Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy seni cok iyi anlaya biliyorum mersahimmm...üzülme lütfen..ama gercekten öyle düsünüyorlar...aman kizima laf gelmesin diye gelmiyorlar...sende üzülme lütfen...

Basam derttasim. ama yeni hastaneden cikti karni boydan boya kesik. tek basina oturup kalkamiyo. bide sanki biz bakamiyoz gibi evde duruyo

Nazimla biz accik yalan soleyip pihtilasma testi yaptirdik. ordan orendim
İnsallah baslr hemen hareketlere de bebisini hissedersin. orda oldugunu bilince daha bi guzel oluyo

Cuma dersim yok
Nazim evin isleri vardi onlarla ilgilendim elektrik basvuru fln. simdi anneme gidiyom. bu arada hastaneden cikarttilar dun. Bana gelmedi kaynanamlar vvar ya rahat edemiyom dedi uzuldum.

oyy geçmişş olsunnn Rabbimm tekrarını yaşatmasınnn mersahımm bitanemmmm

napsın oda haklı rahat edemes kuşummm bvende ameliyat oldumm kasımda hayınvalidemde kaldım 1 hafta anacım 1 gün kaldı yanımdaa ama zar zorr öle ben yalvara yalvara benimm kayıınvalidem eli öpilesi kadın okadar ii ama iştee rahat edemior onlarr hoş bende rahat edemiorumm insanın evi gibissi yok şükür az kaldı sende kavuşcan canımm evinee
yakınmı annecine yeni evinnn

ayyy seni cok iyi anlaya biliyorum mersahimmm...üzülme lütfen..ama gercekten öyle düsünüyorlar...aman kizima laf gelmesin diye gelmiyorlar...sende üzülme lütfen...

aynen ölee basammm ana gibisi yokk herkesin anası datlı gelio insana ah ahh rabbim onlarsız bırakmasınn ömürlerini sağğlıklı uzun yapsınn inşallahhh

cannımmm b işey olmazz o kadarcıktan ben dünde yorum yaptım sana millett bilmeden 2 ay neler neler yapıo yiyio içioo sen ii dşün inş.. bebiş vardırr
inşallah canımmm nasip bişi olmucağını duymak rahatlatıo ondan sürekli takıldım aynı konuya kızçem

anladımmmmm artıkın basammm tamammm yapmıcam bidaha sözzzz

bizde iyiyiz pazartesimmm seni özledik sadece beaa bidaha bukadar özletme kendini

Ben cikayim artik geldim
Grsz iyi bakin kendinize optuuuummmm.
görüşürüz mersahımmm byy :80:

aynen ölee basammm ana gibisi yokk herkesin anası datlı gelio insana ah ahh rabbim onlarsız bırakmasınn ömürlerini sağğlıklı uzun yapsınn inşallahhh
öle walla nazımmm Allah acılarını göstermesinnn..
annem annemmm canımın içi annemmmm onsuz hayat düşünememm... canım o benimmm... Allah kimsenin annesini başından eksik etmesin

Nazimla biz accik yalan soleyip pihtilasma testi yaptirdik. ordan orendim
İnsallah baslr hemen hareketlere de bebisini hissedersin. orda oldugunu bilince daha bi guzel oluyo

ama iii ki gitmişizzz mersahımmm bak hiç olmassa bilinçlendikkkk

ikimizinde düşüğü varya kuzumm ondann yasakımmm bana söledii ben gitim sonram mersahıma dedim oda gitti ikimizde de çıktıı :26::26::26:

Eki Görüntüle 696194
meryem ana eli otu adı canım ama ceviz gibi dışı biraz sert ben temiz çekiçle bıraz zedeleyip sonra bıcak yardımıyla temizliyordım çok az alıp cezveye koyup bir kaç dakika kaynatıp soğutup öyle içiyordum gece iki rekat namaz kılıp yatmadan içiyordum bir kaç kere eşimede içirdim resim yüklenmiştir inşallah

aa ne ilginçmiş kızçem ilkess duydummm :44::44::44::44::44:

ooyyyyyyyy melekmmmmmmmmmm gell sarılll banaa kuşummmm

iim çok şükürrrr bitanemmmm sen nasılsınnnnn
iyiyim canım ama koca kış hasta olmadım şimdi grip olmuşum hastayım biraz :2:
:2::2::2:
sarılalım kıscem özledim beyaaaaw

kıscem bendede var bu pıhtılaşma

aa ne ilginçmiş kızçem ilkess duydummm :44::44::44::44::44:

bende bilmiyordum babam mefat ettiği zaman memlekete gidince yan komşumuz umreden gelmişti tanıdığı varmış ona getirmiş bir kaç tanede fazla getirmiş birinide bana verdi allah razı olsun kendisinden hatta bendekini 3 kişiye daha paylaştırmıştım az konduğu için bunlar biraz dini boyutu bunun bide psikolojik boyutu var canlarım oda çok önemli ben umursamadığım bir zamanda geldi hiç düşünmediğim zamanda babam mefat etttiği ve gurbettti olduğum için çok zor oldu ailemi falan çok düşünüyordum bebeği düşünmüyordum

iyiyim canım ama koca kış hasta olmadım şimdi grip olmuşum hastayım biraz :2:
:2::2::2:
sarılalım kıscem özledim beyaaaaw

kıscem bendede var bu pıhtılaşma

bendee özledimmm kuşummm beaaa hiçç görüşemes oldukkkk

buarada sen nerden öğrendinn ben bilmiorum sende olduğunuu

sende hangisi v arrr :26:

kıscem evlilik yıldönümünüz yaklaşmış bize düğün fotolarından atsanda görseydik

evettt melekimmm napsam bilmiorum yaaaa :18::18::18:

ne alacam ben bu kocişeee :44::44::44::44:

kızçemmm koyummm bakk profilimee ama
bende isterimmm buarada o günn yazamadımm 10 dakka bekleme kahrınaa unutumm resimm iisitoırumm tabi hç gömedimmm

Allah razı olsunnnnn kızçemmmm hamileiiğinnn müjdesini bu gelen meryem otumu verdii :44::44::44:

buarada Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun canımm arkadaşımmm :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…