Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kendi yazdığımı okuyunca sanki kinayeli yazmışım gibi olmuş sakın yanlış anlama bitanemm..
Üzülme bitanemm,herşeyin hayırlısı gülümm.Sıradan gidilmesi bana uyar hayatımm Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah

kötü düşünmekle başlama güne inşallah bu hafta senin hamilelik haberini alacağız inşallahhhh
inşallah canım, o kadar alıştım ki aylardır batta regl olmaya içim bir türlü güzel olanı yakışltıramıyor ümitsizlik kaplıyor bedenimi ama bir zerre de umut hep var...
Hayırlısıyla gelmez inşallah bebeğin seninledir canımmm,test yaptınmı yapmadıysan yap bir an önce bizede haber ver lütfen pazartesisevmezimmBu hafta güzel haberler alacağız bitanemm ümitliyim ben
inşallah canım yaa sırayla alsak güzel haberleri.... benim reglim çok rahat gelir göğüslerim şişer öeneme bir sivilce çıkar o kadar... bu ay yüzümü sivilce kapladı uçuk çıkarttım kaç tane, göğüslerim 10 katı kadar şişti dokunamıyorum ve kasık ağrım var sanki çok regl olacakmışım gibi... bilemiyorum ya regl ya da bebek belirtisi işte... ama büyük ihtimal regl olabilir
pazartesim bat bu gün mü gelmez insallah bebiş gelir
inşallah canım inşallah gönlümüze göre olur hepimizin, bu duyguyu dileyen herkes tatsın... her geçen ay olmadı ve insan hiç bir zaman olmayacak mı diye kendi kendini inanılmaz ümitsizliğe bırakıyor... büyük ihtimal regl olurum ama olmaz da hamileysem dünyalar benim olur, çok ağlarım....

kızlar inşallaahhh tüm dualarımız kabul olur....

Kızlar bu aradaki karnımdaki ağrı normal regl olacakmışım gibi bir ağrı hamilelerden yorum istiyorum....
hamile olduğunuzu öğrenmeden önceki ağrılarınız normal regl ağrısı gibimiydi?

inşallah canım ya rabbim daha fazla bekletmesin test yapacak mısın bi tane erken yaptım diyodun ama erken belli olmaz

canım reglin gelmedi mi hala dr ilaç fln verecek diyodun noldu

aynen bende doğumunda da sonraki süreçlerde de hep destek oldum, ama şimdi olsa kesinlikle yapmam, herkes rengini belli ediyo ama zaman lazım işte benm ki de art niyetinden yapmıyo biliyorum o tarz bir kafası yoktur sadece kıtkafa olduğu için böle oluyo.. hani herkes sahip olduğu güzel şeyler için mutlu olur ama ben mesela ortamına göre hareket etmeye çalışırım .. olmayanın yanında en iyisini yemem .. alamayanın yanında en iyisini giymem onun gibi bişey .. azıcık dikkatli olsa böyle söylemesinin gereksiz olduğunu bilirdi ..
seninki gerçekten özellikle yapıyosa, sen hepten vurdumduymaz ol canım en iyisini sen bilirsin zaten kendi hasetini kendi elinde patlat onun .. bu tarz şeylerde kötü niyetli, olduğunu anladığın biri varsa da alttan almıcaksın, çiğlik yapıyosa idare etmeye lüzum yoktur ..
bak diğer türlü bir olayı da şöyle yaşadım kuzenim hamile kalmı, o sıralarda da bizm buralara gelmişlerdi hiç bahsetmediler bana annesi de kendi de meğer ben üzülmiyim diye bahsetmemişler .. hatta öğrendiğm zaman kadıncağz sevinerek bile konuşamadı benle kızının oldu ama benm yok diye gülemiyodu bile .. ama inan ki böylesi de çok koyuyo ..
böylesine de üzülüp ağlıyorum öylesine de üzülüp ağlıyorum dedim ya asıl mesele bu durumlara düşmüş olmak, Rabbim sağlık şifa ve hayırlı evlat versin inşallah ..

olamadım canımm malesef doktor belki ilaç verir demiştim ama son gittğmde vermemişti zaten .. ben dün aramak istedim belki bugn çağırır diye sonra elim gitmedi arayamadım da canım.. göğüslerde müthiş bir şişkinlik ve ağrı var dedm bir hafta daha dişimi sıkmaya çalışayım da ondan sonra artık ararım ne yapacağımı hiç bilemedm inan mersahım geçen hafta da bir akıntı geldi şeffaf uzayan inan öyle şaşkın ve çaresizim ki kendimi de Rabbime havale ettim derdimi görsün gözetsin inşallah ...

