Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yani 2 tane yasin okucam 2 tane meyem suresi okucam bitcekk okadamıı :26::26:
abdestli olucazz 21 kere "‘Estagfîrullahel'azîm ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etebü ileyh’ dicezz ve evlatlarımız için niyetlencess ölemii

kızlar selamlar nasılsınız ??? bende şüpheleniyordum ya hamilelikten bugün hasta oldum

ama ama ben anlamadımmmhangi istiğfarı okuyorsun uz ya birsürü var ya ondan bilemedim.

kızlar selamlar nasılsınız ??? bende şüpheleniyordum ya hamilelikten bugün hasta oldum

olsun canımmm bozma moralini hayılrlısı olan buymuşş inşallahhh en kısa zamanda kavuşcaz evlatlarımıza

ayy sen yoksa yeni mi evlendin sarışekerim benm tamam kuşum haber vermeyi unutma da ekleynce, ben de bir ara çekincem haber veririm size koyabilirsem

zeynebimmmm benim bugün hapatit A ve hapatit B aşılarım var korkoooooooooom gitmedim daha ölece oturuyommm

tatlım neden korkuyon hemen yaptır bence, yaptır ki kurtul işte :94::94::94: daha çok büyütmeden gözünde hallediver gitsin kuzum :13::13:

yaaaaa bayılıyorumm bu diziyeee hiç kaçırmam zaten tek izlediğim dizii ama süresinii kısalttılarrr hainlerrrrrr hemencek bitiyooo

hoşbuldumm canımm nasılsınnn

yaaa bende bayılıyom buna, günlerden pazartesi olunca lokel bile gözüme daha bi gizel görünüyo, diğer günleride aynı silahattin abi gibi çirkin ve sıkıcı buluyom biliyonmu caanımm, napacaksın işte mesleki doformasyon

Canımmm yemek hazırlıyordum görmedim pardon,o gece yattım daha kötü olursam gideriz dedim o benim sesime uyanmış zaten kucaklayayım götürürüm seni arabaya kadar dedi yok dedim duralım sabaha kadar kötüleşirsem o zaman gderiz dedim,sabah köy kahvaltısı yapılan yerler var oraya götürdü beni odun sobası falan yanıo orada ben terledim hemde öyle böyle değil yanımda yedek polar battaniye getirmiştim montumu giyip bide ona sarındım eve gelene kadar eve gelincede attım kendimi duşa üşümem geçti şükür,sadece arada hapşuruyorum bugün başka bişeyim kalmadı şükür

ama ama ben anlamadımmmhangi istiğfarı okuyorsun uz ya birsürü var ya ondan bilemedim.

canım ilhanazın yazdığı güzel bence, Yasini okumadan önce onu okuyabiliriz istiğfar olarak tatlım

canım sağlık olsun yaww inşallah bir daha ki sefere hayırlı sonuçların olur hiç üzülme nasip bunlar

oyyyy sarışekerim hem güzel hem akıllı hem pratik hem zıpırr hem çıtırr daha ne olsun daha ne olsunnnnnn aynen öle tatlım okada :13::13::13::13: herkes okuduğunu bildirince dua sahibi kendisi okuyup kendi duasını bitircek sonra hemencik sıradaki arkadaşımıza geçicez çabucacık

çokk şükürrr meleğimmm çok sevindimmmmm sen geçen lerde sarma yapaken kuru yere oturdun du hiç dikkat etmiosun kendine hiçççç

ya artık okadar kan verdim iğne oldumki fobi oldu iğne yaa.jaklısın kuzum ya hazırlanıp gideym bari.çok şeker simgecikler koyuyonuz ya nasıl koyuyonuz onları hazır mı kod mu?

teşekür ederimmm ipekimmmm
ne zaman başlıcazz kısmtese

sadece niyet işinde işte kime okunuyosa, mesela ilkinde istiğfarlardan sonra Pureipeğe şifa ve hayırlı evlat niyetiyle deyip euzubesmele ile okunucak, sonra hepimiz ilhanaza şifa ve hayırlı evlat niyetiyle okucaz, yani okunan 41 adet her kim okursa okusun sadece okunan kişi niyetine okuncak, bizler bitirince dua sahibi kendine kalanları okuyp kendi duasını bütünüyle tamamlıcak işte ..
herkes için bir tane 41 Yasin ve 1 tane 41 Meryem olmuş olucak canım işte ..:13::13::13::13:

biz aslında 2 3 sene düşünmüyoruz ,daha 6 aylık evliyim hayırlısı demiştim ama biran böyle hani ya hamile isem diye düşünerek geçirdim ya 8 günümü böyle güzel duygular oluşmaya başlamıştı ondan azcık kötü oldum

benimde bulgaristandann eşimin teyzoşu gelioo bende hancekim senin pudingli kurabiyeni yapcam götürcemm
geçen yaptımmm bakk resmini koyummm kakaolu pudngle yaptımiçinde kakao koydumm

ya artık okadar kan verdim iğne oldumki fobi oldu iğne yaa.jaklısın kuzum ya hazırlanıp gideym bari.çok şeker simgecikler koyuyonuz ya nasıl koyuyonuz onları hazır mı kod mu?

canım kullanıcı kontrol panelinden düzeltme yapıyosun bu smileyler çıkıyo o zaman, yasakçığım hep yazıyo bunları da ben bi hatırlaym da sana da gönderirim nasıl çıkıcaklarını bunların

teşekür ederimmm ipekimmmm
ne zaman başlıcazz kısmtese

canım biz aslında bugn başlayalım dioduk, şuan son bir kişi daha ekleyebiliriz listeye akşama kadar olursa isteyen ilave olur olmazsa bence yarından başlanabilir aslında hemen biter ama çalışanlar fırsat bulamayanlar için haftasonuna kadar herkes dualarını bitirirse haftasonu da dua sahibi kendi duasını bitirir sonra da aynı listeyi sıradaki arkadaşımız için yaparız, hızlıca herkese sıra gelmiş olur ilhanazım uygunmudur balım

daha çok yeniymiş evliliğin bence bu durumda akışına bırak zaten düşünmüyosan hiç takma eğer düşünüyosan da acele etme, bu işler ne kadar düşünmezsen o kadar başarılı oluyo tatlım :13::13::13::13:

benimde bulgaristandann eşimin teyzoşu gelioo bende hancekim senin pudingli kurabiyeni yapcam götürcemm
geçen yaptımmm bakk resmini koyummm kakaolu pudngle yaptımiçinde kakao koydumm

he ya bu pudingli kurabiye de moda olmuş heryerde görüyom ben çok severim tatlı vs işlerini yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…