- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.801
Anladım bitanemm,aman sana bişey olmasında..Akşam bişey demedinde o yüzden merak ettim,habibtemde yok onuda merak ettim bilgin varmı????Regl olmana bende sevindim meleğim hayırlısıyla herşey yoluna giriyor yavaş yavaş,evde bi yerlerdedir kimliğinde istersen diğer cüzdan ve çantalarına bak derim,ben her çanta yada cüzdan değiştirdiğimde ilk baktığım ehliyetimle nüfus cüzdanımdır oralara bi bak derim bitanemmm.Spor olmuş sana bitanemm o yönden bak yürümekte iyi gelmiş bak söktürmüş maşallah
bende içcem ondan evde var içiyodum soğanı deneyim diye bırakmıstım adetliyken bende içcem
kızlarrr bi yorgunumki misafirim vardı yeni gittiler mutfak kaçtı gidiyo ben oturuyorum
Bende yemeğimi halledeyim 100ümü okuyayım dijital tesbihimi bulamıyorum yaaaaaaa((
cnm benm islerm vardi giremedim 100 tane okudum ALLAHm kabul etsin insallah
Yarinda 100 tane okurumm cumaya kadar eksik olursa 400 ü tamamlarim kismet olursa cnmm yarin sohbetee gidiyormm hepinize dua edicmm iyi gecelerr
canımmm Ağzına sağlıkkk yalnızz küçük bi isteğim olcak ben normalde bugün yarın 200 tane okumayı düşünüodum ama hastaladım sen +100 daha okurmusnn :26::26::26: malum yasakım da hamiş son 444 ad kaldı zatenn
canımmm Ağzına sağlıkkk yalnızz küçük bi isteğim olcak ben normalde bugün yarın 200 tane okumayı düşünüodum ama hastaladım sen +100 daha okurmusnn :26::26::26: malum yasakım da hamiş son 444 ad kaldı zatenn
Neeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasakım hamişmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Okurum tabiki okurum ne demek şoktayım şuan kız yasakım hamişmiiii
ayyyy kızz Allah söylettiii galibaaahasta yazcaktımm vallaaa hiç fark etmedimmmm
nazım yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl sevındıydım valla haaavallam meleğim allah söletmiş olsunnnnkalbim temizdir benimmm hadi hayırlsıııı
ne oluyor yasak hamılemıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Ayyyyy çok sevinmiştim ama beeeeeeen üffff..Şaşkın ayşe seni bugün epey yorulmuşsun anlaşılan.Yemeği halledeyim gülüm geliyorum motor takiim ben çünkü daha yemekten sonra sarma yapıcam cadı biberim için
kız ben sana daha ne diyim yaw maşallah, güzel yap bari de tuttur kıvamını hadi hadi :26:
iyi yürümeler canım sana da, bugn ben biraz karabiber adlı çılgın kızla takıldım da son derece hızlandım
ne oluyor yasak hamılemıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Koştur koştur yorulmuş nazım bugün
Ayyyyy çok sevinmiştim ama beeeeeeen üffff..Şaşkın ayşe seni bugün epey yorulmuşsun anlaşılan.Yemeği halledeyim gülüm geliyorum motor takiim ben çünkü daha yemekten sonra sarma yapıcam cadı biberim için
ne mübarek sürçmüş ama maşyokkk canımmm klavyem sürçmüşşş
Koştur koştur yorulmuş nazım bugün
ne mübarek sürçmüş ama maş
belli hanceqım valla ha ceza versek mı nazıma ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?