- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.041
işler güçler gelen giden vardı haftasonu çok az girdim zaten. kocişte kızıyobenim canım sıkılıyo ya
bende mesaj attım hayalimee bende okuyacağım inşallah.... liste güncellenir sanırım bugün
AMİN canım benim..... ne güzel olurdu........ tabi daha önce o kadar üzüldüm ilk ayımda oldu diye sevinirken 2 ay kalabildi bebeğim benimleşimdi tek dileğim sağlıkla geleceği zaman hamile kalmam............... bu ay olmasını çok istiyorum ama bir yandan da korku var yine aynı şeyi yaşarsam yine kalp atışını alamazsak diye ödüm kopuyor....................senin bat benden önce hayırlısıyla sırayla hamileyiz diye yazalım ve sağlıkla kavuşalım inşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh hepimizzz
inşallah böle tatlı bişi bizimde olur. annem terzi olursa böle bişi diktirip size resmini atarım
hayirli ugurlu olsunnnnnnn, cok sevindimmm.. hayirlisiyla saglikli bir hamilelik gecirirsin insalallllahhhhhhhhhhhh
AminnnCanımmm hayırlı olsunnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm...
hayırlı olsun canım . allah razı olsun tatlım .
canım bana uygundur, benide eklermisin listeye, ilk sırada sen varsın sana okucaz dimi :)
inşallah böle tatlı bişi bizimde olur. annem terzi olursa böle bişi diktirip size resmini atarım
Tamam hayatım ay üzüldüm bi an adımı göremeyince orda:2:
benim eltinin gıcıklığını anlatmıştım. dün yine burdaydıda görmrk sinirimi bozuyo... bana bebeğim öldükten sonra çok fena şeyler yptı ve söledi daha 15 gün olmamıştı göğsümden sütüm geliyodu.... neyse şimdi hamile haziranda doğuracakmış. ister istemez sinir oluyorum. geçen konuşuyo gece uyutmuyo çok oynuyo diyo:canım üzülme nolurnoldu neye takıldı kafan tatlım yaa
benim eltinin gıcıklığını anlatmıştım. dün yine burdaydıda görmrk sinirimi bozuyo...
canm sen sanırım varsın listede ama ben şimdi güncelliyorum hemen kontrol ederm yoksan eklerm zaten
İnşallah gülümm hayırlısıyla bizim bebişlerimizede yaparmı annen??
[table="width: 400, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]3[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
bu duaya başlanınca başka kimseyi dahil edemicez, listedeki herkesin dusaını bitirene kadar yani ...
o yüzden son halinde başlayabiliriz, şuan okuyan kişi hariç 19 kişi var zaten güzel bir paylaşım oldu gibi
çokk çok saolunn kızlarr... Allahımm her isteyene versinn vatana millete, ailesine hayırlı evlatlar bebişlerrr :)))
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş liste kimseyi sıkcak gibi de değil sayılır, bugün kesinleşir sanırım...
hamş kalın ben kendim yapar yollarım hemideinş canım ya
Habibteme söylemiştim ben amaaa eklemezseniz küserim demiştiim((Teşekkür ederim son anda eklendimm.Peki kimin için okuyoruz hayatımm dualarımızıı??
inşallah canım rabbim bidaha yaşatmasın. benim aklıma bide sanki ilkini unutturacak ikiz olacak gibi geliyo hadi bakem
benim eltinin gıcıklığını anlatmıştım. dün yine burdaydıda görmrk sinirimi bozuyo... bana bebeğim öldükten sonra çok fena şeyler yptı ve söledi daha 15 gün olmamıştı göğsümden sütüm geliyodu.... neyse şimdi hamile haziranda doğuracakmış. ister istemez sinir oluyorum. geçen konuşuyo gece uyutmuyo çok oynuyo diyo:içimde acayip bişi oldu heycanlanım beş saniye sonra tekrar sinir olmaya başladım. diyorum ki içim ne kadar temiz hala heycanlanıyorum.
hamş kalın ben kendim yapar yollarım hemideinş canım ya
bu kadar çalışmaya olur inş canımDimi onun için önce hamiş olmak lazım:)))
bende ikizim =))...kız kardeşim var o da ekimde doğum yaptı.... ikizlerin ikiz çocuğu olma ihtimali az derler torunda olma ihtimali de yüksek =) ama nasip tabi Allah'ım verdikten sonra........... çalıştığım için zor olur ama olsun... ikiz olmak çok güzel birşey hiç yalnız kalmıyorsun... ikiz çocuğu olması daha da güzeldir herhalde
Habibteme söylemiştim ben amaaa eklemezseniz küserim demiştiim((Teşekkür ederim son anda eklendimm.Peki kimin için okuyoruz hayatımm dualarımızıı??
Herşeyin hayırlısı bitanemm,lütfen hemen karamsarlığa kapılma hep pozitif düşün inşallah bu sefer bebişin seninledir ve 40 hafta boyunca seninle kalır annesine o güzel duyguyu yaşatır canım benim,sen o korkuyla yaşarsan eğer eninde sonund yaşarsın onu ama hep pozitif düşün bebeğim sağlıkla doğacak diye düşün bitanemm.İnşallah peş peşe o güzel heberleri paylaşırız topiğimizde
çok iyi anlıyorum seni canım yaa :100::100::100::100: bu tarz şeylerin aklıma geleceğini hiç sanmazdım ama bana da oluyobizmki de öyle şeyler söylüyo, büyüdü onun artk koca çocuk oldu ama bişey derken aynen şöyle, oğluşumla parka gittik, oğluşumla uyuduk bilmem ne, hani Allah ayırmasın da neden böle belirtmek yani, veya prensesime elbise aldık filan falan .. sonuçta herkesin evladı kendine kıymetlidir ama herkes de bu şekilde vurgulamaz ki .. diyorum ya kötü niyetten değil ama çok değişik duygularmış işte beni asıl yıpratan şey de bu duygularla başetmeye çalışmak, bu duruma düşmekten duyduğum üzüntü yıpratıyo, yoksa rabbim ne zaman yazmışsa elbet beklenir kaderimize razıyız orası ayrı ..
canım bu ilkinde ben atladım kızmayın noooolurben 2 ay oldu adet olamadım da hani bebek de yok doktor beklemeye aldı kendi halimde adet görebilmem için, ama gelen giden yok çok bunaldım hani en azından şifama vesile olsun diye, zaten okurken şifa ve hayırlı evlat diye niyet edelim dedm herkes için de aynı şekilde yani ...
sonrasında da listeye göre mi devam edilir orasını bilemiyorum artık tatlım.. zaten çabuk biten birşey bu.. bir kişi en fazla bir hafta içerisinde biter diye düşünüyorum ??? sıradan gidilebilir herkes okeylerse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?