Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

niyetim var soğana başlamak için, hormonları düzenliyomuş sanırım biraz .. neblym yaa işte braz kendim de müdahele etmek istemedm ki adam da görsün hiçbişey yapmayınca noluyo dye ondan duruyorm.. dedm ya sabredebilrsem bi hafta daha, ondan snra artk adam hala bişey vermezse soğan filan başlıcam ne varsa
gir boş derslerde cnm beklyrum

kendini etkilemeden yeri ve zamanına göre bazı şeyler söyleyebilirsin bence ama o kadar dikkatli ol ki haklıyken haksız durumuna düşme bu işler öyle incedir ki sen bişey dersin karşındaki bi saptırır ondan sonra sen haksız olursun çok dikkat et tatlım

ptsvmzim bence de mersah haklı yawww .. tamam ilişkiden 5 gün sonra diyo da ??? zaten 7-10 gün içinde rahme yerleşiyo, neye göre anlıcakki değerlerinden, dyelim yumurta döllendi tüplerden rahme ilerlerken bir gün önce bile yapsan çıkmaz ?? farz edelim 9. gün yerleşmen oldu o zaman 2 gün önce yapmış oluyosun nasıl çıksın ??? ümitlendirmek istemem canım bence sabırla beklemeye çalış adet görmezsen normal testlerde silik de olsa çıkar zaten, görürsen de en azından sonuç belli olur sonraki denemelerine bakarsın tatlım .. bana da baksana adet olamyrum ki çalışma aşamasına geçiym üzülme nolursun, inşallah vardır bebiş canım hayırlısıyla

Herkes benim hakliligimi biliyo ama iste akillanan yok herseye bi cevap veriyomus sacma sapan. ben daha konusmadim.mesaj yazdim sadece hala sacma seyler soluyo. cocuklarini koz olarak kulaniyo buyuklere karsi.

İlac verdi bana dr 6 gun gec gepdi leke gibi diye icmedim loorimden etkilendim sogana bqsladim hayirlisi bakalim yarin bitiyo.
Su anda eltime tek yapmak istedigim neden bole bisey yapiyon dicem yok fln dwrse kurana el bas icin temizse dicem bakqlim ne yapacak

şifa olur inşallah canım sen bitir bakalım ben de haftaya yapıcam olmazsa soğanı çok şaşkınım ((
bişey sorucam eltin de eğitimli birisi mi??? öyle olsa yapmazdı heralde??? gerçi bu iş kıskançlığa bakıyo fesatlığa bakıyo aslında ... ben nice eğitimli insanlar gördüm yaptıkları karşısında hayretlere düşmüşümdür bu işler karakter ve aile terbiyesi meselesi canım yaaa

canım sana soğan kürünü yapmanı tavsiye ederim, eğer iltihap varsa temizler adetin sökülür,
hiçbir zararı yok aksine faydası var :))))

canım sana soğan kürünü yapmanı tavsiye ederim, eğer iltihap varsa temizler adetin sökülür,
hiçbir zararı yok aksine faydası var :))))

yapıcam canommm da aklıma bişey gelio :26::26::26::26::26: evhamlı veya çok da takıntılı değilimdir aslında ama :18::18: şu aralar geçen yazdığm bazı durumlar var, benm braz göğüsler şişmişti geçen perşembeden beri iyice sertleşti hatta dünden beri de çok acıyolar baya bi değince filan bir de perşembe cuma çok şefaff uzayan bi akıntı ve o sırlarda da kasık ağrım olmuştu batma şeklindeönceden ben çatlama iğnesinde olan batmalara benziyodu .. şimdi eğer ovulasyon olduysa diye bişeye başlamaktan da çekiniyrum ya:26::26::26: abartıyomuyum sizce bilemedm ama inanın ben herşeyden nem kapan biri değilimdr bunlar cidden oldu yani geçen hafta da günde bir defa işte civanperçemi filan içydum hani onlar da etkilediyse belki yumurtlamışmdır ??? şimdi bişey içmemek mi gerekir acaba çok kafam karışık hiçbişey bilemyrum yaa :44::44:

Dogru soluyosun egitimle alakasi yok ilk okul mezunu ama ailede gormemis. Gorumcemde ilkokul mezunu ama okadar anlayisli ki. Beni en iyi teselli eden o oldu.
bende de loorim gibi sogan cucugum olmasin

İnsallah canim dr gitmeden bi test yap o zaman

canommmmm, ipekcim nasılsınız bakalım kızlar....
herşey yolunda inşallah de mi?
dualarımdasınız....

Dogru soluyosun egitimle alakasi yok ilk okul mezunu ama ailede gormemis. Gorumcemde ilkokul mezunu ama okadar anlayisli ki. Beni en iyi teselli eden o oldu.
bende de loorim gibi sogan cucugum olmasin

olur inşallah canım soğanlar bitki çaylarmz dualarımz hepsi birer vesile, Rabbim zamanı gelince vericek bizde takdirine şükredip o kadar dualar yaptık şifa olsun die neler içtik dicez .. inşallah senin de en kısa zamanda soğan cücüğün olsun tatlı bitane penguendeki şincik gibisinden

İnsallah canim dr gitmeden bi test yap o zaman

evet eğer bu sürede adet olmazsam doktora gitmeden evvel bir test de yapmam gerekir zaten,en azından yeni tedaviden önce bişey yoksa olmadığını bilirim bari ...
çok zormuuuş kistle hamiş kalanlar da oluyomuş okudum da ona göre belki dedim, bir de şu belirtiler olmasa hiç şüphelenmezdim de ama tam bariz .. hatta eşime de okuttum o da çok şaşırdı bunlara göre yumurtluyosun dedi o da :44::44::44::44:

canommmmm, ipekcim nasılsınız bakalım kızlar....
herşey yolunda inşallah de mi?
dualarımdasınız....

hışgeldin gülücüğüm dualarına öyle ihtiyacım var ki
ben 2 aydır adet göremyrum canım, bebiş de yok
doktor da hormon vermek istemyrum bekleyelim olursunuz dedi
ama kist oluşmuş diye de sökülemyrum
benden pek iyi haber yok anlıcağın canım

sen nasılsın bebiş nasıl inşallah herşey yolundadır

yaw bakin yine koyduk yoksunuzz napalimmmmmm bizim sucumuz yokkkk

baskada yok iste

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

eskileri okudummm azcıkkk moralim bozulduu okumadımmm
bende bana resim gösteryemen yasakımı edamı hancekimi karabiberimi protestto etmek için açlık grevi başlatıorummm
siz bana resim gösterene kada yemicemmm aha kahvaltı hazılrlıodm vazgeçtimmm

bu topikteee grevv vaaa bacımmmm bananeeeeee :84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…