Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

işler güçler gelen giden vardı haftasonu çok az girdim zaten. kocişte kızıyo benim canım sıkılıyo ya

canım üzülme nolur noldu neye takıldı kafan tatlım yaa

bende mesaj attım hayalimee bende okuyacağım inşallah.... liste güncellenir sanırım bugün

canm sen sanırım varsın listede ama ben şimdi güncelliyorum hemen kontrol ederm yoksan eklerm zaten

inşallah canım rabbim bidaha yaşatmasın. benim aklıma bide sanki ilkini unutturacak ikiz olacak gibi geliyo hadi bakem

[table="width: 400, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]
41 Yasın
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]
3​
[/td]
[td]
3​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]

bu duaya başlanınca başka kimseyi dahil edemicez, listedeki herkesin dusaını bitirene kadar yani ...
o yüzden son halinde başlayabiliriz, şuan okuyan kişi hariç 19 kişi var zaten güzel bir paylaşım oldu gibi

hayirli ugurlu olsunnnnnnn, cok sevindimmm.. hayirlisiyla saglikli bir hamilelik gecirirsin insalallllahhhhhhhhhhhh
AminnnCanımmm hayırlı olsunnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm...
hayırlı olsun canım . allah razı olsun tatlım .

çokk çok saolunn kızlarr... Allahımm her isteyene versinn vatana millete, ailesine hayırlı evlatlar bebişlerrr :)))

canım bana uygundur, benide eklermisin listeye, ilk sırada sen varsın sana okucaz dimi :)

evet canım ilk benm .. şifa ve hayırlı evlat diye niyet ederseniz memnun olurum .. 2 aydır adet göremiyorum da:85::85::85::85::85: baya sıkıntı yaptı bende, inşallah Şifamı da evladımı da rabbim verecek hepimizin içten dualarıyla

inşallah böle tatlı bişi bizimde olur. annem terzi olursa böle bişi diktirip size resmini atarım

benm de öyle uç hayallerim oluyo ki, olursa şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım diyorum, ne zormuş böyle ümitlerle dileğini beklemeye çalışmak, inşalllah en kısa zamnda olsun ve kesinlikle diktir canım bu anıyı mutlaka canlandır

Tamam hayatım ay üzüldüm bi an adımı göremeyince orda:2:

sensiz olmaz canım ama kimse kendisi teyit etmeyince bende kafadan ekleyemedm tabi, yoksa emindim isteyeceğine

benim eltinin gıcıklığını anlatmıştım. dün yine burdaydıda görmrk sinirimi bozuyo... bana bebeğim öldükten sonra çok fena şeyler yptı ve söledi daha 15 gün olmamıştı göğsümden sütüm geliyodu.... neyse şimdi hamile haziranda doğuracakmış. ister istemez sinir oluyorum. geçen konuşuyo gece uyutmuyo çok oynuyo diyo: içimde acayip bişi oldu heycanlanım beş saniye sonra tekrar sinir olmaya başladım. diyorum ki içim ne kadar temiz hala heycanlanıyorum.
İnşallah gülümm hayırlısıyla bizim bebişlerimizede yaparmı annen??

hamş kalın ben kendim yapar yollarım hemide inş canım ya

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş liste kimseyi sıkcak gibi de değil sayılır, bugün kesinleşir sanırım...

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş liste kimseyi sıkcak gibi de değil sayılır, bugün kesinleşir sanırım...

