- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.821
bi S.Ortaç şarkısı duydum,hemen atladım topiğe
hehehe atladım hemen geldim.. yüzsüz gibi
kızlar ben namaz kılcam snra vakdım olursa qelırım sizleri sevıyorum öptüm kocamanak
hoşgeldinnn pufpufummm hepp gellll oynarızzz bizz bol bol şarkı sölerizz böle arada angarının bağlarını sölerrr coşarızzz senin için serdardan da sölerizzz :124::124::124::118::118::118::118:
angaranin baglarida büklüm büklüm yollari nazaman zarhos oldumda kaldiramiyom kollariii
nazimmm ammada kosturmussun kizzz kimligini nasilda kaybettin iyice arastirr bivalla bende sok oldum yasagim hamile diyince
sen doktora gitemedin dimi
canımmm birşey söyliyimm bu okudugumuzz salavat kuran ayetı olmadığıiçin hastaykendee namaz abdesti gibi abdest alınıp okuna biliyoo bilginizee sunmak istedimm nacizanee
yasakhayalimm neredeydinnn hosgeldinnn
canımmm birşey söyliyimm bu okudugumuzz salavat kuran ayetı olmadığıiçin hastaykendee namaz abdesti gibi abdest alınıp okuna biliyoo bilginizee sunmak istedimm nacizanee
gel yasakım ge lkarıştırdımm gene topiğiii
hoşgeldinizz arkadaşlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
herşey yolundamııı yasağımm hastaymışsın geçmiş olsunnnn bian hamile diye okudum nezaman oldu yaww bu olay dedimm hiç haberim olmadıııı
hoşgeldinizz arkadaşlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
herşey yolundamııı yasağımm hastaymışsın geçmiş olsunnnn bian hamile diye okudum nezaman oldu yaww bu olay dedimm hiç haberim olmadıııı
gezmelerdeydim loorimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hosbuldummmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?