- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.701
insaallllahhhh... ben kafaya takarsam birisiyle konusmam yasakcitirim sen rahat ol. icime kapanirim... cok sükür takmiyorum ama sadece hani bilmedigim bisi varsada cahillik edipde sonradan tüh bir bilene sorsaydim demeyim diye önce bi arastiriyorum. cok sükür bebegim üzmedi beni simdilik, insalllah simdiden sonrada üzmeyecek.:)) hem Berlin e el öpmeye getircem sekerim...
kizlar ben 37 yasindayim ve 5-6 ay öncesine kadar bebek hic istemedim hayatimda. gerci evleneli yeni bir yil oldu ama:))) hani hayallerim arasinda ne evlilik oldu nede bebekkk... bebegin her zaman özgürlügümü kisitlayacagini düsünürdüm ve nasil olsa yegenlerim var bana yeter derdim. taaa ki esim bebek isteyinceye kadar. o istedigi icin korunmayi biraktim, ama yinede olmaz diyordum icimden, bu sene haziranda amerika seyahati planladim, en yakin arkadasima bir ayligina.. sonra yazin tr ye gitme plani yaptim, sonra bir sürü kuzenime sö verdim hafta sonu gelicem diye. ama iste ikinci ayda olduuuu.... buradaki önemli nokta bebek düsünmemekti.....
öpecek elciklerimi kuzucukkkkbende popusuna vuracammm suana kadar doktorunda hic bi yanlis yapmadi miamorem icin rahat olsunnnn... öyle olsa ben söylerdim sanaaa insalah hersey güzel olacakkk
inş canım en kısa zamanda gelir aslında ben bu kadar bu konuda panik olmasam rahat olsam belik mucizem gerçekleşirdi şimdiye
enee işte o zaman tam bunu uygula kızçemm
iy geceler melekimm
morem özele gidip geliyommmbaska yere gitmiyom vallaaa yaw bide bu net beni deli edecek sayfa donuyoo
hmmm peküüüü
Merhaba nazimmmm.canim
Iki gündür başımda karabulutlar dolaşıyor yiğit efem hasta oldu hastane yattik babaannem türkiye vefat etti suan annemlerdeyim ve çoook üzgünüm(((bi süre gelemicem kendinize iyi bakin aeolun hepinizi seviyorum kızlar
bizde daha bunun için uğraşıyoz sürünüyoz muyuz neeee
iy geceler melekimm
hmmm peküüüü
valla moremmmkis ben seni nazaman biraktimda süpheleniyonnn
konyalı herkesi sordum dermişimm
melekim kendini stres yapma ilişkini de bebek için yapma kocişinle birbirinizin tadını çıkarın bende artık öyle yapcam yok artık ovulasyon falan
bendee geçmiştenn bir gonyalılıkk vaa kızçemmmm
senndemi gonyalıııı
morem valla bi yere gitmiyomistersen bak profilimden özele gidiyommmmm bide net canimi sikiyo yaw sayfa donuyoooo
ohhh ii olmuşşş sanki hamile eve kappanımış gibi konuşuooo
ahahaha kayinvalidem de dedi bugünnn. sabah 7:30 da düstük yollara eve geldik kardesine yemek yaptin götürdün, geldin bir daha carsiya gittin. geldin kocana yemek yaptin kendine ayri yemek yaptin. ne zaman uyucaksin sen diyorrrr..:))) maaasalllah sünhanallah tebarekallah de dedimmmmmm ama tabiii anlamadi beni:)))
valla kızçem bende öle yağcamm zaten taşımna işide varrr aklımı da bedenimide hür bıraktıkkk
tatile gitcem zatii bikini giyeceğimmmm deniz kum güneşşş
bendee geçmiştenn bir gonyalılıkk vaa kızçemmmm
senndemi gonyalıııı
konyalı herkesi sordum dermişimm
bakıorumm zatiii yasakımmm
gözcüklerimi ayıramıorum kii sendennn
öpecek elciklerimi kuzucukkkkbende popusuna vuracammm suana kadar doktorunda hic bi yanlis yapmadi miamorem icin rahat olsunnnn... öyle olsa ben söylerdim sanaaa insalah hersey güzel olacakkk
insaaalllah kuzummm,,,, eee hadi oglusuma kiz dogurunda alalimmm davulla zurnaylaaa hahahahahaha:))
işe yaramıo artıkkkk kutulummm
Merhaba nazimmmm.canim
Iki gündür başımda karabulutlar dolaşıyor yiğit efem hasta oldu hastane yattik babaannem türkiye vefat etti suan annemlerdeyim ve çoook üzgünüm(((bi süre gelemicem kendinize iyi bakin aeolun hepinizi seviyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?