- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.001
bende cikim yavastannnönce bi pihtilasma topigine bi bakimda
Aaaaaa nereye yaaaaa hepiniz çıkıyorsunuz yaaaa ben napıcam burda tek başımaaaa
Aaaa yatmasaydın bitanem yaaaa,ama çok uykun geldiyse bişey diyemem kuzzum iyi geceler Allah rahatlık versin bitanemmmm tatlı rüyalar gör öpüldün koccamaaaannnn
elerine saglikk valla cok güzel olmus habbitemm
aglama habbitemmmm:26:
.sey biraz ütüm vardida onu yapacaktimm.belki yarin yapamamm
yarin disarda biraz isim varda o yüzden
Günaydın canlarımmmm,güzel ve mutlu olacağınız haberleri alacağınız bir hafta olsun
günaydın hanımlarr
batım bu gün sabırsızlıkla bekliyorum kırmızıların gelmemesini...
slm kızlar ya cumadan beri giremiyordum.yatılı misafirler vardı.bi türlü fırsat bulup giremedim.buarada yasin,salavat,tefriciyeokuncağı zaman özele msj atarsanız ben de okurum.öteki türlü giremeyince tüm sayfaları okumuyom.haberim olmuyo okunacaklardan.ayrıca arkadaşlar hatim yapmış bana.duasını yaparken ismini bildiğim ve tümbebek isteyen arkadaşlara niyeten hediye ettm. rabbim kabul eyler inşallah...
Günaydın hepinize ....
amin canım inşallah mutlu ve güzel haberler alırız bu hafta
Eki Görüntüle 647020 Eki Görüntüle 647018 Kızlaaar nasıl olmuuuş,elimde sürükleniyor garibim bitemedi bi türlü:))))
Günaydın kızlar.............................. batı geçen var mı? ben bu aydan ümitli değilim çünkü düzensiz ve çok az deneme oldu malesef,,kendi evimizde değildik tadilat nedeniyle püfffffffffff...............yinede bir ümit diyorum......................... sizde durumlar nasıl batı yaklaşan var mı benim 5-6 gün kaldı...
inşallah canım yaaa... olmamıştır diye düşünüyorum ama regl belirtilerimi her zamankinden 10 kat fazla yaşıyorım insan acana demekten kendini alamıyor ki
günaydın hanımlarr
Günaydın kızlar.............................. batı geçen var mı? ben bu aydan ümitli değilim çünkü düzensiz ve çok az deneme oldu malesef,,kendi evimizde değildik tadilat nedeniyle püfffffffffff...............yinede bir ümit diyorum......................... sizde durumlar nasıl batı yaklaşan var mı benim 5-6 gün kaldı...
günaydın hanımlarr
herkese günaydııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?