Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evet hayatımm şal bitirebilirsem süper bişey olacak ama bilemedim elimde uzun süren tek iş oldu bu elim pek gitmiyo:))))

[table="width: 400, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]
41 Yasın
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]
9​
[/td]
[td]
9​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]

günaydın herkese, şuan son eklenen arkadaşlarımızı da dahil ettim
dua okunan kişi hariç 16 kişi var şuan, 16x2 şer defadan, 32 tane + kalan 9 adetide dua yapılacak kişi tamamlıyor ....
eğer eklenmek isteyen başka arkadaşlar olursa son olarak onları da ilave edip başlayabiliriz olur mu kızçeler

puripek sanırım bu yeni liste bana biraz açıklayabilirmisiniz bende okurum seve seve,
( ben diğer 4444 tefriciye olan liste bitti mi diye sormuştum? )

Ama ama ama ben niye yokum bu listedeee

Evet hayatımm şal bitirebilirsem süper bişey olacak ama bilemedim elimde uzun süren tek iş oldu bu elim pek gitmiyo:))))

bazen öyle olur quzum yaa, benm bi dantel vardı yıllar sonra bitirebilmiştim

ben geldimmm günaydınnn

örtmenm canım benm haftsnu görüşemedik özledim seni yaww

Günaydınn bitanemmm hoşgeldinn

hışbulduk canım hamarat hancekim benm :))))

canım geçen defaki tefriciye bitmişti, şimdi Yasin ve Meryem olarak başlamak konuşulduydu, ben biraz önce bir liste paylaşmıştım ona göre planlanıyor şuanda durum

puripek canım benide eklermisinz canım listeye sanırım bu sefer herkes için ayrı ayrı okunacak, doğru mu anladım :))))))))

Hayırlısı bitanemmm,belki o denemelerden birinde tutunmuştur annesine güzel meleğin,benimde bat yakın gülüm 6 sı hayırlısı

AMİN canım benim..... ne güzel olurdu........ tabi daha önce o kadar üzüldüm ilk ayımda oldu diye sevinirken 2 ay kalabildi bebeğim benimle şimdi tek dileğim sağlıkla geleceği zaman hamile kalmam............... bu ay olmasını çok istiyorum ama bir yandan da korku var yine aynı şeyi yaşarsam yine kalp atışını alamazsak diye ödüm kopuyor....................senin bat benden önce hayırlısıyla sırayla hamileyiz diye yazalım ve sağlıkla kavuşalım inşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh hepimizzz

Ama ama ama ben niye yokum bu listedeee

canımmm balımmm kendimi dövüom bak şimdi inan ki yasakla beraber konuşmaya başlandı bu liste için cuma günden filan, sonra isteyen herkes belirtti biz de listeyi hazırlamaya başladık, daha başlamadık zaten eklerim seni de hemen güzel kuzum benm

puripek sanırım bu yeni liste bana biraz açıklayabilirmisiniz bende okurum seve seve,
( ben diğer 4444 tefriciye olan liste bitti mi diye sormuştum? )

tabiki canım şöyleki, daha çabuk bitirebilmek için bu defa dedik ki liste yapalım yine, herkes için ayrı ayrı kime konunuyosa diğerleri de onun niyetşine okuyacağı şekilde 41 Yasin ve 41 Meryem yapalım dedik diğer arkadaşlara 2 şer tane düşüyo hemencik okunabilir diye düşündük kalan miktarı da dua sahibi tamamlayıp duasını yapar sonra hemen bir sonraki arkadaşa geçiyoruz uygun mudur tatlım ??? sizin de belirteceğiniz birşey varsa bakalım tatlım

bende mesaj attım hayalimee bende okuyacağım inşallah.... liste güncellenir sanırım bugün

işler güçler gelen giden vardı haftasonu çok az girdim zaten. kocişte kızıyo benim canım sıkılıyo ya

canım bana uygundur, benide eklermisin listeye, ilk sırada sen varsın sana okucaz dimi :)

Herşeyin hayırlısı bitanemm,lütfen hemen karamsarlığa kapılma hep pozitif düşün inşallah bu sefer bebişin seninledir ve 40 hafta boyunca seninle kalır annesine o güzel duyguyu yaşatır canım benim,sen o korkuyla yaşarsan eğer eninde sonund yaşarsın onu ama hep pozitif düşün bebeğim sağlıkla doğacak diye düşün bitanemm.İnşallah peş peşe o güzel heberleri paylaşırız topiğimizde

Tamam hayatım ay üzüldüm bi an adımı göremeyince orda:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…