- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.441
ayyy seni cok iyi anlaya biliyorum mersahimmm...üzülme lütfen..ama gercekten öyle düsünüyorlar...aman kizima laf gelmesin diye gelmiyorlar...sende üzülme lütfen...
Allah razı olsun canım benimmm, vallahi daha kendimi pek kocaman hissetmiyroum ama ben:18: karnım çok hızlı çıkmıştı halen öyle, çok bir değişiklik yok gibi geliyor bana 1inde doktora gidicem kerata büyümüştür inşallahh...
hadi yaa nasıl yani nerden anladın pıhtılaşmayı ki????:18: bebeği hada hissetmedim sanki hiç.. dün gece yattığımda sanki biraz oldu ama çok yorgundum yorgunluktan kaslarım atıyor diye düşündüm daha tam bi hissetme olmadı, hayırlısı artık...
karamelime de çok sevindimmmm
darısı hepinizin başına olsun inşallah sağlıkla sıhatle mutlu bebelere sahip olalım inşallah
Cuma dersim yok
Nazim evin isleri vardi onlarla ilgilendim elektrik basvuru fln. simdi anneme gidiyom. bu arada hastaneden cikarttilar dun. Bana gelmedi kaynanamlar vvar ya rahat edemiyom dedi uzuldum.
ayyy seni cok iyi anlaya biliyorum mersahimmm...üzülme lütfen..ama gercekten öyle düsünüyorlar...aman kizima laf gelmesin diye gelmiyorlar...sende üzülme lütfen...
inşallah canımmm nasip bişi olmucağını duymak rahatlatıo ondan sürekli takıldım aynı konuya kızçemcannımmm b işey olmazz o kadarcıktan ben dünde yorum yaptım sana millett bilmeden 2 ay neler neler yapıo yiyio içioo sen ii dşün inş.. bebiş vardırr
anladımmmmm artıkın basammm tamammmInsallah kabul olur canim :)
KIZLAR bakin buda idrar testi ne zaman belli olur diye bir yazi var.....ESRARENGIZIME gelsin bu bölümde :)
İdrarla yapılan gebelik / hamilelik testi ilişkiden ne kadtar sonra tam sonuç verir ? Bu sonuçlar güvenli midir ?
İdrardan yapılan hamilelit testleri ilişkiden sonraki bir kaç gün içinde bir kere kesinlikle sonuç vermez arkadaşlarım. Özellikle regl tarihinize bir hafta kala da tam sonuç alamazsınız. Bu testin sonuç verebilmesi için adetlerinizin gecikmesi olana kadar mecburen beklemek ve daha sonrasında test yapmanız gerekir. Aslında mantık basittir. Testten doğru sonuç alabilmek için süre geçmesi gerekir bunun sebebi ise, eğer hamile iseniz HCG hormonu sizin kanınızdan idrara geçmeli ki sizler net sonuçlar alabilesiniz. Gün geçtikçe bu hormonun yükselmesi ve özellikle BETA HCG testlerindeki, süre geçtikçe artan değer bunu göstermektedir.
bizde iyiyiz pazartesimmm seni özledik sadece beaaheppinize kucak dolusu selamlarrrrr
ve cumanız hayırlı olsun...
internetimdeki sorun, iş yerindeki yoğunluk falan derken biraz uzak düştük merak edenler varsa Allaha şükür iyiyiz sağlıklıyız...
siz de ne var ne yok bakalım görüşmeyeli?
görüşürüz mersahımmm byy :80:Ben cikayim artik geldim
Grsz iyi bakin kendinizeoptuuuummmm.
öle walla nazımmm Allah acılarını göstermesinnn..aynen ölee basammm ana gibisi yokk herkesin anası datlı gelio insana ah ahhrabbim onlarsız bırakmasınn ömürlerini sağğlıklı uzun yapsınn inşallahhh
Ben cikayim artik geldim
Grsz iyi bakin kendinizeoptuuuummmm.
Nazimla biz accik yalan soleyip pihtilasma testi yaptirdik. ordan orendim
İnsallah baslr hemen hareketlere de bebisini hissedersin. orda oldugunu bilince daha bi guzel oluyo
Basam derttasim. ama yeni hastaneden cikti karni boydan boya kesik. tek basina oturup kalkamiyo. bide sanki biz bakamiyoz gibi evde duruyo
Allah razı olsun canım benimmm, vallahi daha kendimi pek kocaman hissetmiyroum ama ben:18: karnım çok hızlı çıkmıştı halen öyle, çok bir değişiklik yok gibi geliyor bana 1inde doktora gidicem kerata büyümüştür inşallahh...
hadi yaa nasıl yani nerden anladın pıhtılaşmayı ki????:18: bebeği hada hissetmedim sanki hiç.. dün gece yattığımda sanki biraz oldu ama çok yorgundum yorgunluktan kaslarım atıyor diye düşündüm daha tam bi hissetme olmadı, hayırlısı artık...
karamelime de çok sevindimmmm
darısı hepinizin başına olsun inşallah sağlıkla sıhatle mutlu bebelere sahip olalım inşallah
bu bıtkının ısmını soylermısın tam olarak benım bır arkadsımaaa onerecemmmm o da 4 sene oldu evlenelı cocukları yok ben arabıstandaydımmmmm yenı geldımmmmmyardımcı olursan sevınırımmmm ısteyen herkese allah nasıp etsınnnn:26::26::26::26:
Eki Görüntüle 696194
meryem ana eli otu adı canım ama ceviz gibi dışı biraz sert ben temiz çekiçle bıraz zedeleyip sonra bıcak yardımıyla temizliyordım çok az alıp cezveye koyup bir kaç dakika kaynatıp soğutup öyle içiyordum gece iki rekat namaz kılıp yatmadan içiyordum bir kaç kere eşimede içirdim resim yüklenmiştir inşallah
slm nazım naber nasılsın
iyiyim canım ama koca kış hasta olmadım şimdi grip olmuşum hastayım biraz :2:ooyyyyyyyy melekmmmmmmmmmm gell sarılll banaa kuşummmm
iim çok şükürrrr bitanemmmmsen nasılsınnnnn
ooyyyyyyyy melekmmmmmmmmmm gell sarılll banaa kuşummmm
iim çok şükürrrr bitanemmmmsen nasılsınnnnn
aa ne ilginçmiş kızçem ilkess duydummm :44::44::44::44::44:
iyiyim canım ama koca kış hasta olmadım şimdi grip olmuşum hastayım biraz :2:
:2::2::2:
sarılalım kıscem özledim beyaaaaw
kıscem bendede var bu pıhtılaşma
kıscem evlilik yıldönümünüz yaklaşmış bize düğün fotolarından atsanda görseydik
bende bilmiyordum babam mefat ettiği zaman memlekete gidince yan komşumuz umreden gelmişti tanıdığı varmış ona getirmiş bir kaç tanede fazla getirmiş birinide bana verdi allah razı olsun kendisinden hatta bendekini 3 kişiye daha paylaştırmıştım az konduğu için bunlar biraz dini boyutu bunun bide psikolojik boyutu var canlarım oda çok önemli ben umursamadığım bir zamanda geldi hiç düşünmediğim zamanda babam mefat etttiği ve gurbettti olduğum için çok zor oldu ailemi falan çok düşünüyordum bebeği düşünmüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?