Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aman morem tablet alma yaw hic memnun olani duymadim cok yavas smile bilem olmuyomusssssyine pc senin icin iyi olurrr..cök valla kabusun olurum de o tatli yanaciklarimdan vermem dee

yawww yanacıkllarmaa olan oluoooo yazıkkk ben öle deyincee tamam cano o zaamn ver bi yanakk dioo hop gittiii ısıkkk

bende ısırıomm ama artıkkkkk tak dedi canımaaa

yaa yasakcitirim benim koca alman desen alman degil, türk desen Türk degil... söyledim hic duymadim dedi. kayinvalideye anlatayim bakalim, o giriskendir halleder. o cocuklu aile hic de öyle yarim eden tip degil, kadin cok kiskanc bisi... hic bisi anlatmadi ama onlar kesin almistirlar...yaa isin tuhafi kardesim in 3 yasinda cocugu var onlarda bisi demedi. dur yarin bi sorayim onlara önce.. kesin onlarinda haberleri yoktur:)))

iyi olmazmi morem o yüzden burda türkler araplar arka arkaya doguruyo bide ayda 155 euro 24 yasina kadarr gel keyfim gell

ohhh maşşallhhh alman nüfüsünuu zamanla türkler kaplıcakk yasakımmm bak görüsünnnn 5-6 doğuru veriooo bazılarııı

ahaaaa zart die gelennn zort die yzaann aynnuuurmmmm geldiiiiiiiiiiii

hooş geldinnnn aynnnuurummmmmmmmmmmmmm

hosbuldum canımmmmmmmmmmm
biraz okudum da ptesi sonuc alıyomussun hayırlısı hakkında inşallah guzel haberlerle donersin de sonunda ahan da bole olusunnn inşşşşşşaaaaaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhhhhhh

hosbuldum canımmmmmmmmmmm
biraz okudum da ptesi sonuc alıyomussun hayırlısı hakkında inşallah guzel haberlerle donersin de sonunda ahan da bole olusunnn inşşşşşşaaaaaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhhhhhh

innaşşahhhh canımmm hepmizzzzee versinn Rabbiimmmmm

iyiym canım ben dün gördüm kırmızları bir gün gecikmeli geldi bu ayda nasipte yokmuş hamiş olmak

hayırlsıı olsunnn canımmm inş... te vakkiitteee gelcek bebeişlerr kızmetse 2014 hamiş olcass ve kucamıza alcass inşallahhh

kiscemmm sen arastir herkes yardim aliyo calisanin esleri bilem aliyo...ayy bide charite degil miamorem caritas hastaneye kafam gidiyo hep kan tahlilimi yaptiriyom ya orta..siz kasabadasinizzzzz mesala wolfsburgtaki caritasa 6 veya 7 aylikken ne basvuru yapmaniz lasimm.. dogduktan sonra vermeyebilirler gec kalmayin iyi bi sen bari arastir...caritasa tel ettir sorun onlar size yardim eder ona yardi meder eger yardim edecek birini bulamazsaniz ..netten wolfsburg subesinin telini arastirrrr senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…