Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aaaa yatmasaydın bitanem yaaaa,ama çok uykun geldiyse bişey diyemem kuzzum iyi geceler Allah rahatlık versin bitanemmmm tatlı rüyalar gör öpüldün koccamaaaannnn

özür dielrim ütüm olmasaydi kalirdim habbitem benimm..:26:Allaha emanet ol iyi gecelerrr

aglama habbitemmmm:26:

.sey biraz ütüm vardida onu yapacaktimm.belki yarin yapamamm

yarin disarda biraz isim varda o yüzden

Yarın gündüz yoksun yani ooooooof off,bende sabahtan kargoya gidicem tabii eşimi uğurladıktan sonra yatmazsam eğer(

Günaydın canlarımmmm,güzel ve mutlu olacağınız haberleri alacağınız bir hafta olsun

Günaydın kızlar.............................. batı geçen var mı? ben bu aydan ümitli değilim çünkü düzensiz ve çok az deneme oldu malesef,,kendi evimizde değildik tadilat nedeniyle püfffffffffff............... yinede bir ümit diyorum......................... sizde durumlar nasıl batı yaklaşan var mı benim 5-6 gün kaldı...

günaydın hanımlarr

batım bu gün sabırsızlıkla bekliyorum kırmızıların gelmemesini...

inşallah gelmez kırmızılar,, canım benimmm dua edeceğim sana sağlıklı bir hamileliğin olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğine.............................

Son düzenleme:
inşallah canım yaaa... olmamıştır diye düşünüyorum ama regl belirtilerimi her zamankinden 10 kat fazla yaşıyorım insan acana demekten kendini alamıyor ki

Allah kabul etsin dualarımızı inşallah,ağzına yüreğine sağlık canım

Günaydın hepinize ....

amin canım inşallah mutlu ve güzel haberler alırız bu hafta

günaydın canım, amin inşallah en güzel haberler bizim olsun bu hafta

Eki Görüntüle 647020 Eki Görüntüle 647018 Kızlaaar nasıl olmuuuş,elimde sürükleniyor garibim bitemedi bi türlü:))))

ayy bu neka güzel bişey böle, şal sanırım dimi?? ellerine sağlık çook güzel olmuş

Hayırlısı bitanemmm,belki o denemelerden birinde tutunmuştur annesine güzel meleğin,benimde bat yakın gülüm 6 sı hayırlısı

inşallah canım yaaa... olmamıştır diye düşünüyorum ama regl belirtilerimi her zamankinden 10 kat fazla yaşıyorım insan acana demekten kendini alamıyor ki

kötü düşünmekle başlama güne inşallah bu hafta senin hamilelik haberini alacağız inşallahhhh

günaydın hanımlarr

Hayırlısıyla gelmez inşallah bebeğin seninledir canımmm,test yaptınmı yapmadıysan yap bir an önce bizede haber ver lütfen pazartesisevmezimmBu hafta güzel haberler alacağız bitanemm ümitliyim ben

canım hiç belli olmaz bu işler tek denemede bile tutabilir, rabbim inşallah hayırlısını verir... :)))))))

günaydın hanımlarr

canım hadi hayırlısı bakalım, inşallah gelmez de bize bebiş haberi verirsin yarın

herkese günaydııııın

günaydın tatlım :)))) ,

kızlar bizim dua tam olarak bittimi bilen varmı aranızda geçmişte listeyi arayamadım çok fazla sayfa var,
öğrenmek istedim bilen varsa yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…