Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yawww ama bennn gömedimmmmmm sağolsunn b i hancekimm bide melekimmm kendini göstemiyoda bak dio rüyam orda dioooo
ben ağlamayayımda kkimleerr ağlasınnnn :84::84::84:84::84::84::84::84::84:
sanada koyarım bitanem ağlama sen bekle beni dönüşüp muhteşem olacak

gerçekten yok benm quzum olsa koyarım, geen gün byre de yollamam gerekti bulamam, telfon da berbat çekio ..
olsun quzum ekleme canın sağolsun senin listeyi paylaştım bu arada 1205 de canım :13:

ipekiimmm gell canım senn nasa kıyamamm sana profilden baktımm bitaneee ama kaldırcammm

ipekiimmm gell canım senn nasa kıyamamm sana profilden baktımm bitaneee ama kaldırcammm

ilhanazııımmmm sana kayahan dan sarı şekerim kalbine girerim parçasını armağan ediyorum

kuzum resmine tıkladım ama büyümedi ordan da çok seçemedm ama çok tatlı bi şarışınsın zaar

ilhanazızım profilime koşşşşşşşşşşşşş

ne kadaaa güzellll bii görüntüüüü
teşekür ederimmm melekimmm çokk yakışmışınızzz yawwww
rabbimmm nazarlardan saklasınnnn
çokk datlısnnn yawww çokkkkk

ipekimmm bişey sorcamm 41 kere yasin 41 kere meryemmi okucaz yanii 41x2 =82 aynı şekilde meryem susi ölemii dorumu ankadımmm toplam 1 kişi 164 defamı okumuş olyoooo

ne kadaaa güzellll bii görüntüüüü
teşekür ederimmm melekimmm çokk yakışmışınızzz yawwww
rabbimmm nazarlardan saklasınnnn
çokk datlısnnn yawww çokkkkk

melekiiiim resim küçük olduğundan tam seçilmio ama :44: Rabbim sizi birbirinize yaratmış yaw nası yakışıonuz Allah bozmasın yavrucağınızla beraber mutlu mesut bir hayat sürün inşallah

teşekkür ettim kızcelerim allah razı olsun o sizin güzelliğiniz

ilhanazııımmmm sana kayahan dan sarı şekerim kalbine girerim parçasını armağan ediyorum

kuzum resmine tıkladım ama büyümedi ordan da çok seçemedm ama çok tatlı bi şarışınsın zaar

bilerek büyüğün üde koycamm ipekimm lakinn şuan grevdeyimm malümmm şimdi değiltdirm saçımı açık kumral oldummm ama o halde resim yokkk inş. düşün resimlerimi daha almadımm alayımda koyarınnnn

hayırlıı günlerr arkadaşlarrrr nasılsınızzzzzzzzz

nelerr yapıyosunuzz bakalımmmm

tatlım ben biraz yala dünyayla ortalığı kaynattım da

ipekcim çok tatlısınız yaww maşallah.rabbim mutlu kılsın her daim:)

canım ya napym inan kafamı dağıtmak için elimden geleni yapıyorum

ipekimmm bişey sorcamm 41 kere yasin 41 kere meryemmi okucaz yanii 41x2 =82 aynı şekilde meryem susi ölemii dorumu ankadımmm toplam 1 kişi 164 defamı okumuş olyoooo

yok quzum naptın sen yaw, sizin miktarlar 2 şer taen işte, dua sahini hariç herkes 2 yasin - 2 meryem okuyunca 38 ediyo dua sahibi de 3 er tane okuyup duasını bitiriyo sarışekerim bunda herkes aynı kişi için niyet ediyo .. abdestli şekilde okumadan önce 21 istiğfar sonrasında da şifa ve hayırlı evlart niyetine 2 şer defacık çok kolay demi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…