Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nazimmm ammada kosturmussun kizzz kimligini nasilda kaybettin iyice arastirr bi valla bende sok oldum yasagim hamile diyince

sen doktora gitemedin dimi

kızlar ben namaz kılcam snra vakdım olursa qelırım sizleri sevıyorum öptüm kocamanak

canımmm birşey söyliyimm bu okudugumuzz salavat kuran ayetı olmadığıiçin hastaykendee namaz abdesti gibi abdest alınıp okuna biliyoo bilginizee sunmak istedimm nacizanee

hoşgeldinnn pufpufummm hepp gellll oynarızzz bizz bol bol şarkı sölerizz böle arada angarının bağlarını sölerrr coşarızzz senin için serdardan da sölerizzz :124::124::124::118::118::118::118:

angaranin baglarida büklüm büklüm yollari nazaman zarhos oldumda kaldiramiyom kollariii

Son düzenleme:
canımmm birşey söyliyimm bu okudugumuzz salavat kuran ayetı olmadığıiçin hastaykendee namaz abdesti gibi abdest alınıp okuna biliyoo bilginizee sunmak istedimm nacizanee

onu bende duydumda zeynebnurumm hani dua ederken bile abdestli ve kibleye dönmeniz daha makbüldür diyolarya bence abdestli okunmasi daha iyi olurr diye düsündükkkkk

öle miiii :26::26::26::26: biz okunmaz die düşündüktü ama dedpin çok mantıklı ayşemmm olabilirrrr

hoşgeldinizz arkadaşlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
herşey yolundamııı yasağımm hastaymışsın geçmiş olsunnnn bian hamile diye okudum nezaman oldu yaww bu olay dedimm hiç haberim olmadıııı

benim klavyem sürçmüş yawww zeynebimmmm ondannnn gariii

Son düzenleme:

yolundada noldukii yaw..ne hastasi yawww..alalaalalalalal biseyler olmus ama arkamdannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…