- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.161
ama napim ac bekledim biraz senle konusum diye sen birden cikis yaptinn dedim esi geldi galiba
ohhh içimm rahatladııı yasakımm aç durmaaa olumuuuukıyamam saaaa bak yemedim dedimişinnn gözcüklerimmm doldu buruncumun direği sızladııı
ben kocişle konuştumm ya pc yaptırcaz yada pc alcasss
canımsınnuarinimmmgel kiscem bide saan sarilimm
hoş buldumm nuarinimmmm
benim sonuçlarım da çıkmışşş
ama telde sölemedilerr p.tesi almaya gitcess
aaa havalar iyiydi aslinda günes bilem oldu buraya yagmurda yagmadiiama hep sunu derlerdi baZILARININ BASINA COK GELIYO NEDENSE YOSAM SIZEDE AYNISI OLDU IZNE GIDILDIGI ZAMAN EVE DÖNÜYOZ HEP biseyler bozuluyo diyeeee bi kerem bizde tr gittigimizde geldigimizde nasi olduysa türk kanallarinin hic biri cekmiyodu zor yapmistikk
ayy cok merak ettim morem nolur hemen gidip hemen buraya yaz kacta gidecenizzzzinslalah hayirli sonuclarla dön
buarada dikkat ettmm biz yokken kızçelerde gelmiooooo
ama olmas kiiii
burası hep canlı görmeye alışık site böle oluncaa
giren kızçe sayısı azalcakk
morem nolur bu pc isinin üstüne düs ya yaptirsin yada yenisini alsin esin kiscemm:26::26::26:böyle olmazki biz senle olmaya alismisiz sen yoksun topikte cansizlasti :26:bosuna demirbasi demedikk
canımsın
inan şimdi içimden geçti onu soracaktım bende, hayırlısı olsun bitanem telefondan söylemiyorlar internetten de görünmüyor böyle testler
Enterasan. Vardir demek bundada bir hayir:)). Ya yasakcitir biraz gecmisi okudum, dm ve rossmann da ne yapilacak, nereye basvurucaz da 1000 euro alicaz? Benimkine sordum güldü olmaz öyle sey dedi. Benimkinin zaten böyle seylere ilgisi yoktur, yanlis aldigi seyi bile geri vermez utanir. Tatlim bir anlatsana
sensiz olmuyo morem kislarda kayiplara karisti bizim topik hic böyle olmazdiibide dedigimiz gibi havalar isiniyo arada bul kislarii
Enterasan. Vardir demek bundada bir hayir:)). Ya yasakcitir biraz gecmisi okudum, dm ve rossmann da ne yapilacak, nereye basvurucaz da 1000 euro alicaz? Benimkine sordum güldü olmaz öyle sey dedi. Benimkinin zaten böyle seylere ilgisi yoktur, yanlis aldigi seyi bile geri vermez utanir. Tatlim bir anlatsana
evet sen dedğinden beriii aklım hepp havaalarda doğal olarakta dualardaa :18::18::18::18:
ama cannkuşlarımı inanırummm hemen okuyum bitcekk
hoşş geldinnnn miamoremmm hem buraya hem evcezineee
bana buradan almanız lazımm analiz edecekler dediii :18::18::18::18:
miamorem kiscem hani bende cok sey bilmiyom cünkü hic bi hamilleikte ileri gidemedim ama duyumlarima göre dm rossmamnaaaa git bebgim olcak geschenk paket ve gutscehein elde etmek icinn antrag doldurmak istiyorum de yada onlinede var antrag ordanda doldurabilirsin kiscemmm..hediye gelir bebek dogunca gutsceheinnn ne gönderiyolar ucuza mmama bez krem alirsin hep görüyom bu rossmanda ne kadinlar gutscheinle ne ucuza aliyo..galiba 1000 euro icinde charite diye bi yer varya ona basvurmak lasimmkiscem esinin kardesi yokmu esin bilmiyosa onalr yol gösteriri yada gecen tatile gittiginiz cocuklu aileye sorun hakkinizi alin herkes aliyoda siz niye almiycaksinizkii yaw esin niye gülüyo bide alman böyle seyleri daha iyi bilmelii ilgisi olmadigindan zaten yok diyo olmaz olurmu millet nelerden yararlaniyo hep duyuorummm
evet yasakımmm bencdee aslında akşam küçük tabletlere baktık ama zor onlarla yazmak :44::44::44: beğenmedimmm
gene böle bi pc lazım yada benim emaktar gibi küçükk notebook lazımmm
bakalımm inş... benimki olursaaa yaptırırz olmassa alcas yoksa ben kabul gibi çöktüm adamaaa
hayırlısı olsun canım içini ferah tut rabbim neyi nasip ettiyse
tabi canımm varsa böle bişeyyy araştırr miamoremm al sen de zararımı olurr 1000 euro ii para yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?