Kızlar bu aradaki karnımdaki ağrı normal regl olacakmışım gibi bir ağrı hamilelerden yorum istiyorum....
hamile olduğunuzu öğrenmeden önceki ağrılarınız normal regl ağrısı gibimiydi?

canım belirtiler ayrılmıyo hamilelikte. benimkarnım ağrıyodu çok diildi ama leke de geliyodu.. ilaç kullanacağım diye dr regl olmadan kullan ma dedi çok gaz vardı benim tek fark bu. sonra regl gelmeyince 10 gün sonra yapmıştım çıkmıştı ama hiç beklemiyodum sırf ilaç kullanmak için yapmıştım testi

daha selam verecektim okumaya daldım
ipeğim inşallah en yakın zamanda rabbim sana sağlıklı,bıcır bıcır bir evlat nasip etsin :114:
insan sıkıntılı zamanlarında insanların gerçek yüzlerin çok iyi görüyor iyi gün dostu olanları ayıklayacaksın hayatından
benimde hayatımda öyle insanlar var kimin hayatında yok ki
rabbim onlara verilecek en güzel cevabı yakında verecek göreceksin

canım o bilerek yapıyo herkes zaten bana aynısını diyo gören ben takmadıkça onun davranışlarını o patladı en sonunda eşime sardı kendini ortaya atıyo yok ben onu eşimden kıskanıyomuşum:) yani en kötü anımda herşekilde vurmaya çalıştı.
canımsenin regl döngün bu ay uzamış da olabilir. şimdi yumurtluyo olma. bu ay herkesin geçti galiba benimde geçmişti mevsimden mi, ne bekle o zaman birazdaha canım. bide dr ultrasonla baktı mı kist fln varsa kullansaydın ilaç

inşallah canım ya rabbim daha fazla bekletmesin test yapacak mısın bi tane erken yaptım diyodun ama erken belli olmaz

yaa mersahım rabbim en iyisini eyler hiç birşey diyemiyorum ki... ama benim ağrılarım normal regl ağrısı gibi sanki çok şiddetli regl olcakmışım gibi hissediyorum diğer belirtilerin hiç birini de saymıyorum benim bünyem kendimi kandırmayı çok sever...

bu yaptığım erken gebelik testinin üstünde "cinsel ilişkinin üzerinden 5 gün geçtiğinde doğru sonucu verir" yazıyodu ben son çalışmamızın üzerinden 7 gün geçtiğinde yapmıştım çok net tek çizgiydi. bilmiyorum yaa o yüzden yoktur bebek diyorum zaten. çünkü testen sonra hiç birliktelik olmadı ki...

inşallah

ama canım belli olmaz hayırlısı olsun. reglin gelmeside bebiş yoksa iyi hep düzenli oluyon maşaallah. o test nasıl anlamadım rahme yerleşirse bhgc salgılanıyo benim evdeki test 25 üstü değeri görüyo yani reglin geçmesi lazım heralde

çok sağol tatlı karamelim .. amin inşallah sabırla beklemeye çalışıyorum zaten
bazen dayanamıyorum çok ağlıyorum inşallah bilmeden bir günah işlememişimdir
hiç isyan etmiyorum hep daha uzun süre bekleyenleri ama sonunda yavrusuna kavuşanları düşünmeye çalışıyorum napym başka

manyakmıdır nedir ya ne kıskancan onu eşinden filan delirmiş napcağnı bilememiş .. sen hakkından gelirsin onun, hiçbi yaptığını takma sen kuzum ona verilcek en güzel ceza bu galiba sana zarar veremedikçe deliryo haspamm

kist var mersahım ya dopktor son gittiğimde gördü kistleri ama prof kendisi, kiste rağmen bişey vermek istemedi, kalınlaşma var olursunuz zaten, ben size hormon yüklemek istemyrum gerek yok dedi .. ben dedm bazen çok uzun sürüyo ama dedm, olsun braz daha bekleyelim olucaksınz gibi görünüyo dedi işte canım .. 15 gün oldu son gidişimden bu yana işte hala yokkk şimdi bu hafta da sabredebilirsem ve olmazsam sonra arıcam artık .. belki de geçen hafta yumurtladım bilmyrum ki ?? bi de yumurtladımsa ? bi de tutarsa ? haftaya belli de olmaz, bu da ilaç verir direk nasıl kullanıcam o zaman ???????? öyle yoruldum ki büyük karmaşıklıklardan ama hep başımda işte hep hep hep

evet evet reglimin maşallahı vardır hesapladığım günde gelirdi hep... bu test erken gebelik testi ve kutunun üzerinde yazan bu cinsel ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir diyodu ben de o yüzden 7. gün yaptım testi.... bilmiyorum ki kuzum bu sebeple ümitsizim bu aydan da, reglim ertesi gün mü gelcek ya da bir kaç gün sarktı mı ne...

kızlar bi de benim iki gündür saç köklerim sızlıyo... ben üşüttüm sanırım diye düşünüyodum, şimdi okuldan bi arkadaşa dedim bilmiyo tabi bebek için uğraştığımı falan direkt dedi ki "sen regl olucaksın demekki yakında, benim hep regl öncesi saç köklerim acır" dedi

yaa işte daha anlatsam daha neler neler bu psikolojiyle yumoşmu çatlar
canım ben soğan suyu içiyom içenler kist fln varsa temizler diyo. denesen bi bişi kaybetmezsin şifayı veren rabbim nereden geleceği belli olmaz
ben çıkıyom şimdi okula gideyim boş derslerde fln yoklarım sizi by

deli mi o kadın?

tatlım böyle bir durumda içine atmaktan sa konuşman çok daha faydalı ama önce kendini güçlendirmelisin ne derse desin kontrolünü kaybetmeyecek ona bağırmayacak hakaret etmecek güçlüğüğe geldiğinde herkesin içinde konuşmalısın... senin ne kadar haklı ve mantıklı olduğuna onunsa ne kadar riyakar ve kötü niyetli olduğuna herkes şahitlik etmeli... sonra diyeceğin ne var ne yok bitirip köşeye çekil bir daha ne yapsa umursama... aileyi bölmeye gerek yok ama yakın olmanıza da gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…