Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

buarada dikkat ettmm biz yokken kızçelerde gelmiooooo

ama olmas kiiii

burası hep canlı görmeye alışık site böle oluncaa

giren kızçe sayısı azalcakk

ama napim ac bekledim biraz senle konusum diye sen birden cikis yaptinn dedim esi geldi galiba

yok gelmediii uğraşma aşadayımm inde dışarda yiyek dedii hemen çıktımmm gittimmmm

beklemeyi pek sevmes dee

ohhh içimm rahatladııı yasakımm aç durmaaa olumuuuu kıyamam saaaa bak yemedim dedimişinnn gözcüklerimmm doldu buruncumun direği sızladııı
ben kocişle konuştumm ya pc yaptırcaz yada pc alcasss

morem nolur bu pc isinin üstüne düs ya yaptirsin yada yenisini alsin esin kiscemm:26::26::26:böyle olmazki biz senle olmaya alismisiz sen yoksun topikte cansizlasti :26:bosuna demirbasi demedikk

Enterasan. Vardir demek bundada bir hayir:)). Ya yasakcitir biraz gecmisi okudum, dm ve rossmann da ne yapilacak, nereye basvurucaz da 1000 euro alicaz? Benimkine sordum güldü olmaz öyle sey dedi. Benimkinin zaten böyle seylere ilgisi yoktur, yanlis aldigi seyi bile geri vermez utanir. Tatlim bir anlatsana

ayy cok merak ettim morem nolur hemen gidip hemen buraya yaz kacta gidecenizzzzinslalah hayirli sonuclarla dön

p.tesi sabahtan gitces yasakımmm :18::18::18::18:

bende çok heyecanlıyımmm kalbim güm gümmm

buarada dikkat ettmm biz yokken kızçelerde gelmiooooo

ama olmas kiiii

burası hep canlı görmeye alışık site böle oluncaa

giren kızçe sayısı azalcakk

sensiz olmuyo morem kislarda kayiplara karisti bizim topik hic böyle olmazdiibide dedigimiz gibi havalar isiniyo arada bul kislarii

morem nolur bu pc isinin üstüne düs ya yaptirsin yada yenisini alsin esin kiscemm:26::26::26:böyle olmazki biz senle olmaya alismisiz sen yoksun topikte cansizlasti :26:bosuna demirbasi demedikk

evet yasakımmm bencdee aslında akşam küçük tabletlere baktık ama zor onlarla yazmak :44::44::44: beğenmedimmm

gene böle bi pc lazım yada benim emaktar gibi küçükk notebook lazımmm

bakalımm inş... benimki olursaaa yaptırırz olmassa alcas yoksa ben kabul gibi çöktüm adamaaa

canımsın

inan şimdi içimden geçti onu soracaktım bende, hayırlısı olsun bitanem telefondan söylemiyorlar internetten de görünmüyor böyle testler

bana buradan almanız lazımm analiz edecekler dediii :18::18::18::18:

hoşş geldinnnn miamoremmm hem buraya hem evcezineee

sensiz olmuyo morem kislarda kayiplara karisti bizim topik hic böyle olmazdiibide dedigimiz gibi havalar isiniyo arada bul kislarii

evet sen dedğinden beriii aklım hepp havaalarda doğal olarakta dualardaa :18::18::18::18:

ama cannkuşlarımı inanırummm hemen okuyum bitcekk

miamorem kiscem hani bende cok sey bilmiyom cünkü hic bi hamilleikte ileri gidemedim ama duyumlarima göre dm rossmamnaaaa git bebgim olcak geschenk paket ve gutscehein elde etmek icinn antrag doldurmak istiyorum de yada onlinede var antrag ordanda doldurabilirsin kiscemmm..hediye gelir bebek dogunca gutsceheinnn ne gönderiyolar ucuza mmama bez krem alirsin hep görüyom bu rossmanda ne kadinlar gutscheinle ne ucuza aliyo..galiba 1000 euro icinde charite diye bi yer varya ona basvurmak lasimmkiscem esinin kardesi yokmu esin bilmiyosa onalr yol gösteriri yada gecen tatile gittiginiz cocuklu aileye sorun hakkinizi alin herkes aliyoda siz niye almiycaksinizkiiyaw esin niye gülüyo bide alman böyle seyleri daha iyi bilmelii ilgisi olmadigindan zaten yok diyo olmaz olurmu millet nelerden yararlaniyo hep duyuorummm

Son düzenleme:

tabi canımm varsa böle bişeyyy araştırr miamoremm al sen de zararımı olurr 1000 euro ii para yaniii

aman morem tablet alma yaw hic memnun olani duymadim cok yavas smile bilem olmuyomusssssyine pc senin icin iyi olurrr..cök valla kabusun olurum de o tatli yanaciklarimdan vermem dee

hayırlısı olsun canım içini ferah tut rabbim neyi nasip ettiyse

geçende dedim yaa btanem ne gelirse kabulumm Allaha şükür siz varsnızz bilinçlisiinizzz destekcilerim olcakk çok rahatımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…