- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.181
aman morem tablet alma yaw hic memnun olani duymadim cok yavas smile bilem olmuyomusssssyine pc senin icin iyi olurrr.. cök valla kabusun olurum de o tatli yanaciklarimdan vermem dee
aynurrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkese selamunaleykummm
nazım zarrrt die geldm
miamorem kiscem hani bende cok sey bilmiyom cünkü hic bi hamilleikte ileri gidemedim ama duyumlarima göre dm rossmamnaaaa git bebgim olcak geschenk paket ve gutscehein elde etmek icinn antrag doldurmak istiyorum de yada onlinede var antrag ordanda doldurabilirsin kiscemmm..hediye gelir bebek dogunca gutsceheinnn ne gönderiyolar ucuza mmama bez krem alirsin hep görüyom bu rossmanda ne kadinlar gutscheinle ne ucuza aliyo..galiba 1000 euro icinde charite diye bi yer varya ona basvurmak lasimmkiscem esinin kardesi yokmu esin bilmiyosa onalr yol gösteriri yada gecen tatile gittiginiz cocuklu aileye sorun hakkinizi alin herkes aliyoda siz niye almiycaksinizkii yaw esin niye gülüyo bide alman böyle seyleri daha iyi bilmelii ilgisi olmadigindan zaten yok diyo olmaz olurmu millet nelerden yararlaniyo hep duyuorummm
iyi olmazmi morem o yüzden burda türkler araplar arka arkaya doguruyo bide ayda 155 euro 24 yasina kadarr gel keyfim gell
ahaaaazart die gelennn zort die yzaann aynnuuurmmmm geldiiiiiiiiiiii
hooş geldinnnn aynnnuurummmmmmmmmmmmmm
ilhannazzz ben geldim ya geçmişi okuyamadım gonzales kırmızıları geldimi....
hosbuldum canımmmmmmmmmmm
biraz okudum da ptesi sonuc alıyomussun hayırlısı hakkında inşallah guzel haberlerle donersin de sonunda ahan da bole olusunnn inşşşşşşaaaaaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhhhhhh
iyiym canım ben dün gördüm kırmızları bir gün gecikmeli geldi bu ayda nasipte yokmuşcanımm hoşş geldinnn beaa yok ben okudumm ama görmedimmm beklicemmm demiş en sonn kızmet kızçemm sen nasıl oldunnn
iyiym canım ben dün gördüm kırmızları bir gün gecikmeli geldi bu ayda nasipte yokmuşhamiş olmak
innaşşahhhh canımmm hepmizzzzee versinn Rabbiimmmmm
yettim gariiiiiiiiii
amiinn canım
oooo topik canlandı ayagımı sürümüşüm
yaa yasakcitirim benim koca alman desen alman degil, türk desen Türk degil... söyledim hic duymadim dedi. kayinvalideye anlatayim bakalim, o giriskendir halleder. o cocuklu aile hic de öyle yarim eden tip degil, kadin cok kiskanc bisi... hic bisi anlatmadi ama onlar kesin almistirlar...yaa isin tuhafi kardesim in 3 yasinda cocugu var onlarda bisi demedi. dur yarin bi sorayim onlara önce.. kesin onlarinda haberleri yoktur:)))
melekimmmmmmmmmmmmmmmm
hoşşşş geldinnnnn kuzzummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?