Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww heryere baktımmm meleğimm yawww yokk bende öle düşündümmm bütn çantalar cüzdanlara baktım ama yokk tek gittiğim yer market sanırm orda falan düşürdümm nese bugün kaldı yarın saba gene gitcem muhtara vs vss alayım da kimliğimi mazallah ne olur ne olmazz valla canım yasakım normalde bugün doktora gitcekti ama sonra aramışlar çarşamba gel demişlrrr bende yni geldim yoktuu

bende içcem ondan evde var içiyodum soğanı deneyim diye bırakmıstım adetliyken bende içcem

kızlarrr bi yorgunumki misafirim vardı yeni gittiler mutfak kaçtı gidiyo ben oturuyorum

aslanpençesi ile civanperçininimi zikzakımmm bende de hayıt otu varr bende onu içiodumm aslında du bakalım ha
miş kalmadan önce 1-2 hafta içtimdi yaww şimdi hatırladım sonra hstalanmadım o ay hamile kaldım dı gene mii içtesemmm

Bende yemeğimi halledeyim 100ümü okuyayım dijital tesbihimi bulamıyorum yaaaaaaa((

canımmm Ağzına sağlıkkk yalnızz küçük bi isteğim olcak ben normalde bugün yarın 200 tane okumayı düşünüodum ama hastaladım sen +100 daha okurmusnn :26::26::26: malum yasakım da hamiş son 444 ad kaldı zatenn

cnm benm islerm vardi giremedim 100 tane okudum ALLAHm kabul etsin insallah
Yarinda 100 tane okurumm cumaya kadar eksik olursa 400 ü tamamlarim kismet olursa cnmm yarin sohbetee gidiyormm hepinize dua edicmm iyi gecelerr

ayşem ağzına sağlıkkk Allah razı olsunnn ben 100 ad ekldedim sana canımmm

Neeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasakım hamişmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Okurum tabiki okurum ne demek şoktayım şuan kız yasakım hamişmiiii

Okurum tabiki okurum ne demek şoktayım şuan kız yasakım hamişmiiii

vallam meleğim allah söletmiş olsunnnn kalbim temizdir benimmm hadi hayırlsıııı

Son düzenleme:
ne oluyor yasak hamılemıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ayyyy kızz Allah söylettiii galibaaa hasta yazcaktımm vallaaa hiç fark etmedimmmm

Ayyyyy çok sevinmiştim ama beeeeeeen üffff..Şaşkın ayşe seni bugün epey yorulmuşsun anlaşılan.Yemeği halledeyim gülüm geliyorum motor takiim ben çünkü daha yemekten sonra sarma yapıcam cadı biberim için

valla bebeğimmmm hayırlsıı hiç fark etmedim dii kolay gelsin cnmmm işleri bitirdee gell genee

evet bırıcık ablam bana sarma yapıp qondercek afıyetle yıycem ıns . abla sen nerdendın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…