öyle sanıyorum ben de tatlım, evet mesela bir akşam 2 yasin, diğer akşam 2 meryem olabilir gibi kimse zorlanmaz diye umuyorum, bakalım hayırlısı Allahtan, niyetlerimiz halis, Şifa ve Hayırlı evlat için, Rabbim kabul eder inşallah niyazlarımızı :85:

kızlar ben soğan içiyom yumoşlar 1 i fln çatlamasıydı o dönemde memikler şişiyo mu soğan mı şişiriyo

inşallah canım rabbim bidaha yaşatmasın. benim aklıma bide sanki ilkini unutturacak ikiz olacak gibi geliyo hadi bakem

bende ikizim =))...kız kardeşim var o da ekimde doğum yaptı.... ikizlerin ikiz çocuğu olma ihtimali az derler torunda olma ihtimali de yüksek =) ama nasip tabi Allah'ım verdikten sonra........... çalıştığım için zor olur ama olsun... ikiz olmak çok güzel birşey hiç yalnız kalmıyorsun... ikiz çocuğu olması daha da güzeldir herhalde

çok iyi anlıyorum seni canım yaa :100::100::100::100: bu tarz şeylerin aklıma geleceğini hiç sanmazdım ama bana da oluyo bizmki de öyle şeyler söylüyo, büyüdü onun artk koca çocuk oldu ama bişey derken aynen şöyle, oğluşumla parka gittik, oğluşumla uyuduk bilmem ne, hani Allah ayırmasın da neden böle belirtmek yani, veya prensesime elbise aldık filan falan .. sonuçta herkesin evladı kendine kıymetlidir ama herkes de bu şekilde vurgulamaz ki .. diyorum ya kötü niyetten değil ama çok değişik duygularmış işte beni asıl yıpratan şey de bu duygularla başetmeye çalışmak, bu duruma düşmekten duyduğum üzüntü yıpratıyo, yoksa rabbim ne zaman yazmışsa elbet beklenir kaderimize razıyız orası ayrı ..

Dimi onun için önce hamiş olmak lazım:)))
bu kadar çalışmaya olur inş canım

olma ihtimali yüksek o zaman canım..benim halamın kızının ikiz oldu bende olacağını zannetmiyom ama babam olur diyo prf.

Habibteme söylemiştim ben amaaa eklemezseniz küserim demiştiim((Teşekkür ederim son anda eklendimm.Peki kimin için okuyoruz hayatımm dualarımızıı??

canım bu ilkinde ben atladım kızmayın noooolur ben 2 ay oldu adet olamadım da hani bebek de yok doktor beklemeye aldı kendi halimde adet görebilmem için, ama gelen giden yok çok bunaldım hani en azından şifama vesile olsun diye, zaten okurken şifa ve hayırlı evlat diye niyet edelim dedm herkes için de aynı şekilde yani ...
sonrasında da listeye göre mi devam edilir orasını bilemiyorum artık tatlım.. zaten çabuk biten birşey bu.. bir kişi en fazla bir hafta içerisinde biter diye düşünüyorum ??? sıradan gidilebilir herkes okeylerse ..

amin canım benim inşallah.. pozitif olmaya çalışıyorum............ normalde uzun süre düşünmem sanıyordum ama korunma sürem biter bitmez, doktorum deyince bebek düşünüyorsanız başlayın bu ay deyince,nasıl heveslendim hemen folik asite başladık yine... inşallah bir daha üzülmeyeceğiz... hayırlısıyla doğacak sağlıkla kavuşacağım.................... hepimiz bu hafta güzel haberlerimizi paylaşalım inşallaaaaaahh................

ya aynen ifade etmişsin bende onnun ilk çocuğunda herşeyinde yanındaydım ve kardeş gibi gördüm onu ama o yaptı. ben bozulmak istemiyorum kıskanmak bana göre diil. hep beni kıskandırmaya çalıştı bunu herkes biliyo yapamadı eşimi bile kıskandı kötü niyetli biri.. ama ben oltaya düşmedim şimdi en hasarlı yerimden vurmaya çalışıyo. aslında bebiş fikrini bende kafaya takmasam etkilenmem belkide ama şuan istediğim için bu sefer entrikalarında başarılı oluyo ama ben yine de belli etmemeye çalışıyorum etkilendiğimi kesin o da buna sinir oluyodur...

canım reglin gelmedi mi hala dr ilaç fln verecek diyodun noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…