- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.021
Evet hayatımm şal bitirebilirsem süper bişey olacak ama bilemedim elimde uzun süren tek iş oldu bu elim pek gitmiyo:))))Allah kabul etsin dualarımızı inşallah,ağzına yüreğine sağlık canım
günaydın canım, amin inşallah en güzel haberler bizim olsun bu hafta
ayy bu neka güzel bişey böle, şal sanırım dimi?? ellerine sağlık çook güzel olmuş
Hayırlısı bitanemmm,belki o denemelerden birinde tutunmuştur annesine güzel meleğin,benimde bat yakın gülüm 6 sı hayırlısı
canım az kalmış seninde inşallah bebişin senledir bu ay
[TABLE="class: Grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
41 Yasın[/TD]
[TD]
41 Meryem[/TD]
[TD]Sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pureıpek
[/TD]
[TD]
9[/TD]
[TD]
9[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ilhanazz
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek81
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zikzak
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karabiberim
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepnur
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kikirikli
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TugceMavi
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuarin
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruyabuse
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mersah 22
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miamorem
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buryuk
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ababy
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Berray
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]
41[/TD]
[TD]
41[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günaydın herkese, şuan son eklenen arkadaşlarımızı da dahil ettim
dua okunan kişi hariç 16 kişi var şuan, 16x2 şer defadan, 32 tane + kalan 9 adetide dua yapılacak kişi tamamlıyor ....
eğer eklenmek isteyen başka arkadaşlar olursa son olarak onları da ilave edip başlayabiliriz olur mu kızçeler
Evet hayatımm şal bitirebilirsem süper bişey olacak ama bilemedim elimde uzun süren tek iş oldu bu elim pek gitmiyo:))))
ben geldimmm günaydınnn
Günaydınn bitanemmm hoşgeldinn
canım hiç belli olmaz bu işler tek denemede bile tutabilir, rabbim inşallah hayırlısını verir... :)))))))
canım hadi hayırlısı bakalım, inşallah gelmez de bize bebiş haberi verirsin yarın
günaydın tatlım :)))) ,
kızlar bizim dua tam olarak bittimi bilen varmı aranızda geçmişte listeyi arayamadım çok fazla sayfa var,
öğrenmek istedim bilen varsa yazabilir mi?
Hayırlısı bitanemmm,belki o denemelerden birinde tutunmuştur annesine güzel meleğin,benimde bat yakın gülüm 6 sı hayırlısı
Ama ama ama ben niye yokum bu listedeee
puripek sanırım bu yeni liste bana biraz açıklayabilirmisiniz bende okurum seve seve,
( ben diğer 4444 tefriciye olan liste bitti mi diye sormuştum? )
canımmm balımmm kendimi dövüom bak şimdiinan ki yasakla beraber konuşmaya başlandı bu liste için cuma günden filan, sonra isteyen herkes belirtti biz de listeyi hazırlamaya başladık, daha başlamadık zaten eklerim seni de hemen güzel kuzum benm
tabiki canım şöyleki, daha çabuk bitirebilmek için bu defa dedik ki liste yapalım yine, herkes için ayrı ayrı kime konunuyosa diğerleri de onun niyetşine okuyacağı şekilde 41 Yasin ve 41 Meryem yapalım dedikdiğer arkadaşlara 2 şer tane düşüyo hemencik okunabilir diye düşündük kalan miktarı da dua sahibi tamamlayıp duasını yapar sonra hemen bir sonraki arkadaşa geçiyoruz uygun mudur tatlım ??? sizin de belirteceğiniz birşey varsa bakalım tatlım
AMİN canım benim..... ne güzel olurdu........ tabi daha önce o kadar üzüldüm ilk ayımda oldu diye sevinirken 2 ay kalabildi bebeğim benimleşimdi tek dileğim sağlıkla geleceği zaman hamile kalmam............... bu ay olmasını çok istiyorum ama bir yandan da korku var yine aynı şeyi yaşarsam yine kalp atışını alamazsak diye ödüm kopuyor....................senin bat benden önce hayırlısıyla sırayla hamileyiz diye yazalım ve sağlıkla kavuşalım inşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh hepimizzz
amanınnnn kız ne kadar tatlı bişey bu, rabbim inşallah hepimizin evine gönderir böyle güzel bi bebiş :))))
Ama bu yenilirki :))Çok tatlı maşallahhh,yanaklarıda kırmızı kırmızı maallah
canımmm balımmm kendimi dövüom bak şimdiinan ki yasakla beraber konuşmaya başlandı bu liste için cuma günden filan, sonra isteyen herkes belirtti biz de listeyi hazırlamaya başladık, daha başlamadık zaten eklerim seni de hemen güzel kuzum benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?