seni görecem diye ama rabbim karsilastirdi bizi icimize dogmus ayni anda geldik nuarinimde öyle oldu ben geldim tam o geldi sonrada sen geldinn

Rabbimm çok büyükkk yasakımmm bi, yerden birşleştirioo

naptınnn cankuşumm yemek yedin miii

geçmiş ollsunnn mersahımmmm :26::26::26::26: inş. iyidir şimdiii :26::26::26::26:

tamam kuşummmm Allah kabul etsinnnn

ben bilmiyodum mersahimin annesi ameliyatmi olmusss:26::26:cok gecmis olsun inslalah en kisa zamanda sifasini bulurrrr

ben bilmiyodum mersahimin annesi ameliyatmi olmusss:26::26:cok gecmis olsun inslalah en kisa zamanda sifasini bulurrrr

inşallahh yasakımm zatenn bi kaç gündür raahatsız diodu ya kumm döküomuş Rabbimm şifa versinnn

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td]okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
7
[/td]
[td] okudu [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] p.tesi başlanıcak ..[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr] [td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

burdayim morem bi girim dedim insallah moremi bazi kislari görrüm demistim sükür sen ve nuarinim geldi hemennn

yedim morem hislica yedim hemen buraya geldimm

ohhh içimm rahatladııı yasakımm aç durmaaa olumuuuu kıyamam saaaa bak yemedim dedimişinnn gözcüklerimmm doldu buruncumun direği sızladııı
ben kocişle konuştumm ya pc yaptırcaz yada pc alcasss

ohhh içimm rahatladııı yasakımm aç durmaaa olumuuuu kıyamam saaaa bak yemedim dedimişinnn gözcüklerimmm doldu buruncumun direği sızladııı
ben kocişle konuştumm ya pc yaptırcaz yada pc alcasss

ama napim ac bekledim biraz senle konusum diye sen birden cikis yaptinn dedim esi geldi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…