Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yolundada noldukii yaw..ne hastasi yawww..alalaalalalalal biseyler olmus ama arkamdannn

ben hancekime adet olmuşumm yasakımda hasta yani adtli okuyamıoyruz duayı yazcama yasakımda hamiş yazmışımda ondaannn hadi inş..

öle miiii :26::26::26::26: biz okunmaz die düşündüktü ama dedpin çok mantıklı ayşemmm olabilirrrr

evet canımm kuran ayetleri okunamıyoo hatta onlarındaa bazı dua ayeti olanlar var tabii okuna bilen böyle durumlardaa amaa bu salatı tefriciyeee peygamber efendimiz (sav) için okunan bi salavat çeşidi yanii 'allahumme sallı ala seyyidina' deriz yaa onun daha farklısını düşün onun gibi birşeyyy ondan sorun olmuyor hastayken okumanınnn

ama abdest allıoruzzz zeynebimm oda kabul olumu kiii :26::26:

ben hancekime adet olmuşumm yasakımda hasta yani adtli okuyamıoyruz duayı yazcama yasakımda hamiş yazmışımda ondaannn hadi inş..

öylemiii yaw hadi insalalh belki ilerde olurrryaw baska degildi simdi beni taniyan baska topikteki arkadaslarda yasak hamiylesmiss diye mesaj atmasinlarrrbasima is actin

ayy gidiyomuuu hadi hayirli yolculuklar simdiddenn...al anneciginn gileee......yaw neler gelir simdik sana kimbilirrrrr

gidiyoo bensiz ilk kez gecende ben onsuz gitmistim ya oc aliyo off annem neler neler gonderiyo sayiyimm mii borekler zeytinyaglilar dolmalar kekler tatlilar off offf daha neler neler

zeyneb nurumun gercek adi aysemiymisssss

ilhannazz ortalığı fena karıştırdııı yaaaa gülmekten kopcamm şidiii yok yasağım ayşe değilll benim adımm daha başka birşeyyyy

neysee canlarım ben kalkıyımmm artıkkk eşim gelmek üzeree daha yemek yapmadımmm hepinizi öptümmm

ama arkadaslar salati tefriyecenin okuma adabinda abdestli ve kibleye dönün yaziyo yinede abdesli okumak daha iyi olur bence hasta olanlar okumasin yaa

öylemiii yaw hadi insalalh belki ilerde olurrryaw baska degildi simdi beni taniyan baska topikteki arkadaslarda yasak hamiylesmiss diye mesaj atmasinlarrrbasima is actin

inş.. malüm olmuştur yasakımmm

nazim ortaligi katti karistirdii hadi gorusuruz canim

gidiyoo bensiz ilk kez gecende ben onsuz gitmistim ya oc aliyo off annem neler neler gonderiyo sayiyimm mii borekler zeytinyaglilar dolmalar kekler tatlilar off offf daha neler neler

ohhhh afiyetle yirsinnn loorimmmm analar öle yawww kıyımsız oluo şimdi aman bunu al şundan götürrr doldururrr

bende alalaal aysemiymis demistimmmtamam yine gel zeynebnurummmmm iyi aksamalrrrrr

loorim gelince liste istiyommm annecigin ne göndermis diyeeeekac gün kalacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…